• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

sizin üzüntünüz onu da etkiler. sürekli sorular sorular bunaltır. 3. kez girecek. kabul etmek çok zor biliyorum ama nasip. 74 ile bu yıl atanma ihtimali yok malesef.

Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...

canım dilekçeyle itiraz edilebiliyor diye biliyorum. memurlar nette okumuştum sanırım. ösym yi arayarak prosedür neyse öğrenebilirsin.

son 2 senedir 74 e düşmedi.ayrıca alımlar azaldı.74 le beklemek ve ümitlenmek sadece yorar onu

olursa 26. tercihten olur. o da %1 ihtimal. bir bayan için 26. tercihin sonuçlarına katlanmak hiç kolay olmayacaktır.:1ninca:

merhaba arkadaslar ben bılgısayar muhendısıyım bana da 92.5 nete 81.667 puan gelmıs, 2008de eşim 89.5 nete 81.900 almıstı, benım bu puanla atanmam ımkansız, umarım sızlerın puanları atanmaya yeter

Arkadaşlar memurlar.net te herkes yanlış sayılarının iki katı olduğunu ve hatta boş

bırakılan soruların bile yanlış kabul edildiğini ve dolayısıyla netlerinin de düşük yazıldığını

söylüyor,bana da aynısı oldu,ben eğitimden 29yanlış diye hesaplamıştım,44 yanlış

yazmışlar,kim ne yaptığını bilmez mi ALLAH aşkına,herkes yazmış ya puanlarımız 10-15

puan düşük geldi diye,

Hatta biri cevaplarını bi kağıda aktarmış,elimde kanıt var diyo,birebir yazdım yaptığım

cevapları diyo,kesin itiraz edicem,mahkemeye verecem diyo,cevaplarını nasıl aktardı bi

kağıda orasını bilemiyorum ama...:uhm:

Ayrıca önceki senelere bakarak dah az neti olanlar fazla puan almışlar,herkes şikayetçi ve

dilekçe yazıp itiraz edeceklerini söylüyolar,

Ben de yazmayı düşünüyorum,siz de puanınızın beklediğinizden düşük geldiğini

düşünüyosanız hep birlikte dilekçe yazıp sesimizi duyuralım olmaz mı,ösymnin sitesinde

varmış dilekçe örneği,bakıcam ben de şimdi...

evet puanlar düşük. sapmalar da galiba 0 falan orasını ben de anlamadım ama boşların yanlış sayıldığını zannetmiyorum çünkü netler benim hesapladıklarımla birebir...

Arkadaşlar memurlar.net te herkes yanlış sayılarının iki katı olduğunu ve hatta boş

bırakılan soruların bile yanlış kabul edildiğini ve dolayısıyla netlerinin de düşük yazıldığını

söylüyor,bana da aynısı oldu,ben eğitimden 29yanlış diye hesaplamıştım,44 yanlış

yazmışlar,kim ne yaptığını bilmez mi ALLAH aşkına,herkes yazmış ya puanlarımız 10-15

puan düşük geldi diye,

Hatta biri cevaplarını bi kağıda aktarmış,elimde kanıt var diyo,birebir yazdım yaptığım

cevapları diyo,kesin itiraz edicem,mahkemeye verecem diyo,cevaplarını nasıl aktardı bi

kağıda orasını bilemiyorum ama...:uhm:

Ayrıca önceki senelere bakarak dah az neti olanlar fazla puan almışlar,herkes şikayetçi ve

dilekçe yazıp itiraz edeceklerini söylüyolar,

Ben de yazmayı düşünüyorum,siz de puanınızın beklediğinizden düşük geldiğini

düşünüyosanız hep birlikte dilekçe yazıp sesimizi duyuralım olmaz mı,ösymnin sitesinde

varmış dilekçe örneği,bakıcam ben de şimdi...

hiçbir şey yapmazlar canım haklısın ama umursamıyorlar bile adamlar keyifleri istedi de öyle açıkladılar..haksızlık diz boyu torpil de dolu kopya da dolu bunca işin içinde kazanmak gerçekten şans inan bana bi yıl düzenli çalıştım kimseye gitmedim gelmedim hayattan soyutlandım aptal da değilim master bile yaptım alanımda ama 73 aldım bu sınavdan nefret ediyorum..

arkadaşlar bende 73 aldım vede netlerim az geldi sanki
türkçe öğretmeniyim bu puanla atanmam imkansız o yüzden başka bahara kaldım yine

Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...

kızlar bu sınav 2008 e cok benziyordu sabahki kolay eğitim zordu hatta saçmaydı... standart sapması da 2008ile aynı ama gel gör ki 2008 den 6 puan daha düşük geldi anlamadım ..bilmiyorumkismile

70 bekliyordum 58 geldi,bundan bir ay önce düğün hazırlıkları yaparken nişanlım ayrıldı
HAYAT VURMUŞ BANA...

arkadasım boşver öyle düşünme ya..her seyde hayır var nişanlını boşver güle güle de...daha iyisi cıkar elbet karşına ...sınavda seneye bi daha var nasılsa...boşver herkesin sorunları var tek değilsin..

herkesin yanlış hesaplanmamıştır ama anladığım kadaıyla büyük çoğunluğun yanlış hesaplanmış.
ben zamanımı iyi kullanamdığım için son dakiklar strese girdim hızlıca işaretledim o yüzden neyi işaretlediğimi gerçekten bilmiyordum..ama insan hangi soruya hangi cevabı verdiğini bilir normalde..
memurlar nette bende okudum kaç kişi diyorki boşlarımıda yanlış sayarsam anca ösym nin hesabını tutturuyorum..
yazık günah bu ne biçim iş
bu kdar da kocaman bir yanlışlık yapılırmı yaaa.
toplu itirazlar için gruplaşıyor çoğu kişi..

Back