- 16 Aralık 2020
- 3.904
- 7.833
-
- Konu Sahibi stres topu
valla ben de roman okur gibi azimle okudum şimdi hakkımı yedirmemAzimle konuyu ben okudum karnıyarığı ben keşfettim dibini siz sıyırdınız hea
Aha ben de bunu kıskandım. Elbet birinizin eltisiyimdir
Bu kısmı okuduktan sonra ciddiye alamadım bu nasıl anlatım tarzı nasıl bir yaşanmışlıkrukuya eğilir gibi yaptim kaynanamin elinden güç alıp var gücümle asildim kopsun dedim yani. O kadar eziyetim hepsinin kini üstüme geldi güç verdi. Sonrasında kendini kurtarmaya çalışırken kolu sacimi çekti o dakika da kolunu ısırdım baya kan çıksın diye ömrümde en kuvvetli ısırığı yaptim vampir görse kendinden utanır benden Ders isterdi o derce
SanmamKadınla aranıza kvye ek bir de direk girmiş bırakmamışsınız yine de saçını başını. Her zaman böyle azimli misinizdir ?
Bende buradan sonra koptumBu kısmı okuduktan sonra ciddiye alamadım bu nasıl anlatım tarzı nasıl bir yaşanmışlık
Oha haykırdımBu kısmı okuduktan sonra ciddiye alamadım bu nasıl anlatım tarzı nasıl bir yaşanmışlık
Bendevalla ben de roman okur gibi azimle okudum şimdi hakkımı yedirmem
Oku bence çok heyecanlıOha haykırdımhepsini okumamıştım, inatla okumuyorum
Rükûya eğilir gibi demesi?Bende buradan sonra koptum
Kadın yazarken yine yaşamış olayıRükûya eğilir gibi demesi?
Rükûya eğilir gibi eğilip kaynanadan güç alması, vampir gibi ısırması, hey yavrum hey, şapkamı ikinci kez çıkarıyorum.İşte hamleleri yavaş demek istiyor.
Neye uğradığını şaşırmış gariban. Bunda Bi rahatlık Bi eli eltinin saçında. Gözü kaynananın üstünde bayılacak mı diye, aklı da akşama ne yemek yapacağında.
Ben daha sahiden bayılan kayınvalide görmedim duymadım.Şey geldi benim aklıma acaba kayınvalide sahiden bayıldı mi yoksa numaramı yaptı ?!
Baygın numarası yapıp gizli gizli izlemiş olabilir mi kavgayi Yiyin birbirinizi diyerek
BendeBen daha sahiden bayılan kayınvalide görmedim duymadım.
Yalnız her ayrıntıyı hatırlıyorRükûya eğilir gibi eğilip kaynanadan güç alması, vampir gibi ısırması, hey yavrum hey, şapkamı ikinci kez çıkarıyorum.
Ay güldürmeRükûya eğilir gibi eğilip kaynanadan güç alması, vampir gibi ısırması, hey yavrum hey, şapkamı ikinci kez çıkarıyorum.
E kendisi yazmis, biri alintilamis Allah razi olsun, orda gordum bu efsanevi anlatimiAy güldürmeo nasıl betimleme öyle.