- Konu Sahibi PumpkinSpice
-
Beni geçmişime götürdün. Babamı kaybedeli 12 yıl oluyor,hala acısı taa yüreğimde.
Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin inşallah. Çok zordur bilirim ama imtihan dünyasındayız hepimiz bir gün gideceğiz.
Sabret,bol bol dua et için ferahlar biraz da olsa.
Canım başın sağolsun Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin kabri nur olsun inşallah..Sanada rabbim sabırlar versin..Yaşamayan anlayamaz bu acıları ne desek boş...Üzülme diyeceğim sana üzülme ki babanda seni böyle görüp üzülmesin...Hep dik dur ve mutlu olmayı dene babanda bunu istiyormuş bak...Babana kendini göster mutlu olduğunu göster , göster ki o da mutlu olsun...Baban yanında değil ama bil ki kalbi hep seninle...Baban her insanın aslında ait olduğu yere gitti birgün hepimiz ait olduğumuz yere gideceğiz kimimiz erken yaşta kimimiz el ayaktan düştüğünde...Rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin...Babana bol bol dua et ki mutlu olsun...Rabbim sabırlar versin..
Babacığını kaybedenler kervanındanım ben de ...
Çok zor yürek kopartan bir acı.Asla tarif edilmez asla anlatılmaz .
Elini kolunu bağlar.Dilini kenetler.Bedenini yıkar geçer.
Rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına.
Bize düşen bol bol dua etmek ruhuna göndermek...
Hepimizin buluşacağı tek yer Rabbin huzuru.
Allah melek babamızlara rahmet eylesin.Mekanlarını cennet eylesin.
Hayatta olan babalarımıza da uzun ve sağlıklı ömürler ihsan eylesin .
Acını asla söndüremem arkadaşım sadece bir gram hafifletirim.
Nezaman istersen gönlünden geçerse özelden yaz bana hep dinlerim hep paylaşırım sıkıntını.
Başınız sağ olsun gerçekten çok acı bir durum mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin inşallah
----------------------------------------------------------
Konuyu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşımak zorundayım.
rabbime şükürler olsun ki annem babam hayatta. kaybetmeyi bilmiyorum henüz Allah gecinden versin. ama inna yazdıklarını gözyaşları içinde okudum Allah sana sabır versin babana ise rahmet diliyorum mekanı cennet olmuştur inşallah
Beni bıraktın gittin. Neden gittin? Hani biz hiç ayrılmayacaktık. Hani sen ölmek istemiyordun.
Ne oldu da vazgeçtin kendinden, bizden... Sen gideli 1 yıl olacak. Artık gelmeyecek misin? Bana bunu yapma. Yapmaa. Benim sana daha çok ihtiyacım var.
Nasıl alışırım ben sensizliğe? Nasıl kendime bir daha asla gelmeceyek derim babamm.
Ya hayallerimiz? Onları ben sensiz yapmam, yapamam. Benden hep mutlu olmamı istedin. Bu hayatta seni hiçbir şey üzmesin. Seni ağlarken görmek istemiyorum dedin. Ama yapamıyorum.
Eğer ben ölürsem sakın ağlama, ben babam öldüğünde ağlamadım dedin. Benden güçlü olmamı bekliyorsun biliyorum. Olmuyor işte, olmuyor... Bu hayatta ben bir tek sana güvendim. Dünya yıkılsa da babam beni bırakmaz dedim. Biliyorum daima yanımdasın. Ama ben seni göremiyorum... Neden, neden, neden??
Sorularla boğuşmaktan bıktım. Cevap bulamıyorum. Kaybettim yolumu. Mutluluğumu da seninle birlikle sonsuza kadar kaybettim ben babamm....
basiniz sagolsun
allah mekanini cennet eylesin
siz kac yasindasiniz ya da babaniz kac yasindaydi bilemiyorum ama
ben 33 yasindayim
hamdolsun annem babam hayatta
ama 3,5 ay önce 26 yasindaki kardesimi kazada kaybettim
4 yasinda bir oglu var ve bu yasta babasizligin ne demek oldugunu ögrenmek zorunda kaldi
yüce rabbim o masum cocuga da,size de sabir versin ins.
basın sagolsun canımm...burda eşinin sevgilisinin yaptıgı adiliklere üzülen okadar cok kişi varkenn bunu görmek cok duygulandırdı benıtek gercek ask sevgi ailedir yanı anne babadır yerı asla ve asla doldurulamazz aslaa!!! acın gecmeyecek bılıyorum ama mutlu olmanı ıstemıs hep babannn sende onun güçlü mutlu kızı olarak kalmalısınbunu baban ıcın yapmalısın ....
Amin, çok sağolun
Ben daha 18 yaşındayım, babam ise 51di
Allah onlara uzun ömürler versin inşallah
Çok üzüldüm gerçekten sizin de başınız sağolsun, allah mekanını cennet eylesin
Keşke hayat bu kadar acımasız olmasaydı diyorum bazen
Çok teşekkür ederim canım
Aile gibi hiçbir şey olamaz ki. Hiçbir şey onun yerini tutamaz.
Ayakta duruyorsam o istediği için duruyorum
Zorluklara karşı onun için mücadele ediyorum
bassagligi icin tesekkür ederim.
acimasiz olan hayat degil
bu yasadiklarimiz hep takdir-i ilahi
kardesimin vefati beni cok sarsti
4 cocugum var en kücügü 7 aylik
üzüntüden gözüm cocuklarimi görmüyordu
benim de kardesim ile ilgili pismanliklarim,keskelerim vardi
simdi psikologa gidiyorum
size de tavsiye ederim
aciniz dinmiyor ama psikolojik destek biraz ferahlatiyor
en önemlisi nedir biliyor musunuz
bu olayin allah´in rizasiyla gerceklestigini,ve belki de bizler icin,belki de vefat eden kisi icin hayirlara vesile olabilicegini düsünmek ve bunu kabul etmek
ölüm insana ne hayir getirecek diye düsünülebilir
ben kardesimin vefatindan sonra dogru dürüst kilamadaigim namazlarima daha siki sarildim
hergün bir miktar kur´an okumaya calisiyorum kardesime hediye etmek icin
hergün olmasa da sik sik sadaka vermeye calisiyorum sevabini kardesime gönderebilmek icin
ve bu cabalar beni de farkinda olmadan (dogruyu ancak allah bilir) belki de iyi bir kul olma yolunda ilerletiyor
kardesime gelince yasi cok gencti
hayalleri,arzulari vardi
allah bazi insanlari erkenden yanina alirmis ki daha fazla günaha girmesin diye
bazilarina da ömür verirmis ki günahlarina tövbe etsin diye
eminim allah´in bir hikmeti vardir
insaallah kardesimin,sizin babanizin ve tüm müslümanlarin dünyada iken cektigi sikintilar ahirette günahlarina kefaret olur
allah sabrinizi arttirsin,kalbinizi genisletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?