- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoooooooHemde nasilGerçekten yaşamayan anlamıyor kimileri gülüp geçiyor ama en iyi yasayan bilir
Ha birde bende şeyde oluyor surekli bi yerimde bisey olsa hemen hastaneye giderim eşime bıkkınlık geldi artık bundan ama bu benim gerçekten elimde olan birşey değil beynime bunu anlatamıyorum ya insanın hicmi normal bir günü olmazOoooooooHemde nasil
İNŞAALLAHŞu aralar ben de öyleyim canım yalnız değilsin... Ama geçecek Allah'ın izniyle :)
Sen bunu bilic altina koymussun yani psikolojikmen gibi bisey oylw dusuncelere girme sure oku icini ferah tutMerhaba arkadaşlar ben anksiyete tedavisi görüyorum önceden ölüm korkum vardı bunu yenmistim ama malesef tekrarladi ya sanki böyle olecegimi 1 veya 2 aya çıkamayacağımi hissediyor gibiyim.ruh halim berbat böyle yaşayanlar oldumu aranızda veya tanıdıklarınız?
Benimki sadece bir hisYalnız değilmişim. Ben de yoğun bir şekilde ölüm korkusu yaşıyorum. Bir kaç kez atak geçirdim nefesim daraldı kalbim sıkıştı. Sonradan bedenen herhangi bir problem olmadığını öğrendim. Ama bu aralar baya baya yokluyor. Uyumakta zorluk çekiyorum. Yaşam kalitem düştü.Doktora gidip ilaç kullanmaktan ziyade telkinle acaba geçirebilir miyim arkadaşlar. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Uyumak bile istemiyorum saçma sapan rüyalar görüyorumBenimki sadece bir his
Nasıl tehlikeli mesela?böyle düşünceler biraz tehlikerli yardım almakta fayda var bence
Canım bir zamanlar bende öyleydim gece 3 te birden yataktan kalktım nefesim daraldı kalp krizi geçiriyorum zannettim bildiğin soluksuz kaldım bu bende yer etti ve tekrarladı kusmaya çalışıyordum rahatlarım belki diye o derece kalp doktoruna gittim gayet sağlıklı her şey yolunda dedi sonra psikolojik olarak biraz rahatladım evlendim 10 ay oldu ilk zamanlar enfeksiyon vardı doktora gitmek zorunda kaldım tam kan tahlili yaptı ve tiroid hormonum yüksek çıktı ve bu hormon yükselince böyle yapabiliyormuş. Sonra Boğaz’dan ultrasona baktılar Allah’ıma çok şükür kötü huylu nodül falan çıkmadı dahiliyeye gönderdi kadın Doğum o da genel tahlil yaptı ve ömür boyu guatr ilacı kullanmak zorundaymışımNasıl tehlikeli mesela?
Çok geçmiş olsun canmbu tip düşünceler ilerleyebilir ve herşeyden tedirginlik duymaya da başlayabilitrsinşiz, buyüzden yardım almakta fayda var
Ya tabiki eninde sonunda olacak bir gün dogdukki bir gün öleceğiz bunun farkındayım ama şuan mantıklı bir sekilde dusundugum için bunu yazabiliyorumama anlatamam o kaygi o his geldiği zaman bunu kimselere aciklayamiyorum yani nasıl olduğum konusundaNe zaman olacağını bilmediğiniz bir şey için hayatınızı kabusa çevirmemeye çalışın. Beni ölüm üç kez sıyırdı. . Çocukken üzerime kuyunun demirli direği düştü.
Ölmedim.
Eşimle arabamızın pert olduğu bir kaza geçirdik. Yine ölmedim.
En son antibiyotikten zehirlendim. Anaflaktik şok yaşadım.
Hastane yolunda hiç görme yetim yoktu. Yine ölmedim.
Yani bilmiyorum ama hiç birinde öleceğimi düşünmedim. Şimdi yazarken farkettim.
Düşünmeyin.Hayat çok güzel. Eninde sonunda olacak bir şeyin,bütün hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.
(Doğumumda da kanamalı bir şekilde,yaşadığım şehirden başka bir şehire yolculuk yaptım. Doğum başlamıştı. Yoğun bakım serüvenim var. Ama bunu saymıyorum bile. )