ahhahah konu açmak bana düştü yani
dünden belliydidur tatlım bakayım bi
sağolsun kuzucuklarım pek sanmıyorum ama
canım isterseniz konuyu açın sohbete ordanda devam ederiz :)
konuyu nereye hangi başlıkla açıyoruz yapabilirsem yapim :)
Belliydi tabikii.
Diyorum sana ey hatun tablo yapmayı biliyor musun diye çakman lazımdı..
siteyi yeni yeni kullanmaya başladığım için pek takip edemiyorum bazı mesajları geç görüyorum k.bakmayın :) ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı setini alıyorum birde x yayıncılık konu anlatımlı tarih ders notları çok iyi diyorlar onlarada bakıyorum alırım yüksek ihtimal. birde buradaydı galiba hatırlamıyorum ama 1 konudan 1000e yakın soru çözüyorum demişti biri yapabilirsem konuları bitirip testlere gömülmeyi düşünüyorum. Sizce konuları bitirip sonra mı testlere başlasam yoksa bitirdiğim konunun arkasından hemen onunla ilgili testlerimi bitirsem. Bir şey daha soruyorum çok oldum ama :) dersleri tek tek mi bitirip ilerliyorsunuz yoksa farklı dersleri saatlere bölüp mü çalışıyosunuz canım
bendim sanırım o bin soruyu çözen :) ben tek tek bitirdim dersleri. böyle daha çok verim aldım. o ders bu ders derken karışıyor valla.
canım tabloyu yaptım da eneler kelemeliyim ona göre satın sütunları ayarlıycam mesela dersler olsun derslerde tüm dersleri mi ekleyeyim hani matı sonraya bıraktıkya çözülen soru sayısı
Her dersi ekleyelim kuzum.
Sonrada ilave etmeyelim, hepsi görünsün, ne zaman çözersek çalışırsak çakarız ibareleri.
olur tatlım istersen sen aç konuyu
tamam tatlım tek tek konuları da mı eklemeliyim başka ne ekleyeyyim sence
başlığımız ne olsun :) ''Kpss yol arkadaşları ''film afişi gbi şaka bi yana kızlar kpss kısmına açılacağından başka bir bilgim yok yanlış birşey yapmaym sizlere bırakmak daha doğru yanlış bişey yaparım şimdi :18:
Konuları eklemek zor olmaz mı canım? Zahmetli sanki.
PambukSeker'in konusunda konular var bak oradan alabiliriz. Bi incelemeli. :44:
başlığımız ne olsun :) ''Kpss yol arkadaşları ''film afişi gbi şaka bi yana kızlar kpss kısmına açılacağından başka bir bilgim yok yanlış birşey yapmaym sizlere bırakmak daha doğru yanlış bişey yaparım şimdi :18:
bencede zahmetli olur ya neyse bakım yineden
Kuzum ilk sayfada tablo olacak diye ben Hazal'a bıraktım vallahi..
Tablo yapmayı biliyor musun?
tablo ayarlarımda dersleri günleri konuları böleceksek ben daha kpssye başlayacağım için yanlış birşey yaparım tatlımhazalcığım canım biz seni bekliyoruz o zaman
Yardım ederiz bizde ona..
Her şeyi yüklemeyiz. O konuyu bi incelesin o bi taslak çıkarsın, ders ders ayarlar msj atarız, o da tek mesajda birleştirir olmadı.
tabiki yardım ederiz ben siteyi tam kullanamadığım için konu açma tablo ekleme falan o yüzden dedim :) ama başka yapabileceğim birşey varsa hemen yaparım
Çok çalışmamız lazım çooook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?