• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön lisans kpss Lütfen yardım

Bende warimm kabul edeseniz :) bende acikogretim onlisans mezunuyum banka sigortacilik bu sene giricem sinava Allah kismet ederse . Ama cok fazla bi bilgim yok kitap alicam yarin gidip

hoşgeldin :) bende bu gün aldım kitap ihtiyaç yayınlarını set olarak daha doğrusu sipariş verildi cumaya almış olurum :)

Bende warimm kabul edeseniz :) bende acikogretim onlisans mezunuyum banka sigortacilik bu sene giricem sinava Allah kismet ederse . Ama cok fazla bi bilgim yok kitap alicam yarin gidip

Hoşgeldiiin.. :)
Bende aöf 3/4 sınıftayım. Önlisans hakkımı değerlendireceğim..
Hangi yayını düşünüyorsun? :16:

hep beraber çooookkk çalışırız çook :) yeterki moralimiz yüksek olsun :)

Aynen canım moral, motivasyon çok önemli.. :16:

Aynen olmaz doğru diyosun.. :D :D
Moral depolanıyor, February bi geliyor.. Bom!! :D

İnşallah.. :16:

tarihten ilkler falan da çok önemli diyorlar oradanda soru geliyormuş birde şey duymuştum x yayıncılık tarih defteri ders notlarımı öyle bişeydi :) onun için çok iyi diyorlar

tarihten ilkler falan da çok önemli diyorlar oradanda soru geliyormuş birde şey duymuştum x yayıncılık tarih defteri ders notlarımı öyle bişeydi :) onun için çok iyi diyorlar

İhtiyaçta hap bilgi gibi bişey var canım, aynı bağlamda, ilkleri önemliler falan yazıyor..
Dur bakalım çalışmaya koyulalım da konulara, kaynaklara daha vakıf oluruz diye düşünüyorum.. :16:

İhtiyaçta hap bilgi gibi bişey var canım, aynı bağlamda, ilkleri önemliler falan yazıyor..
Dur bakalım çalışmaya koyulalım da konulara, kaynaklara daha vakıf oluruz diye düşünüyorum.. :16:

artık mesaj atabiliyorum :D oradan haberleşiriz o zaman konu ne zaman açılırsa başlarız hemen :)

Back