- 20 Haziran 2019
- 47
- 10
- 38
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten iyi olduğum zamanlar sizin gibi düşünüyorum ama o his daldığında ne yazıkki bu şekilde düşünemiyorumBen öyleydim ve arada bi gelir banada halâ bu durumu yenmis degilim.
Ama o his geldiginde neden öliyim gayet saglikliyim beynim benimle oyun oynuyor diyorum dua sure okumaya basliyorum ve rahatliyorum
Öyle ama bunu ne yazıkki bu durumda bu şekilde dusunemiyorumNe bu olum korkusu mu? Fobi mi? Elinde sonunda olecegiz diye durumu hep kabul ederim ben sahsen.
Dusunmeye calisacaksn kalkip elini yuzunu yika temiz hava al baska seyler dusun aklindan cikart o his geldigindeYa zaten iyi olduğum zamanlar sizin gibi düşünüyorum ama o his daldığında ne yazıkki bu şekilde düşünemiyorum
Siz nasıl oluyordunuz?böyle en azından dinleyince birazda olsa rahatliyorumDusunmeye calisacaksn kalkip elini yuzunu yika temiz hava al baska seyler dusun aklindan cikart o his geldiginde
Kalp carpintisi kalp sıkısmasi yuz uyusuklugu nefes alamama bunlari hissediyordum kalp krizi geciricem ölucem diyordm hep.Siz nasıl oluyordunuz?böyle en azından dinleyince birazda olsa rahatliyorum
Işte bende ne yazıkki böyle şeyler yok sadece bir hisKalp carpintisi kalp sıkısmasi yuz uyusuklugu nefes alamama bunlari hissediyordum kalp krizi geciricem ölucem diyordm hep.
Ama bununla ugrasmayı ögrendim bazen başedemesemde aliştım
Aynen oyleIşte bende ne yazıkki böyle şeyler yok sadece bir his
mrb cnm giresundanm eşim Trabzon lu ya benimki çok degisikbir his nasıl desem böyle şu zamana cikamicam falan bazen kendime tarih koyuyorum bunu gerçekten hissediyormuyum acaba diyorum bende olalı 2 sene var ama geçmişti tekrarladi şimdi Bnde ilaç kullanıyorum ama kullandığım ilaç sanki artık iyi gelmiyorBen varım :) haçan laz geluni neredensun :) şaka bir yana ben de senin gibi hissediyorum. Panik atak + anksiyete + vesvese var bende. Hep korkuyorum. Uyuyamıyorum mesela diyelim hiç. Hiç uyayamicam ölcem. Ben olcem. Sürekli felaket senaryoları kalbimin daralması. Bunu yenmistim bana da geleli bir buçuk ay falan oluyor. Ilaç alıyorum ben sen tedavi görüyor musun
Bnde öyle yok kalp krizi geçiricem olucem falan v.s yok direk hissediyorum sankimrb cnm giresundanm eşim Trabzon lu ya benimki çok degisikbir his nasıl desem böyle şu zamana cikamicam falan bazen kendime tarih koyuyorum bunu gerçekten hissediyormuyum acaba diyorum bende olalı 2 sene var ama geçmişti tekrarladi şimdi Bnde ilaç kullanıyorum ama kullandığım ilaç sanki artık iyi gelmiyor
O his hicbirsey yokken bana da ara ara geliyordu. Gaybi bilen Allah'tır. Öyle hisle olmaz o işler :) öyle olsaydı benim çoktan ölmem lazımdı. Panik atağın falan yok dimi. O zaman işin daha kolayBnde öyle yok kalp krizi geçiricem olucem falan v.s yok direk hissediyorum sanki
Ya bilmiyorum bana konulan teşhis anksiyeteO his hicbirsey yokken bana da ara ara geliyordu. Gaybi bilen Allah'tır. Öyle hisle olmaz o işler :) öyle olsaydı benim çoktan ölmem lazımdı. Panik atağın falan yok dimi. O zaman işin daha kolay
Ama bana kalırsa bende hepsi mevcut gibiYa bilmiyorum bana konulan teşhis anksiyete
Siz nasıl oluyorsunz tam olarak?Ama bana kalırsa bende hepsi mevcut gibi
Ben uyuyamicam diye korkuyorum. Uyuyamicam ölcem. Böyle pıt diye. Sıcak basıyor fenalıklar geliyor yerime sigamiyorum çıldırıyorum. Ama normal zamanlarda o his gelince o şekilde kendimi rahatlatıyordmSiz nasıl oluyorsunz tam olarak?