- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.414
- Konu Sahibi stres topu
1. Bölüm gişe rekorları kırmış da, devam filmi geliyor gibi bir his.. izleyici sabırsız, çabuk çıkınOlayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Bölüm gişe rekorları kırmış da, devam filmi geliyor gibi bir his.. izleyici sabırsız, çabuk çıkınOlayın devamını söylemek istiyorum. Yeni ezik halimden çıktığım zamanla
Hızlı ve öfkeli gib olacaksa ohooo1. Bölüm gişe rekorları kırmış da, devam filmi geliyor gibi bir his.. izleyici sabırsız, çabuk çıkın
1i izlemedim ben 2den baslicam, flashback yapicam kendimHızlı ve öfkeli gib olacaksa ohooo
Hippili bir konu vardı Onda da eksik atmıştı konuyu.Hazır olduğunda acsaydin konuyu konuyu açıp da sonra yazarım diyenide yeni görüyorum
Onu hatırlıyorum sonra açıklamıştı kopyala yapıştır yaparken hata oldu gibi biseyler. Ama bu resmen canim isteyince anlatirima getirmişHippili bir konu vardı Onda da eksik atmıştı konuyu.
Yönetmen piyasayi yokluyor.Hazır olduğunda acsaydin konuyu konuyu açıp da sonra yazarım diyenide yeni görüyorum. Heyecan mı yaptirmaya çalışıyorsun..
Rezerve etmiş.Hazır olduğunda acsaydin konuyu konuyu açıp da sonra yazarım diyenide yeni görüyorum. Heyecan mı yaptirmaya çalışıyorsun..
Part 2 yazmış birde bütün millet zaten elti ne yaptı onu merak ediyorduk bizdeRezerve etmiş.
Dokunmasan Bu sefer de banlanır Part 2'yi düşünür dururum. :)Aynı konudan devam edin. Devam konusu açmak yasak @Mune
Ben ediyorumPart 2 yazmış birde bütün millet zaten elti ne yaptı onu merak ediyorduk bizde
Ben de ediyorum, öğrenince fikrimizi değiştirip zabaha kadar elti gömeceğimizi düşündüğü olayları.Ben ediyorum
Ben beğenirsem Eltiye Laf sokmalı story veri tabanımı bile paylaşırımBen de ediyorum, öğrenince fikrimizi değiştirip zabaha kadar elti gömeceğimizi düşündüğü olayları.