- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
- Konu Sahibi doruk14092011
-
araştırıyorum canım diyorumya kafam allak bullak napıcam hilal bi doktora attım zaten oda yazmıştı tahlillerin yapılması lazım demişti arkadaşım
ay ay ay aya ya ay ay ay ay ay ay
bora bey mi.hani demiştim ya ona yaz diye.o mu
bu sıralar zaten içimiz sıkılıyor benim sebebi belliymiş regl oldum sende hamilesin hamile
kalırsın canım tabi bak gör inşallah inşallahevet doğru regl oldun.onun stresindendir.ben emin değilim ya aslım.kasıklarımda ağrıyor.acaba mı diyorum.
acaba hemen kalırım diye düşündüğümüzden mi böyle hissediyorum bilmiyorum.
kalırsın canım tabi bak gör inşallah inşallah
doktor sık falan gelicen dedimi bu hamilel,k nasıl geçirecekmişsin
canım folik asit başladı.onu alacağım.adet olursam kullanmam için bir ilaç verdi.ilaçlar bitince gideceğim.eğer hamileysem öğrenince gideceğim.
anladım canım :))))))
umutsuz kadınları izliyorum bir yandan da çorapları katlıyorum cnm.sen ne izlion.
hilal yattınmı kız nerdesin
yok kız.makinadan çamaşırları çıkardım.sen ne yapıon.
yazmayınca bende film izlion diye rahatsız etmeyem dedim.
yok be canım bende senden bekliyorum acaba diyorum kocasınlamı kavga ettibizim gibi olmular diyorum
ona kırgınım zaten.hiç ilgilenmiyo benle.oyun oynuyo birde diyorki yanındayım ya.ağladım şimdi.ilgilenmion benle diye.
yok be canım bende senden bekliyorum acaba diyorum kocasınlamı kavga ettibizim gibi olmular diyorum
:))))) aslında onlardan çok şey istemiyoruz sadece ilgi ama azıcık anlasalar
evet yaa.bu arada benim bacağımın üste yakın olan yeri ağrıyor.tuhaf bir ağrı.
aslı sence hazırmıyım ben hamileliğe.
hilalcim sence ben hazırmıyım hamileliğe.... söylesene düşüncelerini
hiç sanmıyorum hilal senin gibi düşünmüyorum hazır değilim ben aslında rüyalarda görmek ........sonra uyanınca olmadığını bilmek çok koyuyor bana hazır değilim benkesinlikle hazırsın.bak ne dicem dün doktora dedim ki.kafam da çok soru işareti var.oda dediki sen yeniden hamile olup çocuğunu kucağına almadan bu sorular bitmeyecek.
demekki sorularımdan kurtulmanın tek yolu tekrar anne olmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?