Olmuyor işte babacığım... Sensizliğe alışamıyorum...

Allahımm..Yazdıklarınızı okuyunca ağlamaya başladım..
Çok kötü oldum..
Rabbim size bol bol sabır versin,,başka acılar göstermesin,babacığınızın mekanı cennet olsun inşaAllahh..
Kimsenin ailesi başından eksik olmasın inşaAllah:43::43::43::43::43:

Açtığın bu konuyla beni de yaklaşık 1,5 yıl önceye götürdün :43: çok iyi bilirim bu duyguyu bende canm babamı kaybettim..çok zor hayat bir şekilde akıp gidiyor ama hep eksik yaşayarak ve savunmasız küçük çocuk gibi hissederek her bir olayda ah babam olsaydı bunlar olmazdı diyerek daha bir hassas daha bir duygusal olarak hayat akıp gidiyor...allah annemi başımdan eksik etmesin allah sağlıkla başımızda olmasını göstersin..bilmiyorum evlimisin annen varmı annenlemi kalıyosun ama..eğere annen varsa annene allah uzun ve hayırlı ömürler versin..

Teşekkür ederim canım gerçekten yaşadığım, hissettiğim şeyleri yazmışsın.Gerçekten çok zor ama keşke yapacak bir şey olsa...
Annemle ve abimle kalıyorum Allahım anneme uzun ömürler versin, Allahım onu başımızdan eksik etmesin...

Allahımm..Yazdıklarınızı okuyunca ağlamaya başladım..
Çok kötü oldum..
Rabbim size bol bol sabır versin,,başka acılar göstermesin,babacığınızın mekanı cennet olsun inşaAllahh..
Kimsenin ailesi başından eksik olmasın inşaAllah:43::43::43::43::43:

Amin çok teşekkür ederim...
İnşallah canım, inşallah...

nasıl geldim bu topiğe bilmiyorum ama başın sagolsun başka yazacak gücüm yok bnde senle aynıyım çünkü teselli boş 10 yıldır yüregim yanıyor:43:

Mayısta 1 yıl oldu canım :14:

daha çok yeniymiş canım allah sabırlar versin ateşini söndürsün:14:bzm yıllar oldu ama hala öle bi zaman gelio ki cayır cayır yakıoo:14:dayanılacak bi acı diil amaa rabbimde kaldıramicamız bi yük vermezdi...unutulmuyo ama yaran ilk günkü kadar alevli olmuyo...sadece yanıyo ama zamanla küllenmioo işteee.....rabbim daha büyük acılar vermesin ne diyeyim cümlemize...amiinnn

daha çok yeniymiş canım allah sabırlar versin ateşini söndürsün:14:bzm yıllar oldu ama hala öle bi zaman gelio ki cayır cayır yakıoo:14:dayanılacak bi acı diil amaa rabbimde kaldıramicamız bi yük vermezdi...unutulmuyo ama yaran ilk günkü kadar alevli olmuyo...sadece yanıyo ama zamanla küllenmioo işteee.....rabbim daha büyük acılar vermesin ne diyeyim cümlemize...amiinnn

Keşke bir telafisi olsa bu acının.... Ama yok. Amin canım Allah daha büyük acılar vermesin. Bugünümüze de şükür.... :14:

bende babami kaybedeli 3yil.oluyo o kadar aniden olduki vedalasamadik bile buna firsatimiz olmadi en son morg da optum son kez kokusunu duyuyim dedim ama o artik kaskati bir ceset olmustu o gittikten sonra hep onun icin ne yapabilecgimi arastirdim dualar yapabileecegimiz en guzeel sey bu gitmeden 1hafta onceydi kuuran oku kizim demisti ihmal etmistim baya basladim okumaya nerden bilebilirdim hatimimin babama kismet olucagini insani ayakta tutan teksey inancidir bence ve ben inaniyorumRabbim bizi tekrar bulusturacak bu bi yok olus degil sdece ayrilik ebediyette kavuscaz babalarimiza o gittikten sonra sanki bi yanim gitti dagim gitti beni kosulsuz seven hep sevecek olan babammm gitti simdi annelerimizin kiymetini daha iyi bilip kol kanat germe zamani babam oldukten sonra annemi birakmam dedim evlensemde ayni binada oturcam dedim ve e yaptim esimle annemin alt katinda otuyoruz onlarida kaybetmeden kiymetini bilelim Allah hepimize hayirli evlatlar olmayi nasip etsen canlar.

Beni bıraktın gittin. Neden gittin? Hani biz hiç ayrılmayacaktık. Hani sen ölmek istemiyordun.
Ne oldu da vazgeçtin kendinden, bizden... Sen gideli 1 yıl olacak. Artık gelmeyecek misin? Bana bunu yapma. Yapmaa. Benim sana daha çok ihtiyacım var.
Nasıl alışırım ben sensizliğe? Nasıl kendime bir daha asla gelmeceyek derim babamm.
Ya hayallerimiz? Onları ben sensiz yapmam, yapamam. Benden hep mutlu olmamı istedin. Bu hayatta seni hiçbir şey üzmesin. Seni ağlarken görmek istemiyorum dedin. Ama yapamıyorum.
Eğer ben ölürsem sakın ağlama, ben babam öldüğünde ağlamadım dedin. Benden güçlü olmamı bekliyorsun biliyorum. Olmuyor işte, olmuyor... Bu hayatta ben bir tek sana güvendim. Dünya yıkılsa da babam beni bırakmaz dedim. Biliyorum daima yanımdasın. Ama ben seni göremiyorum... Neden, neden, neden??
Sorularla boğuşmaktan bıktım. Cevap bulamıyorum. Kaybettim yolumu. Mutluluğumu da seninle birlikle sonsuza kadar kaybettim ben babamm....

Canım bende 2 sene oldu babamı kaybedeli , resmen içimdekileri okudum burda Her aklıma geldiğinde , yok oluşu her aklıma geldiğinde çıldırcak gibi oluyorum .. Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun ..:14::14:

Back