Ön lisans kpss Lütfen yardım

Belliydi tabikii.
Diyorum sana ey hatun tablo yapmayı biliyor musun diye çakman lazımdı..

canım tabloyu yaptım da eneler kelemeliyim ona göre satın sütunları ayarlıycam mesela dersler olsun derslerde tüm dersleri mi ekleyeyim hani matı sonraya bıraktıkya çözülen soru sayısı

bendim sanırım o bin soruyu çözen :) ben tek tek bitirdim dersleri. böyle daha çok verim aldım. o ders bu ders derken karışıyor valla.

canım tabloyu yaptım da eneler kelemeliyim ona göre satın sütunları ayarlıycam mesela dersler olsun derslerde tüm dersleri mi ekleyeyim hani matı sonraya bıraktıkya çözülen soru sayısı

Her dersi ekleyelim kuzum.
Sonrada ilave etmeyelim, hepsi görünsün, ne zaman çözersek çalışırsak çakarız ibareleri.

olur tatlım istersen sen aç konuyu

başlığımız ne olsun :) ''Kpss yol arkadaşları '' film afişi gbi şaka bi yana kızlar kpss kısmına açılacağından başka bir bilgim yok yanlış birşey yapmaym sizlere bırakmak daha doğru yanlış bişey yaparım şimdi :18:

Kuzum ilk sayfada tablo olacak diye ben Hazal'a bıraktım vallahi..
Tablo yapmayı biliyor musun?

süperr bence canımmm

Kuzum ilk sayfada tablo olacak diye ben Hazal'a bıraktım vallahi..
Tablo yapmayı biliyor musun?

tablo ayarlarımda dersleri günleri konuları böleceksek ben daha kpssye başlayacağım için yanlış birşey yaparım tatlım hazalcığım canım biz seni bekliyoruz o zaman

tablo ayarlarımda dersleri günleri konuları böleceksek ben daha kpssye başlayacağım için yanlış birşey yaparım tatlım hazalcığım canım biz seni bekliyoruz o zaman

Yardım ederiz bizde ona..
Her şeyi yüklemeyiz. O konuyu bi incelesin o bi taslak çıkarsın, ders ders ayarlar msj atarız, o da tek mesajda birleştirir olmadı.

Yardım ederiz bizde ona..
Her şeyi yüklemeyiz. O konuyu bi incelesin o bi taslak çıkarsın, ders ders ayarlar msj atarız, o da tek mesajda birleştirir olmadı.

tabiki yardım ederiz ben siteyi tam kullanamadığım için konu açma tablo ekleme falan o yüzden dedim :) ama başka yapabileceğim birşey varsa hemen yaparım

Bende warimm kabul edeseniz :) bende acikogretim onlisans mezunuyum banka sigortacilik bu sene giricem sinava Allah kismet ederse . Ama cok fazla bi bilgim yok kitap alicam yarin gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…