ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

amin ALLAH ım kimseye vermesin evet bende diyorum yazdığım yazıdada dedim ya çok sevdim ya çok doruk gel ananeye gidelim oğlum gel kahvaltı edelim herşeyim benim evet ALLAH belkide çok sevdiğimi gördü kıyamadı diyorum en güzel ALLAH ım bakar melekler korur yani iğne vurcaklar diye kıyamadığım şimdi hiç acı duymuyo oğlum 10 tane de çocuğum olsa en çok seni sevicem doruğum

tüylerim diken diken oldu gözyasima hakim olamadim arkadasim Allah sana ve ölüm acisi yasayan herkese bolbol sabir versin insaallah..
ölüm kaderdir evet cünkü bu dünyadan hepimiz bir gün gidecegiz ve gidecegimiz tarih saat saniye bile belli ne bir saniye ileri ne bir saniye geri..
kendini suclama hayirlisi böyleymis Rabbim in bi bildigii varmis demekki ki böyle oldu. Ayni yastayiz ne guzel mutlu bir yuva kurmusun Allah nasip eder tekrardan evlat sahibi olursunuz ..
icini ferah tut. icini ferah tut. icini ferah tut.
üzül agla dök icini Allah büyük kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yüklemezmis insaallah bu zorluklari kolayca atlatirsiniz..

Rabbim sabırların en kuvvetlisinden versin sana İnşAllah.Elbette ki acın çok taze ama inancın ve sevdiklerin sayesinde atlatacak ve yeniden anneliği tadacaksın.Buna can-ı gönülden inanıyorum ben.Yavrun cennette sana şefaatçilik yapacaktır annesi.Ama Doruk bebeğe onu anlatacak bir kardeş gerekli değil mi annesi.İnşAllah kendini bir toparla,doktorunun izin verdiği bir zamanda tekrar düşün.Ümidini kaybetme kardeş.Allah şüphesiz ne büyüktür ki acıları unutturur bizlere.Ayrıca sen anladığım kadarıyla gayet iyi bir anne adayı imişsin kendine haksızlık edip daha da yıpratma.Allah gönlünden geçenin hayırlısını versin İnşAllah sana.Sevgiler...

canım kendini yıpratma
senin akıttığın göz yaşları bebğine de acı verir
allah ım bilir ama
ölenin arkasından nekadar çok göz yaşı akıtırsan oda yerinde rahat edemez miş diye duymuştum
veren rabbim alan rabbim
rabbim ne isterse o olur önüne geçemeyiz
rabbimin sana verdiği canınıda üzme allah yardımcın olsun
allah sana sağlık sıhhat versin

Allah sabır versin kardeşim.. kötü zamanlar geçiriyorsun yaşadıkların hiçte kolay değil ama inançlı bir arkadaşımızsın bir de şu yönden bakıp iyi düşünmeye çalış acılarını hafiflet.. yüce Allah sevdiklerini kaybedenleri acılarıyla sabırlarıyla sınar ve ahiret için bu acıları ona kefaret olurmuş.. günahları dökülürmüş.. sende bunları yaşıyacakmışsın böyle sınanacakmışsın.. Allah'ım yürek acını hafifletsin.

Peygamber Efendimiz (asm) mü'minlerin buluğa ermeden ölen çocuklarının cennet çocukları olacaklarını müjdelemiştir. evlat acısına tahammul edip sabredene de cennetin bir derecesi vaad edilmiştir."

" Kücük bir cocuk olarak ana babasının elinden tutacak cennete girene kadar onu çekiştirecek." 5-6 yaş olması muhtemeldir. (cocukların cennetlik yaşları).. anne karnında olanı da bu cocuk sıfatında kabul edebiliriz. çünkü ona da ruh üflenmiştir. şefaatçidirler.

("Küçükken ölen çocuklar, Cennete girip çıkarlar. Ana-babaları ile karşılaşınca, eteklerinden yapışır veya ellerinden tutarlar. Ana-babaları Cennete girinceye kadar, onlardan ayrılmazlar." [Müslim])

sağol bitanem gerçekten kimi zaman çok iyim kimi zaman mendiller yetmiyor kendimi bu kadar dayanıklı olduğumu bilmezdim gerçekten ALLAHım veriyomuş sabrını bişey duymuştum televizyonda galiba biri ölünce geri kalanlar için söylenen sözmüş bir sürü mum yanarmış kalpte her gün biri sönmeye başlarmış sabır heralde bu

tatlım inşallah gerçekten böyledir biliyomusun çok iyi geldi yazdıkların kimseyle konuşamazken burda konuşuyorum kalbim rahatlıyor

amin canım herkese kucaklarımız o hastenelerden boş çıkmayalım o çok berbat bişey miş

böyledir canım inan doğrudur bu söylediklerim.. bu dünyaya sefa sürmeye gelmedi hiçbir canlı.. zorda olsa canımızı yaksa da bir şekilde sınanıcaz.. inancını yitirme sakın ola.. onu kaybedersek hiçbir şey fayda etmez yürek acımızı azaltmaya.. insanın belini doğrultan Allah'a sığınıp ne olursa olsun şükretmek.. benim annemde ikiz bebeğini kaybetmiş karnında.. ben tam 2 yıl sonra olmuşum ve ardından 2 de erkek kardeşim olmuş.. ne acılar çekmiş ruhen ve bedenen.. ama Rabbim kimseyi darda bırakmaz bir kapıyı kapardiğerinni açar.. her şerde de birhayır var derler.. bu sözler boşuna söylenmemiş.. geleceğin hakkında iyi düşün iyi olsun.. Allah'ım uzun ömürlü eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin sana inş. en kısa sürede.. duam senle..

AMİN ALLAH ım herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü versin meleklerimizin kardeşşlerini ALLAH ım çok büyüksün

kıyamam ben sana tanımasamda kahroldum...daha 24 yaşındasın ablan yaşındayım 38 ....öncelikle RABBİM sbır versin,çok zor bir durum..ama hayat zaten öyle zorki..öyle sınavlara tabiyizki,buda senin sabır sınavın öyle düşün,rabbim sevdiklerini dener,imanını hiç kaybetme,o olmazsa biz neyizki,inancımız olmasa hiçiz...evladın cennette melek ....varmı rabbimden daha merhametlisi???o herşeyin en iyisini bilir,sen cennette bir meleğin annesi sin...ne demiş mevlana derdin yoksa otur düşün,dert iste rabbinden..bizler her türlü acıya karşı zayıfız,,hangimiz dertsizken dert dileyebilirizki,,bu kocaman bir yürek ister,bunu yapamıyorsak rabbimin verdiği dertlere tevvkkülden başka bir şansımız yok...zülme canım mevlam neyler neylerse güzel eyler,,,,demekki evladının dünyada olması değil,rabbimin yanında olması onun için daha hayırlı ve güzelmiş ki bunu yaşadın..sabret canım sabır ki..en yüce gönüllerde bulunur..dualarım seninle minik meleğin rabbime emanet artık...dilerim tz vakitte yeniden gebe kalırsın..bu acıların hafifler...rabbim yar ve yardımcın olsun..

canım bşın sağolsun..
meleğin cennette seni bekliyor inşaallah
ne denir bilmiyorumki rabbim sabır versin(

Sevdiklerimizi kaybetmek şu dünyadaki en büyük sınavımız, hele hele annelerin evlatlarını kaybetmeleri çok büyük bir imtihan
Rabbim sana ve evlatlarını, sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin İnşaAllah

Oğlunun acısı çok taze, hiçbir zaman onun yeri doldurulamaz, Doruk'un acısını hep yüreğinde, ciğerinde hissedersin, şimdi çok erken ama zaman içinde İnşaAllah Yüce Mevlam sana evlatlar versin, onlarla teselli bulursun, oğlun cennette bir melek tıpkı diğer bebekler gibi.
Sen ve senin gibi yavrularının acısına sabreden anneler çok özeller, Allahım dayanma gücü versin, zamanla toparlanma gücü nasip etsin, dualarım seninle

canım ablamla yaşıtsın ablam deyim sana belki şimdiye kadar ailem yüzlerce aynı şeyi söylerken diyorumki içimden acımı nerden bilceniz siz ama burdaki yorumları okuyunca kendimi güçlü hissediyorum neden acaba hayata küsmüşşken diyorumki kardeşi olursa oğlumun sevicem heralde bilmiyorum evet benim oğlum en güzel yerde ben onu ne kadar koruyabilirim ne kadar istediğini alabilirdim ben kıyamadım hiç ona ALLAH ımda kıyamadı....ve en güzel şekilde yanında...

şunu hiç ama hiçç unutma.....sen hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakar!!!!herşeye rağmen gülümse...pozitif ol....inan daha iyi olacaksın...aeo

allahım tez zamnda versın sabrını o kadar zormus kı o kadar acıymıs kı herkes her serde bır hayır vardır dıyo bana da oyle ama bunları bılmek acımı hafıfletmıyo senınde daha zor ama dun gece senın bunları yazdıgın saatte bende kürtaj olmak zorunda kaldım ustelık ıkıncı tüp tedavımdı ve daha yolun basındaydım 5 haftalıktık daha ama hep benımleymıs gıbıydı sankı 43:

canım ne desem boş biliyorum... ,yüreğinde saklı doruk'un asla unutmayacaksın onu, bütün melek anneleri gibi aynı ateş bizimde yüreğimizde cenneteler meleklerimiz. canım allah sabır versin yar ve yardımcı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…