- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi stres topu
Asırlar önce bi konu vardı, kadın kocasından şüpheleniyo, arabaya takip cihazı falan koyuyo, adam bi ormana gidiyo, kadın peşine düşüyo, adamı yol kenarında beklerken adam elinde saç boyası tüpleriyle geliyo, ormanda saçını boyamış?konu da o kadar efsanevi anlatımlar var ki hangi biri için yorum yapacağımızı şaşırdık
Gerçek kesitGülmekten çene kaslarım ağrıdıcidden keşke bu olayın belgeselini çekseler, videolu anlatımı arada durduruyorlar, olayın görgü tanıkları kaynana, kayın, eş filan tek tek anlatıyor... Offf
Efsane olurduGülmekten çene kaslarım ağrıdıcidden keşke bu olayın belgeselini çekseler, videolu anlatımı arada durduruyorlar, olayın görgü tanıkları kaynana, kayın, eş filan tek tek anlatıyor... Offf
Sahi mi kadın şişme bebekle mi.aldatilmisAsırlar önce bi konu vardı, kadın kocasından şüpheleniyo, arabaya takip cihazı falan koyuyo, adam bi ormana gidiyo, kadın peşine düşüyo, adamı yol kenarında beklerken adam elinde saç boyası tüpleriyle geliyo, ormanda saçını boyamış?
Bi de bi şişme bebekle aldatılma vakası vardı.
Bu konudaki detaylara gülünce bu konular geldi aklıma
Ay zihnim neden böyle çöp benim?
Öyle bi şeyler vardi, neler yasadik cidden Seda Sayan'in dedigi gibiSahi mi kadın şişme bebekle mi.aldatilmis
Çok şey kaçırmışımÖyle bi şeyler vardi, neler yasadik cidden Seda Sayan'in dedigi gibi
Neyse ki benden şansız kadınlar varmış da rahatladımÖyle bi şeyler vardi, neler yasadik cidden Seda Sayan'in dedigi gibi
Eskiden daha kaos konular vardı cidden, tabii olmasın da, ne olduysa millet bi duruldu, elti kavgalarına kaldıkÇok şey kaçırmışım
Bir duruldu insanlar demek kiEskiden daha kaos konular vardı cidden, tabii olmasın da, ne olduysa millet bi duruldu, elti kavgalarına kaldık
hahahaha of daha saçma az şey okudumAsırlar önce bi konu vardı, kadın kocasından şüpheleniyo, arabaya takip cihazı falan koyuyo, adam bi ormana gidiyo, kadın peşine düşüyo, adamı yol kenarında beklerken adam elinde saç boyası tüpleriyle geliyo, ormanda saçını boyamış?
Bi de bi şişme bebekle aldatılma vakası vardı, biri şey demişti, iğneyi batırıp alsaydın havasını yellozun
Konudaki detaylara gülünce bu konular geldi aklıma
Ay zihnim neden böyle çöp benim?
Ben uyumaya çalışırken üşenmeden okumuş bulundum.Ve ben hepsini okumadığım halde boyleyim, dakikalardir çıkamadım konudan
Benide çok güldürdünüz. Yorumları okuyup okuyup gülüyorumBenim de iş var, azıcık uykum vardı, şimdi cin gibiyim, gülmekten basım ağrıdı ama inanilmaz mutluyum
Görüşürüz hayırlı gecelerhahahaha of daha saçma az şey okudum
hadi ben kaçıyorum valla, olur da şans eseri banlanmazsak yarın görüşürüz
Çok sevindimBenide çok güldürdünüz. Yorumları okuyup okuyup gülüyorum
Tam bir kaos ortamı değil miBen uyumaya çalışırken üşenmeden okumuş bulundum.
Şimdi hangisine yorum yapacağım ona şaşırdım. ağlarken karnıyarık yapılmasına mı, Eltisine kızdı diye çoçuklarının dövülmesine mi ? Eltinin kavga esnasında çok hızlı konuşup cevap vermesine yetişememesine mi ? Polarlı pijama takımının dillere düşmesine mi hangisine ?Neyse şimdi ki mı konu sahibinin eltisini tek hamlede yere indirip saçını yolduğu için yakıyorum.
Hemde nasılTam bir kaos ortamı değil mi
Polar peluş pijamanın dillere düşüşü apayrı bir konu başlığı.Ben uyumaya çalışırken üşenmeden okumuş bulundum.
Şimdi hangisine yorum yapacağım ona şaşırdım. ağlarken karnıyarık yapılmasına mı, Eltisine kızdı diye çoçuklarının dövülmesine mi ? Eltinin kavga esnasında çok hızlı konuşup cevap vermesine yetişememesine mi ? Polarlı pijama takımının dillere düşmesine mi hangisine ?Neyse şimdi ki mı konu sahibinin eltisini tek hamlede yere indirip saçını yolduğu için yakıyorum.