bu kadın annemı yahu ?emzirmeyi 2 ay sonra bıraktığını yazdı.
anneymiş. bende okyunca öğrendimbu kadın annemı yahu ?
Gidilebilecek bir mağza ya da kapalı bir alan yoksa mecburen emzirmek zorunda kalınabilir. 8 aylık bebeğim ve ilk defa geçende parka gittiğimizde açık alanda örtü ile emzirmek zorunda kaldım. Bende açık alanda rahat edemem ama şartlar gereği seçenek yoksa yapacaksın.Benimde aklıma hiç uluorta emzirmek gelmedi..
İki buçuk sene emen ve her yarım saatte meme isteyen bi kızım var yınede sokakta emzirmek aklıma gelmedi..
Yani bunu bir seçenek olarak görmedim..genelde hep kostura koştura mağaza kabınlerıne saldırdım..
Haa yanımda ortebılcegım bı ortu olsa ve park gıbı bı yerde olsam emzırmek zorundaysam mecbur emzırırdım herhalde..
Belkide koştur koştur eve gıderdım..yıne akıl edemezdım sokakta emzırmeyı..
Aay bılmıyorum omur bey gıbı işin cinsellıkten soğutma kısmını hıc düşünmedim ama bunca sapıgın olduğu yerde tutup sokakta emzırmeyi aklıma getiremem sanırım..
İşte şartlar onu gerektırırse yapabılırım ancaGidilebilecek bir mağza ya da kapalı bir alan yoksa mecburen emzirmek zorunda kalınabilir. 8 aylık bebeğim ve ilk defa geçende parka gittiğimizde açık alanda örtü ile emzirmek zorunda kaldım. Bende açık alanda rahat edemem ama şartlar gereği seçenek yoksa yapacaksın.
İşte şartlar onu gerektırırse yapabılırım anca
Yoksa amaaan dışarda emer nasılsa dıye rahat rahat dolanmam sokakta..
Bir de benim kızın emişi bi tuhaf iki meme ortada olcak..biriyle oynarken dıgerini emcek..
Bi fırt birinden,bi fırt otekınden alcak
Sanırım onun düzgün emmeyişi beni engelliyor olabilir..usulca emen bi tip olsa belki huzurla emzırebilirdim..
Evde bile ayaklar koltugun tepesınde baş aşağı şekılde emiyor..