- 24 Nisan 2023
- 52
- -39
-
- Konu Sahibi stres topu
Olayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Bu arada eltinizle tanışmak istiyorum, kadın tam bir alfa.Olayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Okudun mu digeriniAmma derdiniz varmış be.
Yok yahu o da zorbanın teki de konu sahibini kiskanmadigi kesinBu arada eltinizle tanışmak istiyorum, kadın tam bir alfa.
Kocası, kayınbabası, kaynı errrkek sultan han hazretleri, kaynana desen baş hatun, geriye bilenecek kurulacak bi tek elti kalıyor.Ya ne diyo bu alansen
Bir elti ne kadar insanın hayatında önemli olabilir ki
BÖyle düşündüğüm için diğer konuyuda hiç okuma gereği bile duymadım
Drama kraliçesi
Başındaki koca adam olsa elti p.k yemişti şimdiye.Yok yahu o da zorbanın teki de konu sahibini kiskanmadigi kesin
Kocis o kocis, diğeri abi, kv zaten rahatsız bilin geriye saracak kim kaldı eltiiiiBaşındaki koca adam olsa elti p.k yemişti şimdiye.
Aynı konudan devam edin. Devam konusu açmak yasakOlayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Sinir krizi geçirdim ilki okurken herhalde 2. De yastıklara girişirimOlayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Zaten biz saç baş yonduk birbirimizieltim çocukları alıp yürüme çıktı gitti kapıdan ama orada kavga öncesi dedikleri baya tuhaftı ben kaynım evde uyurken ortak kayinvaslidemin evi bu. Pijsamwyla ortadas dolasamaszmisim ki ben iki saast sabah öyle oturdum sonra kaynım kwalkmadan etek giyerim. Kadın bana bunun hesabını sordu ,yaspmazmisin haddim değilmiş. Ki kalın polar pijama. Sonra basim açık olmayacakmis. (Bazen ev içinde yada diswarida eşarp takmam )kendi köyüme evliyim onun rwhawtligi var. Ama kaynimd aynı şeyi dedi sonra konuştuğumuzda basım açık olmayacakmis. Yani diğer konuyu yazsam mesele sawdece benim. Bir erkek yengesinin eşarbını düşünür mü hele ki o bir yönetici açık bayn arkadaşları eşi dostu akrabası var.