• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

Millet çökmüş resmen puan düşüklüğünden :(((
Ben bakamadım hala ama sabahki oturumdan biri 80e yakın yapmış eğitim bilimleri de öyle, puanı 70 bile gelmemiş.Umarım fake haberdir, yoksa ben 40 falan alacağım kesin, kendi kendimi eve atayacağım :((( Offf.
Bu arada bir kaç kişi opera ile girmiş kızlar.Ben explorer kullanıyorum.Opera yükledim hemen 5 dakikada 2 yerden açmaya çalışıom.

ayy ben ki çok umudu olmayan isanım
ama beni bile baydılar daha ne diyim
öss sonuçlaraı dahil herzaman çöküo bu site
illallah ettriolar insana

Ben bakamadım hala ama sabahki oturumdan biri 80e yakın yapmış eğitim bilimleri de öyle, puanı 70 bile gelmemiş.Umarım fake haberdir, yoksa ben 40 falan alacağım kesin, kendi kendimi eve atayacağım :((( Offf.
Bu arada bir kaç kişi opera ile girmiş kızlar.Ben explorer kullanıyorum.Opera yükledim hemen 5 dakikada 2 yerden açmaya çalışıom.

GERÇEKTENMİ KÖTÜ DİYOLAR YA YAPMAYIN.. KESİN ÖSYM BUNDA DA HATA YAPMIŞTIR...-tatlicadiarzu-

sonuçlar düşük geliyormuş arkadasım ben de senin gibi belki diyordum ama düşükse vay halime..

ya öğrenenler nasıl öğrenio yaaaa
sinir oldum valla
kendi sonucum için bu kadar uğraşmamıştım

sanki öğrenmek üzere gibi birşeyim..işlem kodu çıktı gönder dedim sayfa yükleniyor habire..açılamadı bir türlü

Back