twetlerine bakar mısın şimdi de memenizi sergiliyorsunuz çok meraklısınız demiş ya hangi anne memsini sergilemek için açar bu nasıl zihniyet ya kendileri davetlerde her yerlerini sergiliyor laf eden olunca köpürüyorlar ama.Valla kimse memeyi lap diye dışarı atıp emzirmiyor zaten bir örtü örtüyor üstüne emziriyor ömür bey ne demek istedi acabaöyle memesi açıkta emziren varmı varsa bencede doğru değil
ayy evett anne ile evladının arasındaki özel bir durumm anamm bebek özlemi ağır bastı şu ann doğursammiki bir tane dahaa..çok kötü bir manzara bana göre
emzirmek özeldir anne ve bebek arasında olmalı ulu orta halka açık değil
emzirme konusunun yan etkileri olsa gerekayy evett anne ile evladının arasındaki özel bir durumm anamm bebek özlemi ağır bastı şu ann doğursammiki bir tane dahaa..
Valla kimse memeyi lap diye dışarı atıp emzirmiyor zaten bir örtü örtüyor üstüne emziriyor ömür bey ne demek istedi acabaöyle memesi açıkta emziren varmı varsa bencede doğru değil
He şunuda eklim kendileri nerdeyse heryerlerini açıyor emzirmeye neden takmış
Bak şimdiiii, belki kızan olur ama mükemmelik diye birşey yoktur.Ya işte duruma göre canım, bazen mükemmel anne bazen de mükemmel eş bu hanımlar. Ama şuan Durum mükemmel anne konusu : D
Ha iste budur sevgiliBen yazilimciyim sevgili olivia, bu mantikla en kutsal benim yoksa su an ki patronum resmen ortada kalirdi
Bebeğini emzirenler de baskı altında gördüğünüz gibi. 2 aydan sonra emzirmedim diyor bu tamamen keyfi bir durum. Ben sütü gelmeyenlerle ilgili bir şey yazmadım. Okuduğunuzu anlayamamanız anne sütü almamanızla ilgli değil bence..ben de emmemişim, ne olacak şimdi? annemin sütü gelmemiş.
sizin şu yaptığınız, Ömür Gediğin yaptığından çok daha beter, bebeğini emziremediği için kadınlar nasıl bir baskı altında, kendilerini ne kadar kötü bir anne olarak hissediyorlar, haberiniz var mı?
Bu cümleyi cok sevdim yaaa, evet bende öyleyim inan, oysaki cocugum yok ve bu duyguyu yasamadigim halde cok önemsiyorum. Her annenin elinden geldigi kadar emzirmesi taraftariyim. Bu zamanda gercekten artik eski kadinlar gibi olmuyor malesef yani emzirmek zorlasti. O bebek icin dünyanin en güzel seyi emizirilmek.Sokakta emzirirken şal örtüp , örtünün bir ucundan bebeğine bakan kadınları görünce mutlu olanlardanım ben.
Bide fatih gibi bi yerdeIstanbulda yasiyorsan Fatih'e git bibiorda suriyeli kadinlarin 7 24 açık
Bide fatih gibi bi yerdeAllahtan izmirdeyim bi sefer görümcem çıkarıp emzirmişti yanımda ondan bile çok rahatsız olmuştum (bide ucu simsiyahtı çok garibime gitmişti oda etkilemiş olabilir) ki ben çıplaklıktan rahatsız olan bi insan dilim ama bazı şeylerin özel olması gerektiğini düşünüyorum heralde
Mesela ibadette benim için gizli olmalı doğru bulmuyorum nedense huy işte
Bu cümleyi cok sevdim yaaa, evet bende öyleyim inan, oysaki cocugum yok ve bu duyguyu yasamadigim halde cok önemsiyorum. Her annenin elinden geldigi kadar emzirmesi taraftariyim. Bu zamanda gercekten artik eski kadinlar gibi olmuyor malesef yani emzirmek zorlasti. O bebek icin dünyanin en güzel seyi emizirilmek.
Tabi bu arada emziremeyen anneler kendilerini baski altinda hissetmesin, onlarin sucu yok, ne yazikki modern yasamin getirdigi negatif bir unsurdur, kimyasallarla dolu vücudumuz, yavas yavas emzirmeler azalacak ne yazikki. Ama bunu destekliyor ve önemsiyorum.
Acaba sezeryan dogumlarinda bir etkisi varmi ? Onu bilmiyorum, ama arastiracagim, simdi kafama takildi.