Ömrümü yiyen elti belası tam kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En heyecanlı yer. Okumaya erinenlere.

Ayyyh koptum

Gülmekten çene kaslarım ağrıdı cidden keşke bu olayın belgeselini çekseler, videolu anlatımı arada durduruyorlar, olayın görgü tanıkları kaynana, kayın, eş filan tek tek anlatıyor... Offf
Al sana yerli Game of Thrones. Sonra da niye bizden oscar ödülü alacak film veya 7-8 sezonluk efsane diziler çıkmıyor. Kadın ilave - güncelleme yapıyor, bizzat pozisyonları tarif ediyor, saç koparmanın hatta kanatacak kadar ısırmanın bile tasviri var. Kavga nasıl başlar nasıl kızışır sonra da hiç birşey olmamış gibi nasıl patlıcan kızartılıp karnıyarık yapılır hatta fantezi arttırılıp karşı tarafa nasıl - niye kahve ikram edilir... Çocukların oyuncak için birbirine yan bakışından bile kıvılcım çıkabiliyor. Senaryoda sıkıntı yok, karakter derinliği olsun kostüm detayları olsun (polar haşörtmen) bir yapımcı el atsa çekse izlenmez mi?

Cık, gerçek şu ki biz ülkemizin değerlerini pazarlayamıyoruz.

Ben mesela zorunlualan için de yazmıştım. Canlı yayın yapsa izlenmez mi?

Eklentiler

• 0ED80A0D-369C-470E-8C58-D1B498AA95CE.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 81
Bunu kim okudu ya ne guzel bos zamanlari var insanlarin jfjdd
Biz wcde bile bos oturmayalim diye camasir katler hale geldik jfjfjfj

Onca tantanadan sonra kendini işe vurdun demek ha. Aferin aferin çalış. Bu hızla 10 yıla alırsın madalyanı aplam ha gayret. Azcık mazur görüverdiler diye amma coşmuşsun, sen de az değilsin belliydi, yüz verenin yoktu da pısıyordun. Milletin seni niye yüzlemediği belli oldu, p.kunu çıkartıyorsun. Ama çok çekmezler seni, dörtnala giderken kırbacı vuruverirler tez zamanda fabrika ayarlarına dönersin merak etme sen.

Öyle ama adamlardaki rahatlığa bak. Birbirlerini gerçek anlamda yemiş karıları adamların kurduğu cümleler
Bi daha olmasın
Yarası olan gocunur
Teessüf ederim
Sonra da oturup kahve içiyorlar.
Ama öyle deme, adam yıllar sonra sert bir çıkış yapmış. Evet, yapıp yapacağı en sert çıkış. Heyecan basmış gece gece, ne güzel anlatıyor yazık ya jshdhdh.

Yarası olan gocunur cumlesinden etkilenmistim ben aslinda, çok ağır, elti nasıl kalkacak acaba altindan??
Kadın amma geçmiş dalgasını ağız burun büzmüş laf etti balkabağı diye ahahahahah sabah sabah iyi güldüm. Ne eltiymiş koca koca herifleri tokuşturuyo hemi de karadenizli.

Bütün konularını okudun mu gerçekten? Helal olsun sana. Al kupan

Kadın amma geçmiş dalgasını ağız burun büzmüş laf etti balkabağı diye ahahahahah sabah sabah iyi güldüm. Ne eltiymiş koca koca herifleri tokuşturuyo hemi de karadenizli.
Hâlâ gecenin ve kavga pozisyonlarının (rükû) tesirindeyim, alarmı duymamışım, kafa kazan halde depar atarak işe gidiyorum, banlanmamışım da hayret
Uykumdan oldum gece haykırcam diye, ben de konudaki kocalar gibi teessüf ediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…