- 16 Haziran 2011
- 14.831
- 61.952
Damacana da kutsaldı bak başına gelenlereöyle deme, birazdan annen olmasan halin ne olurdu biliyor musun? denecek.. eğer kadınsan kutsalsın, anne isen kutsalsın, doktorsan kutsalsın, mühendissen kutsalsın.. diyorum ya ülkede kutsal olmayan adam yok..
ben senin gibi düşünmüyorum, çünkü karşılığını para olarak bile alsa bu herkesin kaldırabileceği birşey değil. Ben mesela hiçbir zaman doktor olmayı düşünmedim, olabilirdim ama olmadım. Çünkü gerçekten zor bir iş. (hastaya köpek gibi davranılmasından bahsetmiyorum). Gerçekten yeri gelince fedakarlık yapacaktım hatta o hastanın hayatı ya da sağlığı benim elimde olacaktı ve ben bu riski almak istemedim, bunu kaldıramazdım. Ama bu işleri de birilerinin yapması lazım ve gerçekten buna hazır olan insanlar yapabiliyor.
Ben de yazılımcıyım senin gibi. Çok şükür fena kazanmıyorum ama ben bu mesleği biraz da neden seçtim biliyor musun? Düşüncem aynen şuydu:
'akarı yok, kokarı yok, temiz iş'
Aynen böyle.
Çok seviyesizce :) sanki hepiniz rahibe teresasınız. Hepinizin Kocası var. Ne edepsiz bir yorum yapmış arkadaşınız.bebeğini emziren bi arkadaşım bu konuyla ilgili face de aynen şu yorumu yazmış sonuna kadar destekelediğim için paylaşayım istiyorum
''Sen memelerini Ferhat'ın eline oyuncak yap,biz evladımızı emzirelim sakın karışma Ömür Gedik !!!''
çok afedersiniz ama böyle kadınların yegane amacının çocuk doğurmak olduğunu bu nedenle de kocalarını "damızlık" olarak gördüklerini düşünüyorum.Çok seviyesizce :) sanki hepiniz rahibe teresasınız. Hepinizin Kocası var. Ne edepsiz bir yorum yapmış arkadaşınız.
Ya işte duruma göre canım, bazen mükemmel anne bazen de mükemmel eş bu hanımlar. Ama şuan Durum mükemmel anne konusu : Dçok afedersiniz ama böyle kadınların yegane amacının çocuk doğurmak olduğunu bu nedenle de kocasını "damızlık" olarak gördüklerini düşünüyorum.
tamam Ömür Gedik, hakikaten kötü bir üslupla ve üzerine vazife olmayan bir buyurganlıkla söylemiş ama sen sevişiyorsun boksun ben emziriyorum kutsalım kadar saçma bir yaklaşım olamaz.
böyle düşünen bir kadının kocası olsam ciddiyim libidom yerlerde sürünürdü. yarın öbür gün çocuğunun babası aldatırsa o adamdan kötüsü olmaz ama.
son paragraftan başlayayım, nasıl akarı yok lake? (çok özür dileyerek yazayım) embesil elemanımın yaptığı bir syntax hatası yüzünden dün gece sabahladım ben, sistem aksadı falan falan.. aslında ciddi pis bir iş, bilsem girmezdim :)
diğer taratan zaten bu işi seven ve kaldırabilen insanlar tercih ediyorlar o meslekleri.. yani ben Edebiyat öğretmeni olacaktım ama doktor oldum diyen yok.. Bunun yanında "hiçbir şey olmazsan öğretmen olursun" diyerek eğitimci (!) olanlar var.. o yüzden karşılığı alınan mesleklerin kutsal olduğuna inanmıyorum..
ama sen kadınsın canım düşünsene kaslı bir yakışıklı erkek vede şeyy kem küm anla işte gördüğünde azda olsa aklından geçirmezmisinn ..bilemedim şimdi yanii..şu olayı da hakkaten anlamıyorum.
ben hayatımdaki adam için seks objesi de olmak istiyorum, bunun nesi kötü? benim mememi ya da popomu gördüğünde ağzının suyu aksın, benimle sevişmek için elinde hangi iş varsa yarım bıraksın istiyorum.
bunun kadını "metalaştırmak"la ne gibi bir alakası var?
benim memem de benim popom da vajinam da benim için seks objesi, hatta sevgilimin/kocamın poposu, penisi, elleri, ağzı da öyle.
ben bir kadınım ve kadın olduğuma dair en belirgin ipucunu veren memelerimi de bir seks objesi olarak görüyorum. ama kendi evimde kendi partnerimle, bize ait mahrem bir ortamda bir seks objesi, yoksa memelerimin fotoğrafını çekip nette paylaşmıyorum mesela.
aradaki farkı bilmem anlatabildim mi?
ha emziren kadının memesini seks objesi olarak görmüyorum, yani o memeyi gördüğümde "öfff kocası nasıl emiyordur, mıncırıyordur" gibi abuk sabuk düşünceler gelmiyor elbette aklıma. göğüs dekoltesi giyen kadına bakınca da gelmiyor mesela, memeyi seksi bir organ olarak görmeme rağmen.
sadece diyorum ki bebek doğurmadan önce çay servisi yaparken bile memeleri görünmesin diye elbisesinin yakasını tutan kadınların bebek doğurduktan sonra memenin tek görevini çocuk beslemek olarak görmeleri doğru değil.
ha memesini gözümün önünde çıkarıp emziren kadın görürsem, ayıplamam, kınamam, cıkcıklamam, çok rahatsız olursam başımı çevirir, ortamı terk ederim.
emzirmek o bebek ve o kadın için bir ihtiyaç çünkü aynı zamanda.
sadece anneliği fazla kutsal olarak görüp kadınlığı bu kadar törpülemek doğru değil bence.
kutsal ,kutsal kutsal bu kelime ne yaaaa..gerçekten böyle mi anladın o mesajdan yoksa böyle anlamak için zorluyor musun kendini olivia? herkes mesleğini "kutsal" olmak için yapmıyor.. kutsal olmasam anne olmayacak mıyım? ya da doktorlar kutsal olmak için mi ameliyat yapıyor :)
ama sen kadınsın canım düşünsene kaslı bir yakışıklı erkek vede şeyy kem küm anla işte gördüğünde azda olsa aklından geçirmezmisinn ..bilemedim şimdi yanii..
ben de emmemişim, ne olacak şimdi? annemin sütü gelmemiş.Kendisi de emmemiş bence.. Anne sütü şart diye boşuna demiyorlar
yok ben zaten cinsel bir objeymiş emziren anneler diye demiyorum anacım çok var parklarda hoppa çıkarıpta meme verenler bende evlat büyüttüm elbette bende emzirdim ama
anlıyorum dediğini ama şöyle bir şey var anam ne yakışıklı herif der geçerim, bu adamın yanında misal çocuğu ya da parmağında yüzüğü olsa.
e düşün şimdi taş bir kadın çocuk emziriyor, herif gidip ne diyecek "abla bi fırt da ben alabilem mi?" mi diyecek.
hani normal bir insansan ve normal şartlar altında seni seksüel anlamda etkileyen bir insan gördüğünde yol yordam bellidir, ama bu tepkiyi her güzel ya da yakışıklıya yapmazsın.
Chavez, Castro değil.yok ben zaten cinsel bir objeymiş emziren anneler diye demiyorum anacım çok var parklarda hoppa çıkarıpta meme verenler bende evlat büyüttüm elbette bende emzirdim amaolivia adlı bir arkadaş fidel kastronun o resmini vermiş yaa.. o hareketler bana abartı geliyor..yoksa evladım acıkmış elbet emziririm .. ama yolu var yordamı varr.. düşünsene işten çıkmış eve gidiyoruz sağımızda solumuzda emzirerek yürüyen kadınlar var