Benim savundugum konuda bu ya. Ben bir kadinsam, köle degilim, mini etekde giyerim, dekoltede acarim, cocugumuda emiziririm, bu hic kimseye kalmamis. Ama yeri gelir bas örtülü hemcinsimede destek cikarim eger oda öyle mutlu oluyorsa, ama bunu detsek ciktigim hemcinsimdende beklerim ama.Ortada bir sürü mini etek, dekolte giyen kadin var. Bunlara bir sey dense özgürlük nidaları atiliyor. Bebegini emzirmek cok daha önem arz eden bir durumken nedir bu hoşgörüsüzlük?
bence Ömür Gedik haketmiş böyle bir cevabı...haha çok hoş ama bu utanmaz cevapbir de omur gedik e sen ferhat a oksat biz emzirecegız diye utanmaz cevaplar verenler sanki hic sevismiyor Meryem ana gibi anne olmus hepsi sanki
hayır yani şahsen emzirdikten sonra memem sarksa, şekli bozulsa falan ben mutsuz olurum, kendimi çirkin hissederim. ha bu yüzden emzirmemezlik yapmam ama kötü hissederim yani. evladım var, olacak o kadar demem yani kendimi biliyorumbir de omur gedik e sen ferhat a oksat biz emzirecegız diye utanmaz cevaplar verenler sanki hic sevismiyor Meryem ana gibi anne olmus hepsi sanki
bu tabloo görüntüye güzellik katmışşş estetik olmuş..bunlar manken ayol işleri bu görüntülerle prim yapmakkk..bak bu en doğalııı..
Ortada bir sürü mini etek, dekolte giyen kadin var. Bunlara bir sey dense özgürlük nidaları atiliyor. Bebegini emzirmek cok daha önem arz eden bir durumken nedir bu hoşgörüsüzlük?
şu olayı da hakkaten anlamıyorum.meme kendisini "obje" olarak gören kadınlar için evet seks objesidir...Ömür Gedik denen şahıs ve benzerleri gibi
çocuğunu emziren bir kadının memesini seks objesi olarak gören zihniyette pek sağlıklı değildir...
haha bana en ilginç gelen "erkeklerin büyük bir kısmı da benim gibi düşünüyor" gibi bir düşünce...erkeklerle birlikte sizi de eğitmeli sayın Gedik...
benim memelerim seks objesi değildir ben kabul etmiyorum, benim vücudumun hiçbir bölümü hiçbirşey "obje"si değildir...
vajina da cinsel obje ama bebekler ordan cikiyor.
bence Ömür Gedik haketmiş böyle bir cevabı...haha çok hoş ama bu utanmaz cevap
ne gülüon gız
Iste, ön yarginin, genelleme yapmanin, en güzel örnegi !!!Aynen o yüzden normal doğumu teşvik için bebeğin çıkış anını gösteren afişler asılmalı her yere, ulu orta doğurmalı herkes, vajina seks objesi olamaz bebek çıkıyor ordan kutsal bir kerem diye de ağızların payı verilmeli
hayır yani şahsen emzirdikten sonra memem sarksa, şekli bozulsa falan ben mutsuz olurum, kendimi çirkin hissederim. ha bu yüzden emzirmemezlik yapmam ama kötü hissederim yani. evladım var, olacak o kadar demem yani kendimi biliyorum
o nasıl pespaye bir laftır zaten onu hiç anlamadım, sanırsın kendi hiç okşatmadı o memeleri.
şu olayı da hakkaten anlamıyorum.
ben hayatımdaki adam için seks objesi de olmak istiyorum, bunun nesi kötü? benim mememi ya da popomu gördüğünde ağzının suyu aksın, benimle sevişmek için elinde hangi iş varsa yarım bıraksın istiyorum.
bunun kadını "metalaştırmak"la ne gibi bir alakası var?
benim memem de benim popom da vajinam da benim için seks objesi, hatta sevgilimin/kocamın poposu, penisi, elleri, ağzı da öyle.
ben bir kadınım ve kadın olduğuma dair en belirgin ipucunu veren memelerimi de bir seks objesi olarak görüyorum. ama kendi evimde kendi partnerimle, bize ait mahrem bir ortamda bir seks objesi, yoksa memelerimin fotoğrafını çekip nette paylaşmıyorum mesela.
aradaki farkı bilmem anlatabildim mi?
ha emziren kadının memesini seks objesi olarak görmüyorum, yani o memeyi gördüğümde "öfff kocası nasıl emiyordur, mıncırıyordur" gibi abuk sabuk düşünceler gelmiyor elbette aklıma. göğüs dekoltesi giyen kadına bakınca da gelmiyor mesela, memeyi seksi bir organ olarak görmeme rağmen.
sadece diyorum ki bebek doğurmadan önce çay servisi yaparken bile memeleri görünmesin diye elbisesinin yakasını tutan kadınların bebek doğurduktan sonra memenin tek görevini çocuk beslemek olarak görmeleri doğru değil.
ha memesini gözümün önünde çıkarıp emziren kadın görürsem, ayıplamam, kınamam, cıkcıklamam, çok rahatsız olursam başımı çevirir, ortamı terk ederim.
emzirmek o bebek ve o kadın için bir ihtiyaç çünkü aynı zamanda.
sadece anneliği fazla kutsal olarak görüp kadınlığı bu kadar törpülemek doğru değil bence.