- Konu Sahibi akli_karisik
-
canım bende de buna benzer bisey olmustu uzun zamandır konusmadıgım bırını dusundum ve onun benı aramasını oyle cok ıstedımkı ama nasıl ıstedım bı anda oldu bu keske arasa arıcak faland erken bı baktım o aradı!!!! we ımkansız gıbı bıseydı nasıl sok olmustum nasıl sevnmıstım hihoyyyt bide baska bi topicte daha yazmıstım hep arkadaslarım olan bı cıfte bakardım bırbırlerını oyle sevıyolardıkı oyle mutlulardıkı nasıl eglenırlerdı beraberken bende o kadar cok ımrenıyodum kı onlara hep dıyodum allah ım nolur bana da boyle bı ılıskı ver bu kadar guzel bı beraberlıgım olsun hep eglenım hep gulım diye ve bundan bıkac ay sonra yenı bı ılıskım oldu gercekten de tam ıstedıgım gıbı!!! 24 saat benı gulduren sureklı eglendıgım harıka bı ınsanla beraberım ve onu cok sevıyorummm opuyorumnanaktan hersey dusunceden gecıyo bence kaydirigubbakcemile2
ayrıca mevlananın cok guzel bı sozu var kızlar bılıyo musunuz bılmıyorum ama soyleydı ;
insan dusunceden ıbarettir gerisi et ve kemiktir.gül dusunurse gul olur , diken dusunurse diken.
harıka bı felsefe bence yerimseniben
benim yaptıgım en büyük taktiğim olumlu düşündüğümde olumlu sonuçlar alabiliyorum ama öbir türlüsününüde bilemiyorumm
bide şöyle bi olay var bir süre önce sevgilimden ayrıldım. onunla konuşmak istemiyorum ama beni özlemesini benim yokluğuma dayanamamasını istiyorum. kötü bi ayrılık oldu ayrılırken çok ağır konuştum şimdiye kadar kimseye söylemediğim çok gurur kırıcı laflar söyledim. karakterini aşalayıcı sözler söyledim vs.. vs.. tabi yinede öfke geçtikten sonra içinizde bi özlem oluyo ama bu sefer kesin beni unutur unutamazsa başkasıyla beni unutmaya çalışır diye düşündüm. zaman geçtikçe beni aramamasına sinir oluyordum peşimden koşmasınıda istiyorum garip bi durum. onun hep acı çektiğini üzüldüğünü hayal ediyorum. arkadaşıma sormuş beni çok pişmanmış söylediğim onca lafa rağmen beni hala sevdiğini benim masum olduğumu söylemiş hatta dayanamıyorum aramak istiyorum ama yüzüm yok falan demiş. buda beni çok şaşırtmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?