- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Normalde yapmaz çok çok iyidir adımla bile hitap etmezdi. . Aşkım bebeğim ağzından düşmezdi. ...... daha dün aksam beni ne kadar çok sevdigini söylemişti..Sinirliyken çok kötü davranıyorsunuz birbirinize. Normalde böyle olduğunuzu düşünmüyorum. Eski konulardan hatırlar gibiyim. Hayırlısı olsun. İnşallah toparlayabilirsiniz.
Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..
Normalde yapmaz çok çok iyidir adımla bile hitap etmezdi. . Aşkım bebeğim ağzından düşmezdi. ...... daha dün aksam beni ne kadar çok sevdigini söylemişti..
Yalan mis demek ki hepsi. ..
Iç tem içe bunları düşünmüş. .
.
Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
senin ayagina kapanacagini, donecegini sanmis, ondan gelmemistir pesinden.. gerizekali filan demis, kendinden emin, simdi senin naz yaptigini saniyo, ciddiyetini gorunce mum olur..Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Aynen öyle. .Ah guzelim, bu erkekler boyledir iste. Ufacik seyden bu duruma gelmenize uzuldum. Ortalik birbirine gormis.
Esinin senin annenlere soylediginden bile haberi yoktur, veya aklina bile gelmemistir eminim.
Sen bide esin mutlu olucak diye 60 milyar borcun altina girip esine luks araba almak istiyordun.
Bir de esin istiyor diye hem okuyup hem cocuk yapicaktin.
Eyer geri donersen bu adama lutfen kendinden fedakarlik edip durma.
Kiymetini bilmezler canim.
Ancak sen de istiyorsan yap, ne yapicaksan, asla esin istedi onu mutlu ediyim diye deyil.
Esini mutlu etdicek seyleri ancak kendini de mutlu edicegine, ve ezilmeyecegine inanirsan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?