• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hissi

Kaygı bozukluğu yaşayanlar bu durumdan tamamiyle kurtulmak isterler ama tamamen bitmesi gibi bir şey yoktur. Zaman zaman azalır ya da çoğalır. Fakat alacağınız terapi yardımıyla anksiyetenizi kontrol edebilirsiniz. Onunla nasıl başedebileceginizi öğrenebilirsiniz.

Böyle hissetmen için büyük ihtimal bir hastalık geçmişin felan olması lazım yaşadığın bir şey bunu tetiklemistir.en ufagindan uzun süre geçmeyen bir ağrı geçmişi felan atlatilan zor Bir hastalık olabilir.kaygilari anksiyeteyi yenmenin en büyük yolu kayginizin üzerine gitmektir.en ufagindan mesela Bir yere gidince düşüp bayilacagini düşünüyorsan evet zor da olacak ama inadına ortaya gitmelisiniz.diger bir yol sürekli meşguliyet mesela bu düşünceler çoğalmaya başladığı an hemencecik Bir film bul izle.ya da ne bileyim kalk Bir iş bul kendine.benim için maneviyat mesela çok iyi geliyor.deneyebilirsiniz İnşirah suresi .papatya çayı sakinleştirir.sekerli kafeinli şeylerden Uzak durun bu durumda kaygı ve anksiyetenizi arttırır.

Merhaba arkadaşlar ben anksiyete tedavisi görüyorum önceden ölüm korkum vardı bunu yenmistim ama malesef tekrarladi ya sanki böyle olecegimi 1 veya 2 aya çıkamayacağımi hissediyor gibiyim.ruh halim berbat böyle yaşayanlar oldumu aranızda veya tanıdıklarınız?
Ölümsüz olsaydık hayatın tadı olurmuydu bea...iyiki öleceğiz..iyiki ölümsüz değilim..iyiki bu dünyanın güzelliklerini tatmak için şuan yaşıyorum. Korkunun ecele faydası yokmuş..bu ana odaklan ve korkuların yaşam kaliteni engelliyecek şekildeyse tedavi ol.

Back