Ön koltukta kim oturur

Birşey değişmeyecekse görüşlerimizin ne önemi var?

Evet haklısın için rahat edecekse

Aslında şöyle oldu.
Kızkardeşleri ya da annesiyle bir yere giderken direk hep arkada otururkardı. bu kaynım arabaya doğrı yürürken beni geçip ön koltuğa geçti direk. Ondan sonra konu oldu
sen de kaynından önce geç otur araba s,z,n değil mi nihayetnde?
in diyecek hali yok ya

benım kayınvalıdem oyle bı gırısımde bulunmustu one oturmakla alakalı
esım şaka yollu ben esımden ayrı oturamam dıkkatım dagılır dedı annesıne :)
o oldu ondan sonra o ön koltuk bana zimmetlendı :D

ne munasebet arkada oturuyormussunuz yahu

Konuya bide şöyle baksak.. arkada başkaları da oturuyormuş belki onlarla oturmak istemedi kaynınız..

Birşey değişmeyecekse görüşlerimizin ne önemi var?

Evet haklısın için rahat edecekse
Niye bu kadar takıldı bu bişey değişmeyecek olayına ?
Her yazdığınızı üyeler koşa koşa uyguluyor mu?
Üç dört kere aynı şeyi açıkladım, bu konuda genel olarak ne düşünüyor insanlar, eşimin ailesine tutumum Nasıl olmalı bu konuda abartıyor muyum bunu bilmek istedim diye.
Genel olarak yorumlarınızı beğenerek okuyordum ama bu yorumunuzun bu üslubunuzun nedenini anlayamadım.
Görüşlerinizi ister bildirin ister bildirmeyin önemi olmasa sormazdım sabah sabah buraya konu açmazdım.
Ay haklıyım demek başım göğe erdi yaşasın
Tuhafsınız..

ben böyle şeyleri pek takmam ama kaynınız biraz fazla anldığım kadarıyl.
ben olsam sırf gıcıklık olsun diye otururdum öne :)

arkada baskalarıda mı oturuyor
?
e arkada baskalarıda oturyorsa hanımları rahatsız etmemek adına one gecmıs olabılır
not: sımdı fark ettım arkada kımse oturmuyor demıssınız

Normali kim denk gelirse o oturmali.Bir kanun yok sonucta arabayi erkek surerken yaninda illa esi oturacak diye.Bir gun ön koltugu kapin bakalim tepki verebilecek mi?

Esim ailesinin arabasini kullanir bazen kv kp de one oturmaz sen otur derler. Bazen kp oturur arka koltukta giden kisi saysina gore.

Burda onemli olan arkada oturmak degil. Kayninizin dusuncesinin sacmaligi.

Sirf boyle dusundugu icin 10 dk erken iner otururum on koltuga.

O idare ettigi 3- 4 kiza haber verir bi guzel meydan dayagi yedirirdim. Gicik oldun sabah sabah

Ön koltuğa oturmak/oturmamak mevki göstergesi değil gerçekten. Takılmayın bence.
Gerçi eşiniz özellikle söylemese zaten olay olmazdı. O zaman söyleseydiniz keşke bu ne saçma bir ego savaşı diye.

Kp in olsa Tamam saygı sonuçta o oturabilirdi ama bence sen oturmalısın senin kocan kullanıyor sonuçta. Rahatsız olmak da haklısın.. Sevgilimin annesi de beni öne gönderiyor ne desem de :KK14: bunu niye söyledim bilmiyorum ikili oynuyor gibi geliyor :KK48:

Back
X