Ömür Gedik uluorta emzirmeyin diyor

Valla kimse memeyi lap diye dışarı atıp emzirmiyor zaten bir örtü örtüyor üstüne emziriyor ömür bey ne demek istedi acaba :KK53: öyle memesi açıkta emziren varmı varsa bencede doğru değil o_O

He şunuda eklim kendileri nerdeyse heryerlerini açıyor emzirmeye neden takmış

Valla kimse memeyi lap diye dışarı atıp emzirmiyor zaten bir örtü örtüyor üstüne emziriyor ömür bey ne demek istedi acaba :KK53: öyle memesi açıkta emziren varmı varsa bencede doğru değil o_O
twetlerine bakar mısın şimdi de memenizi sergiliyorsunuz çok meraklısınız demiş ya hangi anne memsini sergilemek için açar bu nasıl zihniyet ya kendileri davetlerde her yerlerini sergiliyor laf eden olunca köpürüyorlar ama.

Bi animi anlaticam. Bi gun fakultede lavaboya gittim o sirada bir kadin elinde bebegiyle cikti, bebegin agzindan süt nasil damliyordu. Icim gitti resmen cok tatliydi :KK36:
Cok guzel bir duygu bu ya.. :emir_bebek::emir_bebek:

He şunuda eklim kendileri nerdeyse heryerlerini açıyor emzirmeye neden takmış

Istanbulda yasiyorsan Fatih'e git bibi :-) orda suriyeli kadinlarin 7 24 açık :-)

Ya işte duruma göre canım, bazen mükemmel anne bazen de mükemmel eş bu hanımlar. Ama şuan Durum mükemmel anne konusu : D
Bak şimdiiii, belki kızan olur ama mükemmelik diye birşey yoktur.
Annelik öğrenilen birşey, doğuştan annelikle doğmuyoruz, anne olma içgüdüsü olabiliyor, bazen hormonlar anne ol anne ol diyor ama konu annelikse, çocuğun yeme, içme, barınmasından çok daha fazlasını içeriyor annelik, mükemmellik yoktur, öğrenme ve kendini geliştirme vardır, bu her anne ve çocukta farklı olur, ilk çocuğunuzda uyguladığınız metodlar 2.'sinde işe yaramayabilir, yeni şeyler öğrenip uygulamak zorunda kalırsınız, herkes farklı annelik yapar, sırf bizim uyguladıklarımıza uymuyor diye de kimseyi kötü anne diye yaftalayamayız, bu en çok yaptığımız şey, bakınız BDV:KK14:

bu açıklamasında bile erkeği düşünüyor erkeklerin libidosu düşermiş ya neden bizim erkeğin gözünde sexiliğimizi koruma ve memnun etme zorunluluğumuz var ? kendini neden böyle bir zorunluluk içinde hissediyor hadi sen öyle hissediyorsun ama bizim için analık önce gelir herkse bir mi ?

Ben yazilimciyim sevgili olivia, bu mantikla en kutsal benim yoksa su an ki patronum resmen ortada kalirdi :KK53:
Ha iste budur sevgili office office , benim anlatmak istedigimde bu iste. Yoksa bir toplum nasil bir toplum olacak, sen yazilimla bana destek olacaksin, bende senin disini cekecegim... yaaa sen bana, ben saha muhtaciz canim benim baska yolu yordami yok bu isin.

yeter ki o erkek hizmet görsün, libidosu duşmesin. Bu kadar mi asagilik bu erkek milleti?

ulu orta emzirme deyince aklımda hep şu sahne canlanır

202155_3.jpg

ben de emmemişim, ne olacak şimdi? annemin sütü gelmemiş.
sizin şu yaptığınız, Ömür Gediğin yaptığından çok daha beter, bebeğini emziremediği için kadınlar nasıl bir baskı altında, kendilerini ne kadar kötü bir anne olarak hissediyorlar, haberiniz var mı?
Bebeğini emzirenler de baskı altında gördüğünüz gibi. 2 aydan sonra emzirmedim diyor bu tamamen keyfi bir durum. Ben sütü gelmeyenlerle ilgili bir şey yazmadım. Okuduğunuzu anlayamamanız anne sütü almamanızla ilgli değil bence..

Sokakta emzirirken şal örtüp , örtünün bir ucundan bebeğine bakan kadınları görünce mutlu olanlardanım ben.
Bu cümleyi cok sevdim yaaa, evet bende öyleyim inan, oysaki cocugum yok ve bu duyguyu yasamadigim halde cok önemsiyorum. Her annenin elinden geldigi kadar emzirmesi taraftariyim. Bu zamanda gercekten artik eski kadinlar gibi olmuyor malesef yani emzirmek zorlasti. O bebek icin dünyanin en güzel seyi emizirilmek.
Tabi bu arada emziremeyen anneler kendilerini baski altinda hissetmesin, onlarin sucu yok, ne yazikki modern yasamin getirdigi negatif bir unsurdur, kimyasallarla dolu vücudumuz, yavas yavas emzirmeler azalacak ne yazikki. Ama bunu destekliyor ve önemsiyorum.
Acaba sezeryan dogumlarinda bir etkisi varmi ? Onu bilmiyorum, ama arastiracagim, simdi kafama takildi.

bir yerde şu yorumu gördüm hala gülüyorum '' hayvan olsam şu kadın benim savunucum olsa ota çevrilmek isterdim'' :KK70::KK70:

Istanbulda yasiyorsan Fatih'e git bibi :-) orda suriyeli kadinlarin 7 24 açık :-)
Bide fatih gibi bi yerde :KK57: Allahtan izmirdeyim :KK60: bi sefer görümcem çıkarıp emzirmişti yanımda ondan bile çok rahatsız olmuştum (bide ucu simsiyahtı çok garibime gitmişti oda etkilemiş olabilir) ki ben çıplaklıktan rahatsız olan bi insan dilim ama bazı şeylerin özel olması gerektiğini düşünüyorum heralde o_O
Mesela ibadette benim için gizli olmalı doğru bulmuyorum nedense huy işte :KK51:

Keske bir jinekolog arkadasimiz olsaydida bu konuda bizi aydinlatsaydi, yokmu aramizda ???

Bide fatih gibi bi yerde :KK57: Allahtan izmirdeyim :KK60: bi sefer görümcem çıkarıp emzirmişti yanımda ondan bile çok rahatsız olmuştum (bide ucu simsiyahtı çok garibime gitmişti oda etkilemiş olabilir) ki ben çıplaklıktan rahatsız olan bi insan dilim ama bazı şeylerin özel olması gerektiğini düşünüyorum heralde o_O
Mesela ibadette benim için gizli olmalı doğru bulmuyorum nedense huy işte :KK51:

Ya ben de baskalarinin yaninda acip emzirilmesine karsiyim acikcasi. Baska odaya gitmek zor olmamali bence.. Ya da örtü falan atmak ne bileyim.. :-)

Bu cümleyi cok sevdim yaaa, evet bende öyleyim inan, oysaki cocugum yok ve bu duyguyu yasamadigim halde cok önemsiyorum. Her annenin elinden geldigi kadar emzirmesi taraftariyim. Bu zamanda gercekten artik eski kadinlar gibi olmuyor malesef yani emzirmek zorlasti. O bebek icin dünyanin en güzel seyi emizirilmek.
Tabi bu arada emziremeyen anneler kendilerini baski altinda hissetmesin, onlarin sucu yok, ne yazikki modern yasamin getirdigi negatif bir unsurdur, kimyasallarla dolu vücudumuz, yavas yavas emzirmeler azalacak ne yazikki. Ama bunu destekliyor ve önemsiyorum.
Acaba sezeryan dogumlarinda bir etkisi varmi ? Onu bilmiyorum, ama arastiracagim, simdi kafama takildi.

Çünkü çok mutlu ve huzurlu gözüküyorlar. Alelacele kendine oturup , bebeğini emzirebileceği daha uygun bir yer arayan anne ilk aşamada çok gergin gözükse dahi bebeğine süt vermeye başladığı anda yüzü ışıldıyor , gözleri parlıyor , örtünün altında minik bir el annesinin yüzüne uzanıyor ; çok güzel gözüküyorlar bence.

X