ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

canım ne haber o kadar sevindimki doktorun dediklerine aklım hep sendeydi bugün anca geldik canım nasılsın uyandır kocanı kızım ya

yaaa.ben çok heyecanlıydım.doktora ne diyeceğimi bilemedim.bir sürü şey söyledim.ama hiçbişi dememiş gibiyim.alttan muayene etti.herşey güzel.akıntın var dedi.simir yaptırdınmı hiç dedi.akıntın var deyince dedimki korunmadan ilişkiye girdik dedim.bu gece yine girin demez mi.anlamadım dedim:)))

dediki yumurtan çatlamış.eğer öncekilerde tutmamışsa büyük ihtimal bu gün tutar dedi.:))))

ne duruyonuz madem yaaaa ay deliricem şimdi uyandırsana kocanı hilal çok sevindim aklım hep sendeydi bugün tekrarlama riskini sordun mu canım ben bugün regl oldum 20 günde şaşırdım...........zaten geçen seferde15 de geldi

yaaa canım çok yorgun.gerçekten çok yorgundu.kıyamam şimdi ona.biraz dinlensn.yatarken denerim.:)))

tekrarlama riskini sordum.tekrarlayabilir ancak elimizden geleni yapacağız olmaması için dedi.düzenli test istediğimi söyledim.kültür testlerine kadar hepsini yapacağız dedi.

hadi bakalım çok sevindim hayırlısı biz kocacığımla hala küsüs bide onun bugün doğum günü ama özür dilemeden barışmıcam...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…