ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

branşın ne ? anasınıfçı veya rehberlikçiysen olabilirsempatiksalakcinni

yok ya tarihçiyim ben 95 yapsam bile zordu zaten gelecek yıla koymuştum planlarımı zaten yüksek lisans kazandım kpss onların olsunbayanssulusmile
ama yinede güven geldi demekki çalışssam olucak

61 almışım. sürekli girip çıkın siteye kızlar. bir kaç kere işlem kodunu göstermedi. o zamanda web çubugunu bir kaç kere tıklayın aynı yeri o şekilde girdim ben

61 almışım. sürekli girip çıkın siteye kızlar. bir kaç kere işlem kodunu göstermedi. o zamanda web çubugunu bir kaç kere tıklayın aynı yeri o şekilde girdim ben

bebeim ben anlamadım yaavvvv ösym ana sayfa diyorum girmiyyyyyy
kpp sonuçları diyorum girmiyyyyy
bu arada hayırlısı olsun

78 geldi kızlar hesapladığımdan düşük kesinlikle 4001 istiyordum olmaz sanırım:ecrin_bebek:

4001 sadece 4 yıllık üniversite mezunlarınlarının girebileceği memurluklar canım yani hepsi olabilir

Canım bende 3 4 arkadaşa birden söyledim hepsi uğraşınca görebildik sonunda ama sabır deniyolar resmen ya yani ben kendim giremedim bi türlü canım

sağol canım bu kadrolar peki açıklandımı yoksa açıklanacakmı yoksa kpss 3 puanım 71 öğretmenlikten iidir yinede

canım bu bölümler henüz açıklanmadı kurumların personel taleplerine göre belirleniyor.ne öğretmenliğiydi seninki 4001 olarak atanmak ta en az 80 puan gerektiriyor ve ben yakşaık 90 netle 78 aldım gerisini hep birlikte düşünelim=))

kızlar bende halamın oglununkını ögrendım şimdi okadar cok mutlu oldumkı 3 gundur bana sıtres bastı ama degdı 95 almış süppeeerrrr ıstedıgı yer olur ınsallah

canım anlamadım desem kızmassın dimi??
ösym nin ana sayfasından giriyorum sonuçlar die ama açılmıyo
demin tc yi girdim yine hata verdi

o internet explorer kullanıyoruz onu yerine google crome var onla giriceksin siteye diğeri daha yoğun olur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…