- Konu Sahibi doruk14092011
-
aslım canım.çok uykum geldi.ben yatsam iyi olacak.duşada giremedim.oyyy.ne halt edeceğim bilmem bu saçla.perşembe yıkadım.((((((((
canım sen ne zaman başlayacaksın işe.ayın kaçında.
inan ne desem yalan olur bilmiyorum çünkü ama çıkmaz gibi geliyor bana ama:)))) bende 22 kasımda oldum en son
aynen ama benim daha 2 ayım var maalesef kuzumbak hamiş kalsak aramızda 1 hafta oynayacak gördünmü.:)
yat canım bende yatarım atv yi izliyorum iyi geceler sana ben 27 yada 28 aralık maalesef(((((((((((((((
lzledik ya bunu geçen gün kuzu.alemin kıralı dimi.bu gün ne giysemi sevmiyonmu.
iyi daha varmış.sen iyi tatil yaptın zaten.ben sadece 2 hafta dinlendim.
aynen ama benim daha 2 ayım var maalesef kuzum(((((((((
canım yatıyom ben.hade iiyi geceler.Dua et bana oldumu yarın için.
sana yazarım.nete gel mutlaka tamammı.akşam 10 gibi.erken yazabilirsem yazarım.
geldiğini yeni gördüm canım.buradan yazalım.msj 10 dk dio
canım ne haber o kadar sevindimki doktorun dediklerine aklım hep sendeydi bugün anca geldik canım nasılsın uyandır kocanı kızım ya
anca geldim canım yaaa naber 5 dk dur sonra çıkarsın canım
yaaa.ben çok heyecanlıydım.doktora ne diyeceğimi bilemedim.bir sürü şey söyledim.ama hiçbişi dememiş gibiyim.alttan muayene etti.herşey güzel.akıntın var dedi.simir yaptırdınmı hiç dedi.akıntın var deyince dedimki korunmadan ilişkiye girdik dedim.bu gece yine girin demez mi.anlamadım dedim:)))
dediki yumurtan çatlamış.eğer öncekilerde tutmamışsa büyük ihtimal bu gün tutar dedi.:))))
ne duruyonuz madem yaaaa ay deliricem şimdi uyandırsana kocanı hilal çok sevindim aklım hep sendeydi bugün tekrarlama riskini sordun mu canım ben bugün regl oldum 20 günde şaşırdım...........zaten geçen seferde15 de geldi
yaaa canım çok yorgun.gerçekten çok yorgundu.kıyamam şimdi ona.biraz dinlensn.yatarken denerim.:)))
tekrarlama riskini sordum.tekrarlayabilir ancak elimizden geleni yapacağız olmaması için dedi.düzenli test istediğimi söyledim.kültür testlerine kadar hepsini yapacağız dedi.
nerdesin kuzum ya yazmıyorsun rüyanı okudum hayırlısı olsun bakalım
canım bazen hava çıkarmış gibi oluyor.bunu sordum yumurtlama döneminde oluyormuş:))) yumurtlama dönemindemisin dedi.bir baktı çatlak yumurtayı gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?