Bazı şeyleri görmezden duymazdan gelmek ne kadar zor. Olanları sindirmek ve bir daha olmayacağını, olmaması gerektiğini düşünmek.
Beni bu düşünceler bitirdi ne yapılır ki bunları düşünmemek için. Buna güven sorunu mu deniyor onu da bilmiyorum
Ben artık bu düşünceden kurtulmak istiyorum
cnm geçmişte takılı kalanlar gelecekte neler yaşayacağını tahmin edemezler.çaresizlik ''korku'' yaratır ve korkularımızın çoğu kendi düşünce ve hayallerimizin ürünüdür.insan hayatta ne olursa olsun her şeyle karşılaşabileceğini düşünmeli ve bunlar için de planlar yapmalıdır.önce güzel olana inanmalı.olmadı mı?güzel bir olay gerçekleşmedi mi?yıkıntıların arasında kendi için güzel olanı bulmalı.her şey doğru bir şekilde bize sunulsaydı ne için çaba gösterirdik ki.yaşamın ne anlamı kalırdı.terkedilmiş olabilirsiniz,aldatılmış yada kırılmış..olabilir hepimizin de başına gelebilir.bu bizim değersiz olduğumuzu ifade etmez aksine insanlara fazlaca değer verdiğimizi gösterir..ama benim yapmaya çalıştığım kendi adıma bir masal var bu hayatta.ve her masalda olduğu gibi benim masalımda da hep iyiler kazanıyor.istemediklerim,beni yoran ve üzen insanları hayatımdan çıkarıyorum.kimse vazgeçilmez değil.insan zamanla her şeye alışıyor.geçmiş sadece tecrübe edinmek değerli ve önemli.hatırlamak istediğim güzel anılarım ve mutlu olduğum anlar için önemli.başka bir anlam ifade etmiyor.çünkü yaşanmış ve bitmiştir.eski eskimiştir ve artık yeni şeyler yaşama zamanıdır.
Olumlu düşünmeye ve güçlü durmaya devam ediyorum.
Umuyorum kii hayallerim gerçek olucak.
arkadaşım seni destekliyorum
susmayı öğrendim çok konuşanlardan..alçak gönüllü olmanın erdemini öğrendim çok bilmişlere inat..gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum,sessizce..her yaşananın sadece bir deneyim olduğunu kavradım.kendim olmayı seçtim.başkalarından alınmış parçalardan oluşmayı değil..kendi hayatlarını yönetemeyenlerin diğer hayatlara müdahalelerine güldüm sadece..varlığımı hak edenleri hayatıma dahil etmeyi,hak etmeyenlere hoşçakal demeyi,bu uzun yolda yalnız yürümeyi öğrendim..
susmayı öğrendim çok konuşanlardan..alçak gönüllü olmanın erdemini öğrendim çok bilmişlere inat..gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum,sessizce..her yaşananın sadece bir deneyim olduğunu kavradım.kendim olmayı seçtim.başkalarından alınmış parçalardan oluşmayı değil..kendi hayatlarını yönetemeyenlerin diğer hayatlara müdahalelerine güldüm sadece..varlığımı hak edenleri hayatıma dahil etmeyi,hak etmeyenlere hoşçakal demeyi,bu uzun yolda yalnız yürümeyi öğrendim..
Yerin seni cektigi kadar agirsin
Kanatlarin cirpindigi kadar hafif..
Kalbinin attigi kadar canlisin
Gozlerinin uzagi gordugu kadar genc...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kotu..
Ne renk olursa olsun kasin gozun
Karsindakinin gordugudur rengin..
Yasadiklarini kar sayma:
Yasadigin kadar yakinsin sonuna;
Ne kadar yasarsan yasa,
Sevdigin kadardir omrun..
Gulebildigin kadar mutlusun
Uzulme bil ki agladigin kadar guleceksin
Sakin bitti sanma her seyi, sevdigin kadar
sevileceksin.
Gunesin dogusundadir doganin sana verdigi deger
ve karsindakine deger verdigin kadar insansin
Bir gun yalan soyleyeceksen eger
Birak karsindaki sana guvendigi kadar inansin.
Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin
Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin
Günesin seni isittigi kadar sicak.
Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin
ve guclu hissettigin kadar guclu.
Kendini guzel hissettigin kadar guzelsin.. iste budur
hayat!
Iste budur yasamak bunu hatirladigin kadar yasarsin
Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar usursun
ve karsindakini unuttugun kadar cabuk unutulursun
Cicek sulandigikadar guzeldir
Kuslar otebildigi kadar sevimli
Bebek agladigi kadar bebektir
ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin bunu da ogren,
SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN...
sevda 55 ciğiiiiiiiiiiiiiiiim
döktürmüşsün yine bayadır bakmamıştım yazdıklarına umudum tazelendi
çok güzel canımm. tam şuanki duygularıma tercüman oldu yazdıkların.
insanlar neden başkalarının hayatına müdahale ederler bilmişçe?
ben buyum değişemem ki. ve kendimden memnunum.
beni beğenmeyen herkesin yolu açık olsunn...
cnm benim evet gerçekten haklısın.insanlar kendi hayatlarını yönetemezler ve başka hayatlara müdahaleyide marifet sanarlar.oysa başkalarına yardımcı olmak bu değildir.ben üzülerek bakıyorum böyle insanlara.olsun sağlık olsun.biz kendimizi seviyoruz ya bu yeter.kendimizi biliyoruz ya..sizlerle tanışdığım için o kadar mutluyum kii.iyki varsın cnmm.
sende iyiki varsın canım. umut oldu bu sayfa bana.
dün nişanlımla tartışmıştık senin sözünü yolladım ona.
özür diledi benden.
bir daha beni eleştirmez umarım.
bunun dışında iş konusunda görüşmeleri çoğaldı.
inancımı hiç kaybetmiyorum. bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum ama umudumu kaybetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?