• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

kızlar bu sınav 2008 e cok benziyordu sabahki kolay eğitim zordu hatta saçmaydı... standart sapması da 2008ile aynı ama gel gör ki 2008 den 6 puan daha düşük geldi anlamadım ..bilmiyorumkismile

Evet herkes aynı şeyi söylüyor arkadaşım,hep netler ve doğrular az yazılmış....

Ben de çok çalışmıştım ama olmadı
...:1no2:

Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...

Benim nişanlımda en az 75 beklerken 65 aldı mafoldumben

70 bekliyordum 58 geldi,bundan bir ay önce düğün hazırlıkları yaparken nişanlım ayrıldı
HAYAT VURMUŞ BANA...

Canım her şerde bir hayır vardır...

Arkadaşlar memurlar.net te herkes yanlış sayılarının iki katı olduğunu ve hatta boş

bırakılan soruların bile yanlış kabul edildiğini ve dolayısıyla netlerinin de düşük yazıldığını

söylüyor,bana da aynısı oldu,ben eğitimden 29yanlış diye hesaplamıştım,44 yanlış

yazmışlar,kim ne yaptığını bilmez mi ALLAH aşkına,herkes yazmış ya puanlarımız 10-15

puan düşük geldi diye,

Hatta biri cevaplarını bi kağıda aktarmış,elimde kanıt var diyo,birebir yazdım yaptığım

cevapları diyo,kesin itiraz edicem,mahkemeye verecem diyo,cevaplarını nasıl aktardı bi

kağıda orasını bilemiyorum ama...:uhm:

Ayrıca önceki senelere bakarak dah az neti olanlar fazla puan almışlar,herkes şikayetçi ve

dilekçe yazıp itiraz edeceklerini söylüyolar,

Ben de yazmayı düşünüyorum,siz de puanınızın beklediğinizden düşük geldiğini

düşünüyosanız hep birlikte dilekçe yazıp sesimizi duyuralım olmaz mı,ösymnin sitesinde

varmış dilekçe örneği,bakıcam ben de şimdi...

Herkes resmen yıkıldı yaa, o kadar çalışıp uğraşmak hepsi boşmuş mafoldumben

ben resimciyim bana da 77 beklerken 70 geldi kızlar, eğitim ve genel kültür netlerim de hesapladığımdan düşük geldi bende dilekçeyle itiraz etmeyi düşünüyorum. bütün sene bu sınava çalıştım resmen insanların hayatlarıyla oynanıyo ya
memurlar nette de benim düşündüğümü yazmış çoğu kişi sözleşmelileri kadroya geçirmek için özellikle düşürdüler puanları diye hiç beddua eden insan değilimdir ama bizimle oynayan insanların çoluğundan çocuğundan çıksın bu yaptıkları inşallah

Arkadaşlar memurlar.net te herkes yanlış sayılarının iki katı olduğunu ve hatta boş

bırakılan soruların bile yanlış kabul edildiğini ve dolayısıyla netlerinin de düşük yazıldığını

söylüyor,bana da aynısı oldu,ben eğitimden 29yanlış diye hesaplamıştım,44 yanlış

yazmışlar,kim ne yaptığını bilmez mi ALLAH aşkına,herkes yazmış ya puanlarımız 10-15

puan düşük geldi diye,

Hatta biri cevaplarını bi kağıda aktarmış,elimde kanıt var diyo,birebir yazdım yaptığım

cevapları diyo,kesin itiraz edicem,mahkemeye verecem diyo,cevaplarını nasıl aktardı bi

kağıda
orasını bilemiyorum ama...:uhm:

Ayrıca önceki senelere bakarak dah az neti olanlar fazla puan almışlar,herkes şikayetçi ve

dilekçe yazıp itiraz edeceklerini söylüyolar,

Ben de yazmayı düşünüyorum,siz de puanınızın beklediğinizden düşük geldiğini

düşünüyosanız hep birlikte dilekçe yazıp sesimizi duyuralım olmaz mı,ösymnin sitesinde

varmış dilekçe örneği,bakıcam ben de şimdi...

o kanıttan sayılamaz. öyle bir şey yanılmıyorsam yasaktı.

herkesin yanlış hesaplanmamıştır ama anladığım kadaıyla büyük çoğunluğun yanlış hesaplanmış.
ben zamanımı iyi kullanamdığım için son dakiklar strese girdim hızlıca işaretledim o yüzden neyi işaretlediğimi gerçekten bilmiyordum..ama insan hangi soruya hangi cevabı verdiğini bilir normalde..
memurlar nette bende okudum kaç kişi diyorki boşlarımıda yanlış sayarsam anca ösym nin hesabını tutturuyorum..
yazık günah bu ne biçim iş
bu kdar da kocaman bir yanlışlık yapılırmı yaaa.
toplu itirazlar için gruplaşıyor çoğu kişi..

böyle bir şey mümkün olabilir mi ? bazılarının kağıdını ayıracaklar bilgisayarlara "bunları doğru okuyun" diyecekler. bazılarına tam tersisempatiksalakcinni

o itirazlardan hiçbir zaman sonuç çıkmadı. cevaplar yanlış hatırlanıyor olabilir, hiç hatırlanmayıp "ben böyle yapmışımdır" diye doğru cevabı kendi cevapları olarak kabul edebilirler. sınav hali kaydırma yaparak işaretlemiş olabilirler.

kişilerin en büyük hatası kpssuzmanına göre puan beklemekte oldu. her yıl değişir puanlar . daha önce tahminleri tuttu diye o siteye güvendiler. sonra da puanlar 5-6 puan düşük geldi. eşekten düşmüşe döndüler.:bbo:

her yıl böyle tepkiler ortaya çıkıyor.aynı laflar ortada dolaşıyor. :1ninca:

böyle bir şey mümkün olabilir mi ? bazılarının kağıdını ayıracaklar bilgisayarlara "bunları doğru okuyun" diyecekler. bazılarına tam tersisempatiksalakcinni

o itirazlardan hiçbir zaman sonuç çıkmadı. cevaplar yanlış hatırlanıyor olabilir, hiç hatırlanmayıp "ben böyle yapmışımdır" diye doğru cevabı kendi cevapları olarak kabul edebilirler. sınav hali kaydırma yaparak işaretlemiş olabilirler.

kişilerin en büyük hatası kpssuzmanına göre puan beklemekte oldu. her yıl değişir puanlar . daha önce tahminleri tuttu diye o siteye güvendiler. sonra da puanlar 5-6 puan düşük geldi. eşekten düşmüşe döndüler.:bbo:

iyi de memurlar nette sayısal verileri vermiş eğitim st. sapma 20 diyor hiç de düşük değil yani puanların 5- 6 puan fark etmesi çok saçma tamam gk. gy. kolaydı ama eğitim hiç de değildi çok basit olan 2007 yle aynı netler hemen hemen aynı puan oluyor, çok çok saçma resmen oyun oynuyorlar

o kanıttan sayılamaz. öyle bir şey yanılmıyorsam yasaktı.

Tamam doğru bilgisayar hesaplıyo ama o kadar emin olan kişi var,ve ayrıca bilgisayar

da insan yapımı bi alet sonuçta,hata yapması muhtemel yani,hem LYS de ne kadar hata

yapıldığı çıktı ortaya öyle değil mi?

Bu kadar insanın hepsi mi yanlış hatırlıyor,imkansız, bence de bişeyler yanlış yapıldı

kesin...

benim eb'den hesapladığımdan 6 net düşük geldi.
kpssuzmanı 87 gibi bişi diyordu. bana 80 puan geldi. bu arada branşım ingilizce öğr.

ben de dahil kişiler birşeyleri yanlış hatırlıyor olabiliriz,inanırım. 100de 100 idda edemem ama optik de hata yapabilir. nitekim zamanında yaptığı da oldu. o kadar zaman insanları bekletiyorlar puanlar için ama lysde de gördüğümüz gibi hata yapabiliyorlar.

osymnin eksikleri çok. 2de açıklanan sınav sonucunu 7 de ancak öğrenebildim ben. bu mesela çok bir büyük ayıp.
2007 ayarında bir sınav olmamasına ragmen ki bu ıkı sınav arasındaki ortalama farklarıyla ortada.. sapmalar 2007-2010 eşit gibi..
burda bir saçmalık söz konusu.açıklama yapmaları lazım.
aslında bu sınavın 2 sene geçerli olması saçmalık...

bu arada ingilizce öğretmenliğinden giren var mı aramızda? nasıl durumlar?

bir de kıymızı aba senin puan nasıl canım? iyi bir puanın oldugunu düşünüyorum senin...

kpssuzmanı 87 gibi bişi diyordu. bana 80 puan geldi. bu arada branşım ingilizce öğr.

ben de dahil kişiler birşeyleri yanlış hatırlıyor olabiliriz,inanırım. 100de 100 idda edemem ama optik de hata yapabilir. nitekim zamanında yaptığı da oldu. o kadar zaman insanları bekletiyorlar puanlar için ama lysde de gördüğümüz gibi hata yapabiliyorlar.

osymnin eksikleri çok. 2de açıklanan sınav sonucunu 7 de ancak öğrenebildim ben. bu mesela çok bir büyük ayıp.
2007 ayarında bir sınav olmamasına ragmen ki bu ıkı sınav arasındaki ortalama farklarıyla ortada.. sapmalar 2007-2010 eşit gibi..

bir de kıymızı aba senin puan nasıl canım? iyi bir puanın oldugunu düşünüyorum senin...

bu arada bakanlık ne zaman açıklayacak şu kılavuzu?

ben salak gibi osym ile aynı açıklanır sanıyordum.

kılavuzla birlikte; baraj ve nerelere kadro oldugu da açıklancak dimi?

iyi de memurlar nette sayısal verileri vermiş eğitim st. sapma 20 diyor hiç de düşük değil yani puanların 5- 6 puan fark etmesi çok saçma tamam gk. gy. kolaydı ama eğitim hiç de değildi çok basit olan 2007 yle aynı netler hemen hemen aynı puan oluyor, çok çok saçma resmen oyun oynuyorlar

aritmetik ortalamalar farklı standart sapmalar farklı nasıl aynı olabilir

kpss10.jpg

2007kpsssayisalbilgiler.jpg

Tamam doğru bilgisayar hesaplıyo ama o kadar emin olan kişi var,ve ayrıca bilgisayar

da insan yapımı bi alet sonuçta,hata yapması muhtemel yani,hem LYS de ne kadar hata

yapıldığı çıktı ortaya öyle değil mi?

Bu kadar insanın hepsi mi yanlış hatırlıyor,imkansız, bence de bişeyler yanlış yapıldı

kesin...

yanlışlık varsa çıkar umarım ortaya . +5/6 puan işime gelir benimsempatiksalakcinni

oraya çıksa bile 1 yılı bulur. atamalar yapılmış olur.:1ninca:

kıymızı aba koyduğun tabloda tek dikkatimi çeken eb'ye giren aday sayısının yaklasık 100bin cıvarı artması oldu. sapmaların daha farklı olması bu durum açıklıyor olabilir mi bilemiyorum.

bu arada osym haksızken bile üste çıkar bir yolunu bulup..osym ile girilen davaları kazanan yok gibi bişi..
o zamana dek de atamalar olmuş olur..
bence çok puanla atanamıyoruz laflarına çare bulmak için oldu bunlar. milli eğitim ile kolektifler sanki..

aritmetik ortalamalar farklı standart sapmalar farklı nasıl aynı olabilir
işte bende onu diyorum ya aynı olmaması lazım 2007 çok basitti eğitim özellikle, bu sınavın puanının daha yüksek olması lazım ama aynı netlerle hesaplatınca bu sene alınan puana çok yakın bi puan çıkıyor

Ben de İngilizce Öğretmenliğinden girdim,ama beklediğimden çok düşük geldi...:1no2:

Ben de İngilizce Öğretmenliğinden girdim,ama beklediğimden çok düşük geldi...:1no2:

canım bu sene ne yaptıkları ve yapacakları belirsiz.. puanın kaç bilmiyorum ama şu anadolu liseine çevrilen liseler için fazla ingilizceci alcaz dediler.sağlam bir alım olabilir. geçen sene pek az aldılar.öyle olmayacağını düşünüyorum
en azından eylülde sözleşmeli alım var. eylülde gidersin belki..

Herkese geçmiş olsun . Ben de bu sınava seneye gireceğim inşallah. Branşım ingilizce. Bu sene sanırım 90 puanın altında alanlardan 6, 90 üstünden alanlardan 3 puan kırmışlar geçen seneye göre. Sınavın bu sene biraz kolay olması standart sapmayı düşürdü. Biraz da bilenle bilmeyen ayırt edilemeyince arada yaşlar da yandı, atmasyonculara da gün doğdu. Netleri yüksek olanlar düşük puanlar aldı. Ama atamalarda herkes hakettiği yere gelir inşallah. Allah yardımcınız olsun.

canım bu sene ne yaptıkları ve yapacakları belirsiz.. puanın kaç bilmiyorum ama şu anadolu liseine çevrilen liseler için fazla ingilizceci alcaz dediler.sağlam bir alım olabilir. geçen sene pek az aldılar.öyle olmayacağını düşünüyorum
en azından eylülde sözleşmeli alım var. eylülde gidersin belki..

Ya bilemiyorum ki,70in üstünde bekliyodum yani,eğitimden 84 netim vardı,gk gy 63 net,

Yanlışlarım iki katına çıkmış şok oldum yani,herkes aynı şeyi söyleyince de huylandım,

Kesin bi yanlışlık yapıldı diye düşünüyorum,

Eylül de kesin sözleşmeli alacaklar mı ya emin miisn?

işte bende onu diyorum ya aynı olmaması lazım 2007 çok basitti eğitim özellikle, bu sınavın puanının daha yüksek olması lazım ama aynı netlerle hesaplatınca bu sene alınan puana çok yakın bi puan çıkıyor

bilemiyorum. beynim durdu sankiakannehir

kıymızı aba koyduğun tabloda tek dikkatimi çeken eb'ye giren aday sayısının yaklasık 100bin cıvarı artması oldu. sapmaların daha farklı olması bu durum açıklıyor olabilir mi bilemiyorum.

bu arada osym haksızken bile üste çıkar bir yolunu bulup..osym ile girilen davaları kazanan yok gibi bişi..
o zamana dek de atamalar olmuş olur..

bence çok puanla atanamıyoruz laflarına çare bulmak için oldu bunlar. milli eğitim ile kolektifler sanki..

sorun bu zaten.itiraz olsa ve sonuçlansa bile 1 yıldan aşağı olmaz bu süre. o zamana kadar atanan atanır,atanamayan da kalır.

bari branş bazında sıralamaları verseler de önümüzü görebilsek:kahve:

Ya bilemiyorum ki,70in üstünde bekliyodum yani,eğitimden 84 netim vardı,gk gy 63 net,

Yanlışlarım iki katına çıkmış şok oldum yani,herkes aynı şeyi söyleyince de huylandım,

Kesin bi yanlışlık yapıldı diye düşünüyorum,

Eylül de kesin sözleşmeli alacaklar mı ya emin miisn?
bildiğim kadarıyla kesin. çünkü nimetgiller direk dedi alcaz diye..

bilemiyorum. beynim durdu sankiakannehir
[/SIZ bile 1 yıldan aşağı olmaz bu süre. o zamana kadar atanan atanır,atanamayan da kalır.

bari branş bazında sıralamaları verseler de öngörebilsek:kahve:

aynen ya..
branş bazında görmek istiyorum. memurlar.netten baktım 70 kişi vardı önümde ama orayla da iş olur mu.. kim bilir daha kaç 70 var.. ilk binde olsam keşke diyorum...

arkadaşlar son aldığım bilgilere göre d kitapçığında hata olduğunu söyleyenlerin sayısı hızla artıyormuş.
boşlarının yanlış sayıldığını iddia ediyorlarmış.

aranızda d kitapçığı olan var mı?

Back