Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun ne tam olarak?Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
Lütfen bi dur ve sakin ol öncelikle Allah in verdiği canı senin almaya hakkın yok bu dünyada cehennem i yaşıyorsan intihar edip cehennem e girme bu dünya boş kimseyi takmaYaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
Kaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorumLütfen bi dur ve sakin ol öncelikle Allah in verdiği canı senin almaya hakkın yok bu dünyada cehennem i yaşıyorsan intihar edip cehennem e girme bu dünya boş kimseyi takma
Canım benim lütfen sakın ol şuan böyle intihar falan çok saçma bırak Allah aşkına kim giderse gitsin kim ne bok yemek yerse yesin sen Allah a sığın ona yönelKaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Çok yalnızım herşey dış görünüşmus bunu anladım gidip burnumu yaptırdım doktor beni mahf etti hayatımın içine etti herkes uzaklaştı benden hayattan zevk almıyorum evdeyim sürekli 1 aydır dus bile almadım kendimden nefret ediyorum yaşamak istemiyorum ölmek istiyorumSorun ne tam olarak?
Bol bol dua et lütfen bak bu yaptığın seni rahatlacgini düşünüyorsun ama hiç korkmuyor musun Allah a ne diyeceksin verdiğin canı elimle aldım mi kıyma daha çok gençsin küçüksün yolun başındasinKaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Artık çok geç hayatım yok yemin ederim şuan yanımda fare zehiri var bitti buraya son kez yazmak istedim sadeceCanım benim lütfen sakın ol şuan böyle intihar falan çok saçma bırak Allah aşkına kim giderse gitsin kim ne bok yemek yerse yesin sen Allah a sığın ona yönel
Kız sen ne takıyorsun burun falan çık ve gez kimseyi takmaÇok yalnızım herşey dış görünüşmus bunu anladım gidip burnumu yaptırdım doktor beni mahf etti hayatımın içine etti herkes uzaklaştı benden hayattan zevk almıyorum evdeyim sürekli 1 aydır dus bile almadım kendimden nefret ediyorum yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum
Bir daha ameliyat olursunuz, dert etmeyin. Hatta ameliyat eden doktora bir de tazminat davasi acin, bu surecte psikolojik tedavi gorun; cunku belli ki depresyondasiniz. Hayat her seye ragmen guzel, boyle pes edip gidilmeyecek kadar guzelÇok yalnızım herşey dış görünüşmus bunu anladım gidip burnumu yaptırdım doktor beni mahf etti hayatımın içine etti herkes uzaklaştı benden hayattan zevk almıyorum evdeyim sürekli 1 aydır dus bile almadım kendimden nefret ediyorum yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum
Ben şuan zaten işkence çekiyorum ölsem benim için en iyisi olacak yemin ederim dayanamıyorumBol bol dua et lütfen bak bu yaptığın seni rahatlacgini düşünüyorsun ama hiç korkmuyor musun Allah a ne diyeceksin verdiğin canı elimle aldım mi kıyma daha çok gençsin küçüksün yolun başındasin
Allah katında cehennem e gideceksin bu burun için daha mı kıymetli ahiret ini yakıyorsunArtık çok geç hayatım yok yemin ederim şuan yanımda fare zehiri var bitti buraya son kez yazmak istedim sadece
Sevgilin terk etmis evet intihar icin guzel bi sebep kim olsa oyle yapardiKaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Herkes terk etti beni çok yalnızım kafam hiç iyi değilBir daha ameliyat olursunuz, dert etmeyin. Hatta ameliyat eden doktora bir de tazminat davasi acin, bu surecte psikolojik tedavi gorun; cunku belli ki depresyondasiniz. Hayat her seye ragmen guzel, boyle pes edip gidilmeyecek kadar guzel
Allah yukarda öldükten sonra ne olduğunu tam olarak bilseydin şuan böyle bir şey yapmazdin kabir azabından korkmuyor musunBen şuan zaten işkence çekiyorum ölsem benim için en iyisi olacak yemin ederim dayanamıyorum
Lütfen nasıl akıl veriyorsunSevgilin terk etmis evet intihar icin guzel bi sebep kim olsa oyle yapardi
Herkes derken? Aileniz yaninizda mi? Ben ailemden tum buyukleri kaybettim, ailenin ne buyuk bir nimet oldugunu bilemezsinizHerkes terk etti beni çok yalnızım kafam hiç iyi değil
Konu sevgili de değil canı cehenneme Benimle başka şeyler için beraber olmuş üstüne de burnum böyle olunca napcm bilmiyorum hayatım mahf oldu kimse beni anlamıyorSevgilin terk etmis evet intihar icin guzel bi sebep kim olsa oyle yapardi