ölmeden gelme...........

Ya aslında ortada boşanmaya gidecek bir sorun yok ama konuşmalarınız çok çirkin olmuş. Bence siz boşanalım diyince eşinizin canı yanmış, oda tepki olarak annesinin istediği kız falan filan diyerek sizin canınızı yakmaya çalışmış, başarmışta. Ailenize haber vermekle iyi yapmışsınız, ciddiyetinizin farkında olsun. Ama bu kadar severken ayrılmakta çok zor değil mi? Belki evlilik danışmanına gitseniz?

Uzuldum canım daha once sorunlarınız var mıydı bunu bilmiyorum herşey halı yuzunden mi başladı ?
Çok büyük sorun yoktu hatta hiç olmadığımız kadar iyiydik gece ASLA bana sarilmadan uyumayan adam daha dün gece sabaha kadar birbirimize sarılmistik..... beni hep sevdiğine inanmistim. .
Yada ben öyle sanıyormusum..

Keşke ailenizi aramasaydınız.
Eşler neden en ufak kavgada aileleri araya sokupta kavgayı dahada büyütürler?
Sekiz yıllık evliyim daha ailemi kavga ettik diye hiç aramadım.
Büyük tartışmamda oldu,o öfke anında tamam bitti dediğim zamanlar,çıktım arkadaşıma gittim ağladım,bağırdım sakinleşip tekrar düşündüm aslında hiçbirşeyin bitmediğini.

Eksi konularını okudum da canım içim daraldı yemin ederim. Eşini geçtim nasıl bir aileye gelin gitmişsin sen? Eğer boşanmayacaksan bu olayı büyütüp kayınvalidenlere yansıtma sakın. Yoksa işin iş.

eşiniz onu çok sevmesinden gözü kör olmuş nasılsa gönlünü alırım nasıl olsa döneceğinize inanmış yoksa "gerizekalı anahtar paspasın altında" diye eklemezdi.tamam siz seviyorsunuz diye yutacaksınız ama bu kırılmışlıkla nasıl tekrardan sevgiyle bakacaksınız tutup sizi değiştiniz diye suçlayıp yeniden incitecek bir süre ondan uzak kalın kafanızı dinleyin yaşadığınızın farkına varın.ayağınıza gelene kadar pek alakadar olmayın sorun mu var diyenlere bir süre böyle kafa dinlemeyi uygun gördük dersin kimseye uzun açıklama yapmak zorunda değilsin.

Çok üzüldüm.. hakkınızda hayırlısını neyse o olsun.. dilerim ki boşanmazsiniz yinede..

Erkeklerin hepsi aynı surat asmaya gelmiyorlar hemen "..nerden başıma aldım bunu .." demeye getiriyorlar o yüzden kişisel alma bi şans ver ..

Dur yahu, bir sakin ol.
Hemen bu olaydan bosanilicak olsa cogu kisi bosanirdi.
Aklini basina al.
Esini kendinden one koyma. Asla koyma.
Evladi bile kendinden one koyarsan, yaslilikta maskara olursun derler.

Ama simdi ciddiyetini gorsun biraz.
Madem gitmedin evine 1 gece, bir gece daha gitme.
Birak naparsa yapsin esek herif.

Eski konularını bilemiyorum ama şu tartışmadan dolayı boşanmak çok fazla. Sinirle insanın ağzından neler çıkıyor, belliki canını yakmak istemiş, fevri davranmayın, evet ağır konuşmuş pişman olduğunu isptlamalı ama aşılmayacak bir durum değil. Bence barışırsınız siz, kendini bu kadar yıpratma

Önceden bende öyle düşünüyordum ama artık öyle gelmiyor

senin ayagina kapanacagini, donecegini sanmis, ondan gelmemistir pesinden.. gerizekali filan demis, kendinden emin, simdi senin naz yaptigini saniyo, ciddiyetini gorunce mum olur..
Esim öyle mum olacak biri değil
Sanmıyorum

ailenizi aramakta cok acele etmissiniz. simdi esiniz kuyrugunu kistirip ozurler dileyecek araya aileyi sokup huzur kacirdiginizla kalacaksiniz.

Çok çok zor ama olmuyor yürümüyor ..

Aileyi aramak gereksiz olmuş, barışacaksınız çünkü.
Hiç sanmıyorum.

Elemanınızın yanında size 'mal' demişti bu adam, şimdi de siz başkalarının yanında 'Yokmuş değil mi' dediğiniz için rezil olmuş güya. Madem bir karar aldınız, arkasında durun.
Çok güzel demişsin bende aynısını kavga anında söyledim. Sen elin adaminin yanında bana mal dedin ben yine bu kadar sesimi çıkarmadım dedim. Cevap şu ; sanki başıma oranın sahibisin alt tarafı yöneticilik yapıyorsun .... şimdi otelde kaldığım içinde namus suz olurum bak gör. .
annen gelsin, cek git bir sure izin al. Esin bu yaptigina devam ederse sonra dusunursun.
Ama gozunu seviyim cocuk filan yapma bu aralar.
Yok zaten hiç suçu olmayan bi masum u bu na dahil edemem merak etme .. o kadar vicdan siz değilim. .
Yarından geçerli izin almayi düşünüyorum .. ortadan kaybolmayi..
Aradı cevap ta vermedim zaten hiç sesim çıkmasın diyorum..

Eve gitmediğim ixin namus suz olurum bide bak gör. .

Canım eşinin sorunları buyüzden de takıntıları oluşmuş
Baban damadına masraf olmasın diye otogarda çay içmemiş kocanda cimri diye yaftalamıştı
Yani gerekli gereksiz herşeyi büyütüyo
Îyî yanı yok hep kötüler vat

Vallahi az kendime geleyim o hep ayrılalım istemişti zaten onu arayip gözün aydın demeyi düşünüyorum hem eşim de ciddi olduğumu anlar

Cok ama cok uzuldum canim. Demek ki artik sabrinin sonuna gelmissin. Valla evlilik iki kisilik danstir. Eyer hicbirsekilde evliligini kurtarmaya calismazsa zaten devam ettirmenin de ne kadar onemi var bilemiyecem.
Iki kisinin de evlilige onem vermeden zar zor yurur zaten.

Inanirmisin, bu ailelerin istemedigi gelin veya damat olmak evlikte hep problem cikariyor.

Sevmeme li oste..
Cok seviyorsan da belli etmemeli..

Simdi kayinvalideler alinmasin, ama istemedikleri icin konusahibini gelinleri olarak, hep konustuklari icin ogullarina olumsuz bir sekilde,
Esi de en ufak sorunda konusahibine yada onun ailesine hakaret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…