- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
Ne demek, hep sen mi motive edeceksinMinik kuşum sana özendim kalktım 3 mile leslie yaptım üstüne de bacak egzersizi pilim bittiiiii ama kaslarımda tatlı bir yorgunluk var. Teşekkür ederim beni motive ettiğin için
Ben varımKızlar yarından itibaren yeni yıl diyetine girelim mi hedefimiz 5 kg vermek olsun mu?
Yarın başlıyoruz o zaman minik kuşumNe demek, hep sen mi motive edeceksin
Ben varım
Bakarım canım. Ben de kahvaltı hazırlıyorum şu an. Biraz rastgele olacak benimki, diyetisyen listem de var ama şimdilik 2 öğün (çok acıkırsam 3) besleneyim diyorum.Kahvaltımı yaptım diyetisyen listelerimi çıkardım onlara uyacağım. Biraz kitap okudum doppler çok tatlı ve incecik bir kitaplittle bird senin seveceğin tarzda tam
SelammTopik çok sessiz gününüz nasıl geçiyor canım kadınlar sohbet edelim biraz özledim sizi
@labellevie @Natsume @strawberryland @cimbomlukiz @Pncklla @La Vie @cranial @Pncklla @Reinaa @Esila09little bird Black Light @Tu me manques @Orangegreysky @sedos11 @sarahconnor @Mikan Annwyl @hln09
Özleştik Jane hoş geldinSelamm
Hoş buldum canım, nasılsın, neler yapıyorsun?Özleştik Jane hoş geldin
İyiyim Jane bildiğin gibi devam ediyoruzHoş buldum canım, nasılsın, neler yapıyorsun?
İlber ortaylıyı çok severim keyifli okumalar.Bu ay daha çok tarih kitaplarına sardım, roman + tarih kitabı okuyorum. Bir de ilber ortaylı hocanın Bir ömür nasıl yaşanır kitabını okuyorum. Güzel gidiyor, bir süre doğru düzgün kitap okuyamadım. Ama çok şükür geçti bu durum, tam gaz devam :)
Ben okudum ama sevemedim yani pek akmadı dili. Ama okuyup bağımlısı olan arkadaşlarım da vardı
Allah daim etsin canım benimİyiyim Jane bildiğin gibi devam ediyoruz
İlber ortaylıyı çok severim keyifli okumalar.
Ben okudum ama sevemedim yani pek akmadı dili. Ama okuyup bağımlısı olan arkadaşlarım da vardı
Olasılıksız ve Empati güzel kitaplardı. Yıllar önce okuyup çok beğendim diye hatırlıyorum
Aralık gibi okumayı düşünüyorum ben de.Günaydın hanımlaaar hepinize iyi haftalar diliyoruum. Haftasonu alkolü biraz kaçırdım sanırım. Eğlendim ama çevremdeki insanlar eğlendi mi bilmiyorumGelecek haftasonu sağlıklı beslenicem. Çok kararlıyım
Olasılıksız ve Empati güzel kitaplardı. Yıllar önce okuyup çok beğendim diye hatırlıyorum
Sayenizde aklıma geldi Kasım ayı kitap hediyemi unuttum. Her ay kendime hediye kitap seti alma sözüm vardı. Bu ay uyumsuz serisini alıyorum umarım beğenirim
İkisini de okumuştum, çok oldu okuyalı ama bayıldığımı hatırlıyorum ikisine de. Hatta daha sonra onlara benzer başka kitaplar da almıştım