kimi benden çok seversen onu senden alırım.
ve ekler;
- onsuz yaşayamam deme! seni onsuz da yaşatırım!
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur.
sabır taşar.
canından saydığın yar bile bir gün el olur.
aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
düşman kalkar dost olur.
öyle garip bir dünya
olmaz dediğin ne varsa hepsi olur
düşmem dersin, düşersin!
şaşmam dersin, şaşarsın!
en garibi de budur ya;
öldüm der durur yine de yaşarsın!
cnm sana bir hikaye anlatmak istiyorum.herşeyi bilen iki kız kardeş varmış.bunlar çok bilgililermiş.ama bir zaman sonra hayattan sıkılmışlar..ve çook uzak bir yerde bilge bir kişi varmış onun yanına gitmeye karar vermişler.gitmişler.gel zman git zman bir süre sonra kızlar acaba bizmi daha çok şey biliyoruz yoksa bilge mi diye bir düşünceye kapılmışlar.bir kelebek yakalamışlar.bilgeye soralım demişler.elimdeki kelebek sağ mı ölümü.eğer sağ derse avuçumla hafifce bastırıp öldürürüm.yok ölü derse kelebek zaten sağ.gitmişler bilgenin yanına sormuşlar avuçumdaki kelebek sağ mı ölümü?bilge bir süre düşünmüş.sonra cevap vermiş''her şey senin ellerinin arasındadır''şimdi öyleyse elimizdeki hayatı kötü düşüncelerle yaşamaya çalışmak niyee.cnm düşüneceğin okadar çok güzellik varken bu olumsuzluklar neden?yavrucuğunun okulu,adım adım büyümesi,ilk aşkı,ilk hüznü,mutlulukları,kalp kırıkları,üniversitesi..bunları düşünmek varken ölümü çağırmak.yapma cnm.şeytan aklını karıştırıyor.sen şeytana uyanlardan olma.aklını ve yüreğini ferah tut.en azından çaba sarfet.düşüncelerini değiştirirsen hayatınında değiştiğini göreceksin..sana haytta bolllll mutluluk,çocuğunla ve eşinle uzunn bir hayat diliyorum cnm..allah gönlüne göre versinnn..