Tabiki öyle olmali, yani bir insan mini etek giyse bile oturmasini kalkmasini bilmeli. Mesela is yerinde cok acik dekolte olmaz, orasi bir is yeri ve herkes ceki düzenli olmali ama yazlikta kadin dekolteli giymis bu kimseyi ilgilendirmez, mayosunu giymis bu kimseyi ilgilendirmez.
Anne emzirirken illaki icgüdüsel kapatir zaten uluorta bir türk kadini bunu yapacagini hic sanmam, ama yapsa bile hakkim yok birsey demeye. Hatta bir kadin isterse eger burkada giyeblir bu onun hayati karisamam.
Ama burkayla ne yazikki ayni o dekolteli kadin gibi bir siniri olacaktir muhakakk calisma hayatinda.
Ne yazikki emziren anne icinde gecerli, onunda belirli bir saati olacak.
Kimse burda heryerinizi acin demiyor demedide, tabiki herseyin bir usuli ve nazikligi olmali, baskalarina saygi cercevesinde.
office , senin meslegin ne bilmiyorum ama dikkatimi cekti bu konuda cok kizginsin meslek sahibi olan insanlara, nedeni nedir ? Kutsalliga gelecek olursak, kutsal demek benim anlayasimda saygi, sevgi ve güven demek. sizde nasil bilmiyorum ama Avrupa`da her meslegi yapabilmek icin 3 sene egitimini görüyorsun ve insanlar her yaptigi ve ögrendigi meslegide cok iyi basariyla uyguluyor.
Onun icin her insanin bir meslegi vardir ve buda cok güzel birsey. ben diyemem, ammaaannnnnn doktormus veya amannn hemsireymis, cünkü onu cok basit görürsem, son zamanlarda oldugu gibi öldürme hakkinida kendimde görebilirim. Bu arada o doktorda veya hemsirede beni sayacak ve meslegini önemseyecek yani karsilikli birbirimize saygimiz olacak. Eger, bir doktor hasatasina saygili degilsede lmaz, bir hasta doktoruna saygili degilse bu is olmaz. Güven ve saygi her ki tarafli olmali.