Ömrümü yiyen elti belası tam kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamıyorum kayın kişisi benim üzerime yürüse değil karnıyarık yapmak (eşinizin amcasına sanırım) o eve bir daha adım atmam. Konunun hepsini okumadım ama sanırım maddi bir gelir elde ediyorsunuz ipler kopamıyor. Allah sabır versin siz bu kafayla ağlaya ağlaya daha çok yemek yaparsınız.

Yemeği kaynanam sordu ,eve uzask memleketten geldi amcamlar ortayas yemek çıkartmak gerekiyor aksam biz gidecektik misafirliğe kaynanam yapmazdı.o zaten ben evde olduğum müddetçe birine yemek yasptigini görmedim. Boş boş asglamaktansa kafam meşgul olsun diye yasptim. Hemde eşimin amcasinin ne suçu var bayrama gelmişler tabiki iyi agirlanma beklierler. Adasm da kurtardı beni.

Devam bölümü olmuyormus diye öyle yazdım

Kimi isterseniz dövün, kırın, parçalayın. Benim sizden tek ricam şu. Belli ki içine doğduğunuz kültürün olumsuz özelliklerini kıramamışsınız. Ailenizden, ailenin kadınlarından gördüğünüzü yaşıyorsunuz. Kızınızın da bu şekilde yaşamasına izin vermeyin. O çocuk kırsın bu korkunç döngüyü.

Hayır bir de tarih mezunu ve üzerine pedagojik formasyonu olduğunu soyluyor. Niye verdin ki o kadar emeği?

İlk bölümü nerde bu konunun? Bunca senedir kk dayım böyle konu görmedim

Siz ilk gelin olduğunuz için kaynananızın vekili görevini üstlenmişsiniz. Eltiniz eşinizden küçük diye ona hükmetmeye, kaynanalık yapmaya kalkıyorsunuz. Kaynınıza da anne ilgisi şefkati verip bir anne gibi her hizmetini görmeye çalışıyorsunuz. Kimsenin umrunda değil ama siz kendi kendinize iktidar savaşına girmişsiniz. Kesinlikle affetmeyeceğiniz kaynınıza abim demeniz, kahve yapmanız, dönüp dolaşıp hizmet etmeniz mi affetmemek? Eşiniz, kayınvaldeniz, kaynınız, eltiniz sizi iplemiyorlar. Yarın öbür gün büyüdüklerinde çocuklarınızdan da aynı davranışları göreceksiniz. Bı davranışlara çanak tutan sizsiniz. Eltiniz yapmak istemediği şeyleri yapmıyor ve kaynınızda eşine saygı gösteriyor. Siz de eltinize iş yaptıramadığınız için kendi kendinize kurulup, kin güdüyorsunuz. Size eşiniz saygı göstermiyor, kaynınız zaten insan yerine bile koymuyor sizi. Anneniz bile sizi saymıyor, telefon etmeye bile yanaşmamış başım ağrır demiş. Bu olayların olmasının tek sorumlusu sizsiniz. Size basıl davranılmasına izin veriyorsanız öylr davranılıyor. Burada arkası yarın gibi konu açtığınız gibi davrandığınız iÇin de ne eşiniz ne anneniz nede başkası sizi ciddiye almıyor. Bir duruşunuz, tavrınız yok, tek istediğiniz kaynananızın yerini alıp hükmetmek. Çocuklarınıza yazık.

Yemek hazırlarken ağlamalarınızı ve öfke enerjileriniz de yemeğe geçirmişsiniz. Bunu bir daha yapmayın.

Değişik bir ailesiniz ama herkes birbirini bulmuş bence. O kısım gayet güzel.

Bu arada kayınvalideyi doktora götürsenize, kadıncağız 2 günde 20 kez bayıldı. Gerçek bayılma mı, Oscar bayılması mı hiç anlamadım.

Şunların yarısını bir günde yaşasam düşüneceğim en son şey milletin boğazı olur. İş yaparak assla rahatlayamam, ya kafamı vurup yatcam ya da çıkcam bi süre gelmeyeceğim. Sen desene o hizmeti yapmazsam koca canıma okur. Elti de elti diye zırlamaya devam et, kimsenin umrunda değilsin. Hizmet kalitesi düşmesin diye az pışpışlarlarsa şanslı say kendini.

Çok varoşsunuz ve de sinsi fena olanlardansınız , siz saf falan değilsiniz ,eltiyi kıskana kıskana ne hale gelmişsiniz, eltiniz sütten cıkmış ak kaşık değil ama siz bildiğin sinsi ve kötüsünüz, ben 5 yıl karadeniz de yaşadım köylerde genelde ilişkiler bu şekilde, iş yapmak istemeyen köye zorla gelen gelinler, maddi ortak iş yapan ayrılamayan kardeşler, evde yaşlı anne baba , yani sizin yaşamınız ve normaliniz bu , böyle de devam edeceksiniz...

Eşi abim önemli gerekirse kovarim karımı diyor. Konu sahibi böyle bir adam için neden bu kadar yırtınıyorsunuz ?
Kayın eşini el üstünde tutuyor ezdirmiyor. Kadın baştan itibaren ayrı evde yaşamış siz ise yıllar sonra bir de şart koşularak ayrı eve cikmışsınız. Sürekli bu insanlara hizmet ediyorsunuz ama elti ile tartışmada bile eş ailesi eltiyi tutuyor sizi kastederek evden kovmak istiyorlar. Hayalinizdeki evlilik gerçekten bu mu ? Hiç bir degeriniz olmayan yerde sürekli hizmet etmek.

Eltiden nefret edip eltinin eşine bu kadar sahiplenici"abim"demeniz komik geldi... kendi annenize kv aratıp arayı iyice bozup huzursuzluğu yayacak kadar hırs dolusunuz boşverin, bi salın insanları kendinize bir iyilik yapın ve insanları bu kadar önemsemeyin... kaynımızı görümcemizi yada kendi kardeşlerimizi gelinlerimizi bu kadar önemsesek hayat geçmez ...

Bi de kavga abi dediği adamın oğlu için stres topunun üstüne yürümesiyle başlamış. Kocası abi napiyosun demiyo, kovarım seni diye karısına yükleniyor. Stres de stresini rukuya eğilerek eltinin etini budunu ısırarak çıkarmış. Stres nicikini acilen kont dracula yapmanı öneriyorum.namın yürüsün kiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…