- 17 Kasım 2011
- 3.848
- 7
canım düşünce şeklini düzeltmelisin. ne dersen o olur.
demelisin ki benim her işim kolay olur. evrene bu mesajı vermelisin ki gerçek olsun.
ewt cnm.
İnş. bu düşüncemi değiştirmiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım düşünce şeklini düzeltmelisin. ne dersen o olur.
demelisin ki benim her işim kolay olur. evrene bu mesajı vermelisin ki gerçek olsun.
cnm inan bende öyleyim.hiç bir işim zahmetsiz olmazdı.ne kadara şansızım dersim hep.okul hayatım,nişalımla hayatım,hep zor oldu.zor derken her istediğim hemen olmazdı.zaman harcardım,deli gibi isterdim.ama aslında öyle değilmiş.zahmet çekerek elde ettiklerim daha bir kıymetli benim için.belki bunu anlamam için bu böyleydi.ben bunu çok sonra anladım.rabbim biliyor kolay elde ettiklerimi hor kullanacaktım belki.bu nedenle böyle.hala bir şeyler için uğraşıyorum.ama artık eskisi gibi şansızım demiyorum.ben istersem yaparım diyorum.hatta çok basit bir örnek dışardan bir üniversite daha okuyorum.bitirmek istiyorum ısrarala ama 3.sınıfta takıldım.3.sınıfta 3 senem.geçemiyorum.bu sene dedim yapacam ben bunu.taktım.ders çalışmıyorum desem her sene çalışıyorum.kitap yüzü açmadan geçenler var.ama ben geçemedim bir türlü.bu sene yapacam dedim inandım.notlarım açıklandı dün 81,87,50.nasıl sevindim.inancımızı kaybetmemek lazım.ben belkide olmuyor diye bırakadabilirdim.yapmadım.dua ettim inandım.benim hayatımda hep yaptığım ve yapmaya çalıştığım inanmak,dua etmek,olumlu düşünmek...İnan benm her işim hemen olmuyor her konuda böyle. Oluyor bazen mucize diyorum o derece.
Ama şükürler olsun herşeye...
burdayızz merhabaa
merhaba cnmmmm
cnm inan bende öyleyim.hiç bir işim zahmetsiz olmazdı.ne kadara şansızım dersim hep.okul hayatım,nişalımla hayatım,hep zor oldu.zor derken her istediğim hemen olmazdı.zaman harcardım,deli gibi isterdim.ama aslında öyle değilmiş.zahmet çekerek elde ettiklerim daha bir kıymetli benim için.belki bunu anlamam için bu böyleydi.ben bunu çok sonra anladım.rabbim biliyor kolay elde ettiklerimi hor kullanacaktım belki.bu nedenle böyle.hala bir şeyler için uğraşıyorum.ama artık eskisi gibi şansızım demiyorum.ben istersem yaparım diyorum.hatta çok basit bir örnek dışardan bir üniversite daha okuyorum.bitirmek istiyorum ısrarala ama 3.sınıfta takıldım.3.sınıfta 3 senem.geçemiyorum.bu sene dedim yapacam ben bunu.taktım.ders çalışmıyorum desem her sene çalışıyorum.kitap yüzü açmadan geçenler var.ama ben geçemedim bir türlü.bu sene yapacam dedim inandım.notlarım açıklandı dün 81,87,50.nasıl sevindim.inancımızı kaybetmemek lazım.ben belkide olmuyor diye bırakadabilirdim.yapmadım.dua ettim inandım.benim hayatımda hep yaptığım ve yapmaya çalıştığım inanmak,dua etmek,olumlu düşünmek...
canım sen kaç yaşındasın? merak ettim. :)
çalışıyormusun evdemisin?
moonlıgt avatarındaki yazı ne kadar güzel..
kolay gelsin canım. 29 yaşındayım. izmirden katılıyorum. :)26 yaşımdayım cnm.çalışıyorum ve hatta sana şuan iş yerimden yazıyorum.sen ne yapıyosun cnm?çalışıyor musun?yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tuğçecan ve moonlıght ikinizde nişanlıydınız değil mi?
tuğçecan ve moonlıght ikinizde nişanlıydınız değil mi?
hepimiz nişanlıyız canımm. :) umut içinde bekleyen nişanlı kızlarr.