• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

canım bu bölümler henüz açıklanmadı kurumların personel taleplerine göre belirleniyor.ne öğretmenliğiydi seninki 4001 olarak atanmak ta en az 80 puan gerektiriyor ve ben yakşaık 90 netle 78 aldım gerisini hep birlikte düşünelim=))kaydirigubbakcemile4

ben tarih mezunuyum 95 alsam bile zor gibi görünüyodu atama yok fazla zaten ben bu yıl denemek adına girdim yüksek lisans kazandım zaten önceliğim yüksek lisansım. diğer memurluklarıda yapacağımı sanmıyorum sadece arşivcilik için 70 yetiyomuş aslında ama oda 2009 kpss puanıyla almışlar bitmiş olsaydı şimdi nee gözel olurduaklinialirimsmile

gördüm çok kötü 70 almış kamu yönetimi bölümü
ama bu bizim hayatımızdı kızlarrsenağlama karnımda ki bebeğimize gelecek sağlicaktık olmadı
ya üniversite mezunu adam 4 sene eşşekler gibi çalışmış adam şuan 750 liraya garsonluk yapıyo hakmı bu yaaa......senağlama
daha ii alsaydı diyebilirsiniz ama size yemin ediyorum kesinlikle bilmediği sorular değil onun için çocuk oyuncağıydı o sorular lanet süre yetmedi
türkçeden başlaması bizim hayatımızı şuan maf etti yaaaa

Ablamınkıni öğrendim,ama bi daha açamadım kendiminkine bakamadım,ayy bakmaya

korkuyorum yaa...offffffffff
akannehir

ama bu bizim hayatımızdı kızlarrsenağlama karnımda ki bebeğimize gelecek sağlicaktık olmadı
ya üniversite mezunu adam 4 sene eşşekler gibi çalışmış adam şuan 750 liraya garsonluk yapıyo hakmı bu yaaa......senağlama
daha ii alsaydı diyebilirsiniz ama size yemin ediyorum kesinlikle bilmediği sorular değil onun için çocuk oyuncağıydı o sorular lanet süre yetmedi

canım sıkmayın canıınızı nolur
karnındaki bebek kısmetiyle gelir inş daha güzel kapılar açılır

Her işte bir hayır vardır.Ne kendinizi üzün ne karnınızdaki bebeği ne de eşinizi.
Üzülünce zaman da geri alınmıyor.
İnsan boşa kendini üzmüş, hasta etmiş oluyor.
Hem önünüze ne çıkacağının, yarın bile ne ile karşılaşacağınızın garantisi var mı?
Umarım güzel fırsatlar çıkar önünüze.

canım sıkmayın canıınızı nolur
karnındaki bebek kısmetiyle gelir inş daha güzel kapılar açılır

canım eşim die sölemiyorum gerçekten ama onun hak ettiğini bildiğim için üzülüyorum
herşey ters gitti geçen sene kendi restorantımızı marmaris gibi bi yerde işletirken şuan ne durumdayız isyan etmiyorum ALLAH a binlerce kez şükürler olsun ama biz hak etmiştik yaa herkez gibi..emeğini görmesem hiç üzülmem ama emeklerimiz hayallerimiz herşey boşa gittisenağlama
ne diyim RABBİM sizin yanınızda olsun..ataması olur inş farklı bölümler var bakalım artık
ama çok üzgünüm nasıl işe gidicek yaa bi umut vardı içinde şimdi oda yok oldu

Her işte bir hayır vardır.Ne kendinizi üzün ne karnınızdaki bebeği ne de eşinizi.
Üzülünce zaman da geri alınmıyor.
İnsan boşa kendini üzmüş, hasta etmiş oluyor.
Hem önünüze ne çıkacağının, yarın bile ne ile karşılaşacağınızın garantisi var mı?
Umarım güzel fırsatlar çıkar önünüze.

öyle tabi bi kapı kapanır bi kapı açılır ama bizim için çok önemliydi..dua edin bizim için bu ramazan ayında dualarınız kabul olur sizin herkezin ALLAH gönlüne göre versin

Öğrendim sonunda,ama çok kötü...

Ben 70in üstünde beklerken düşük geldi iyi mi,hayret ediyorum,çok ççalışmıştım,ve benim

hesapladığım doğru yanlış sayısıyla alakası yok ordakilerin...çok kötü oldum arkadaşlar..senağlama:.

Son düzenleme:

Ben 70in üstünde beklerken 59 geldi iyi mi,hayret ediyorum,çok ççalışmıştım,ve benim

hesapladığım doğru yanlış sayısıyla alakası yok ordakilerin...çok kötü oldum arkadaşlar..senağlama:.

ahh kuşum üzülme bende üzülüyorum napalım hayırlısı

Bu sene var bişi kızlar görümcemde sınıf öğretmenliği için bekliyordu daha fazla beklerken 74 geldi:(((Çok üzgün...

Ben 70in üstünde beklerken 59 geldi iyi mi,hayret ediyorum,çok ççalışmıştım,ve benim

Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...

Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...

Yok ya canım yanlışlık yapılsa bile,açıp da kontrol etmezler ki,bir buçuk milyon kişi

giriyo sınava,adam bi daha açıp bakar mı hiç?

Yani işaretlediklerimi biliyorum,tekrar kontrol etmiştim,ama nolduysa olmadı işte,

Size de hayırlısı deyim napalım yapacak bişey yok...

ALLAH kolaylık versin bundan sonra...

bende 72-73 beklerken 64 aldım.ama geçen senenin puanlarına göre hesaplamıştım 8 puan birden düşmüş geçen seneye göre.

arkadaşlar bu yıl geçen yıllara oranla daha kolay olduğu için standart sapmalar düşük. ve üzülmeyin herkesin beklediğinden düşük geldi sonuçta...

Hakkımızda en güzeli olsun inşallahhh.

sizleri okudukça bende korkmaya başladım eylülde giricem snv ve tam gaz çalşıyorum ama korkuyorum benım için son derece önemli bir sv bu herkes için oldugu gb
evde çözdünüz denemlerde naısl çaıkarıyordunuz bu kadar düşük geldi sonuçlar

canım eşim die sölemiyorum gerçekten ama onun hak ettiğini bildiğim için üzülüyorum
herşey ters gitti geçen sene kendi restorantımızı marmaris gibi bi yerde işletirken şuan ne durumdayız isyan etmiyorum ALLAH a binlerce kez şükürler olsun ama biz hak etmiştik yaa herkez gibi..emeğini görmesem hiç üzülmem ama emeklerimiz hayallerimiz herşey boşa gittisenağlama
ne diyim RABBİM sizin yanınızda olsun..ataması olur inş farklı bölümler var bakalım artık
ama çok üzgünüm nasıl işe gidicek yaa bi umut vardı içinde şimdi oda yok oldu

Allah verlen emeği boşa çıkarmaz... belki görünmeyen bir yerden karşılığını alırsınız...

Back