- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm seni cok iyi anlıyorum. Aynisini 8 yildir çekiyorum.kumandayi dusurunce dikkat et demez direk Allh belani wersn gerzkli der.ben senin gbi sessiz dutamadm ama sahsima ve aileme hakareti kufuru kaldiramadm onceleri kustum olmadi sonra bemde ona saydim yine olmadi sustm disimi sktm oda olmadi.yazdklarini okuyumca herşey canlandi gozumde psikolojik siddetin en agirini yasadm 8 senelik evliligin 7 senesi kus kavgali gecmistir belki daha fazlasi.ama bizim çocuktan sonra böyle oldu sizin 3 aylikken bu derece olmasi tuhaf.son bir senedir belki biraz daha sakin gbi esim ama sewgim tamamen bitti dile kolay tam 7 yıl berbattı. Ha simdi iyi olarak gordugumde ne biliyor msn küsmek yani ben yokmusum gbi dawranmasi.dusun ben buna iyi diyorm çünkü en azndan surekli ruhum yara almiyor ama yinede bir kadin olarak normal bi evlilik görünce cok uzuluyorsun.kimbilir belkide yillar gectikce bu degerszlik hakaretler normallesiyor.ama sana tawsiyem buna asla izin werme.benim esimde son bir senedr bosanacagmi kesin olarak kavradi o yuzden.evi cok kez tekettim avukatla konustum en son.ama anlamis hali bu işte!huy degismiyor ne yazikki.daha iki gun önce evi süpürurken geldi daha dun degil önceki gun supurmedin mi diye bağırdı bela okudu hakaretini etti gitti böyle hasta ruhlu işte.elimi yüzumu yikarken harcadgm suyun hesabni yapar gelir kapatr tersler.herseye sokranr yuzu gulmez.cok zor yani bence kesinlikle cekme ben kizimin bosanmadan etkilenmesinden korktm en cok ama senin boyle bi durumun yok.hazr degilsen biraz daha sabret ama degisecegni hic sanmiyorum ama kaybetme korkusunu yasat bosanabilecegini görsün.kendini ezdirme.
Aynen bu yorima katılıyorum.benin eşimde arkadaşlarımızın yaninda falan gayet normal eve gelip kapidan girince baska bir insan olurdu resmen bana dusman gibi halada eskosi kadar olmasada yapiyo.arkadaslarm hep sasirirdiinana burda çok konu okurum,sosyal hayatımda çok kalabalık,ama sen ender üzüldüğüm kadınlardansın,bazı olayda kaıdnlar cidden çok hatalı,ama burda sneın gram suçun yok,çok üzüldüm,sakın vazgeçme,ınan ablan olarak yazıyorum,o adam düzelmez,ailenın yanında gülen,sonra değişen adamın cokkk ciddi piskolojık durumu var demektir
Ah canım yazdıklarını okuyunca ..seni çok iyi anlıyorum, 3 aylık evlisin çiçeğin burnunda , evin düzenin artık o tanıyamıyorum Dediğin adamla iyi kötü birlikte oldun...
Ailen ne der...elâlem ne der...
Onu seviyor muyum?? Ayrıyken seviyorum, yanındayken hakaret ettiğinde nefret ediyorum hemen ayrılmak istiyorum...
-düzenim mi değişecek? Boşanırsam ne olacak??
-ailem ne der?? Sabretmem mi gerek??
- Acaba ben mi abartıyorum ? Düzelir mi??,....
Kafanda deli sorular var değil mi canım?? Bu soruları kendine sorup sorup huzurunu bozma, sakın ama Sak'ın alttan alma...dır dır et gerekirse asla susma!! Susup ağlayıp kendini Çaresiz gösterme...
Kesinlikle bir dostuna anlat ve rahatla..asla içine atma ..şu an msj yazıyorsa asla cevap yazma lütfen yazma..sana geçenlerde o...pu demişti bu hakaretini hatırla kendini tut!! Ailene en azından annene aranızın bozuk OLDUĞUNU ve eve gitmek istemediğini söyle lütfen, annene ağlayabilirisin , orda kalmaya çalış, seni iyice merak etsin..Lütfen eve dönme dersini ver haddini bildir...
Bak göreceksin düzelecek dersini veremezsen maalesef aynı şeyleri yaşarsın, kendine iş bak hemen ve çocuğu ertele ..sana yine rol yapabilir çocuk için , çocuk olduktan sonra Nasılsa ayrılamaz diye yine aynı Kaba adama dönüşecektir...Sak'ın ama Sak'ın ona güvenme ...herzaman temkinli ol ve gardını al..asla altta kalma..bağır çağır korkma canım benim ..dualarım seninle ...başaracaksın
Manyak mısın?öldün mü
Kible geç. Ben öyle yaptım. Değmez.Manyak mısın?
Ne alaka sacmalamişsınız farkındaysanız?öldün mü
arkasından yazacagım yazıyı yazamadıgım için sadece iki kelime ile kaldı ardından özür diledimNe alaka sacmalamişsınız farkındaysanız?
arkasından yazacagım yazıyı yazamadıgım için sadece iki kelime ile kaldı ardından özür diledim
Pardonarkasından yazacagım yazıyı yazamadıgım için sadece iki kelime ile kaldı ardından özür diledim
düzenleme kısmına girip ilave yapın o zaman.arkasından yazacagım yazıyı yazamadıgım için sadece iki kelime ile kaldı ardından özür diledim
yeni üye oldum düzenleme kısmını bulmadım ? ki yazsamda değişen birşey olmaycak pat diye damga yediğim içindüzenleme kısmına girip ilave yapın o zaman.
yazdigin mesajin altinda duzenle yaziyor mesaji silebilirsin bile neyse ozur dilemekte guzeldiryeni üye oldum düzenleme kısmını bulmadım ? ki yazsamda değişen birşey olmaycak pat diye damga yediğim için