• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hissi

Damla28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
47
10
38
33
Merhaba arkadaşlar ben anksiyete tedavisi görüyorum önceden ölüm korkum vardı bunu yenmistim ama malesef tekrarladi ya sanki böyle olecegimi 1 veya 2 aya çıkamayacağımi hissediyor gibiyim.ruh halim berbat böyle yaşayanlar oldumu aranızda veya tanıdıklarınız?

Ben öyleydim ve arada bi gelir banada halâ bu durumu yenmis degilim.
Ama o his geldiginde neden öliyim gayet saglikliyim beynim benimle oyun oynuyor diyorum dua sure okumaya basliyorum ve rahatliyorum 😊

Ne bu olum korkusu mu? Fobi mi? Elinde sonunda olecegiz diye durumu hep kabul ederim ben sahsen.

Ben öyleydim ve arada bi gelir banada halâ bu durumu yenmis degilim.
Ama o his geldiginde neden öliyim gayet saglikliyim beynim benimle oyun oynuyor diyorum dua sure okumaya basliyorum ve rahatliyorum 😊
Ya zaten iyi olduğum zamanlar sizin gibi düşünüyorum ama o his daldığında ne yazıkki bu şekilde düşünemiyorum 😔

Dusunmeye calisacaksn kalkip elini yuzunu yika temiz hava al baska seyler dusun aklindan cikart o his geldiginde
Siz nasıl oluyordunuz?böyle en azından dinleyince birazda olsa rahatliyorum

Kalp carpintisi kalp sıkısmasi yuz uyusuklugu nefes alamama bunlari hissediyordum kalp krizi geciricem ölucem diyordm hep.
Ama bununla ugrasmayı ögrendim bazen başedemesemde aliştım
Işte bende ne yazıkki böyle şeyler yok sadece bir his😔

Ben varım :) haçan laz geluni neredensun :) şaka bir yana ben de senin gibi hissediyorum. Panik atak + anksiyete + vesvese var bende. Hep korkuyorum. Uyuyamıyorum mesela diyelim hiç. Hiç uyayamicam ölcem. Ben olcem. Sürekli felaket senaryoları kalbimin daralması. Bunu yenmistim bana da geleli bir buçuk ay falan oluyor. Ilaç alıyorum ben sen tedavi görüyor musun

Ben varım :) haçan laz geluni neredensun :) şaka bir yana ben de senin gibi hissediyorum. Panik atak + anksiyete + vesvese var bende. Hep korkuyorum. Uyuyamıyorum mesela diyelim hiç. Hiç uyayamicam ölcem. Ben olcem. Sürekli felaket senaryoları kalbimin daralması. Bunu yenmistim bana da geleli bir buçuk ay falan oluyor. Ilaç alıyorum ben sen tedavi görüyor musun
😊mrb cnm giresundanm eşim Trabzon lu ya benimki çok degisikbir his nasıl desem böyle şu zamana cikamicam falan bazen kendime tarih koyuyorum bunu gerçekten hissediyormuyum acaba diyorum bende olalı 2 sene var ama geçmişti tekrarladi şimdi Bnde ilaç kullanıyorum ama kullandığım ilaç sanki artık iyi gelmiyor😔😔

😊mrb cnm giresundanm eşim Trabzon lu ya benimki çok degisikbir his nasıl desem böyle şu zamana cikamicam falan bazen kendime tarih koyuyorum bunu gerçekten hissediyormuyum acaba diyorum bende olalı 2 sene var ama geçmişti tekrarladi şimdi Bnde ilaç kullanıyorum ama kullandığım ilaç sanki artık iyi gelmiyor😔😔
Bnde öyle yok kalp krizi geçiricem olucem falan v.s yok direk hissediyorum sanki😔

Bnde öyle yok kalp krizi geçiricem olucem falan v.s yok direk hissediyorum sanki😔
O his hicbirsey yokken bana da ara ara geliyordu. Gaybi bilen Allah'tır. Öyle hisle olmaz o işler :) öyle olsaydı benim çoktan ölmem lazımdı. Panik atağın falan yok dimi. O zaman işin daha kolay

O his hicbirsey yokken bana da ara ara geliyordu. Gaybi bilen Allah'tır. Öyle hisle olmaz o işler :) öyle olsaydı benim çoktan ölmem lazımdı. Panik atağın falan yok dimi. O zaman işin daha kolay
Ya bilmiyorum bana konulan teşhis anksiyete

Ewet normalde rahatlıyorum mantıklı düşünebiliyorum Bnde ama böyle olunca kendime malesef söz geçiremiyorum😔

Back