aaa çok güzel denk geldi.
"senin yüzünden" meselesi son bikaç senedir yaramız haline geldi de ailecek, ondan alıntı yapmak istedim.
yoksa dediğinize muhalefet değil niyetim.
benim teyzemin bürosu vardı. senelerce bürosunu tek başına yürüttü. oğlu yeni doğmuştu açtığında.
oğlu 17 yaşındayken de ağır bi hastalık geçirip büroyu kapatmak durumunda kaldı.
oğlan da babanın sırt sıvazlamasıyla 13 yaşından beri sokaklardan eve girmeyen
abuk subuk tiplerle gece 4e kadar sokakta kalan, ne halt yediği de belirsiz bi genç oldu.
babası sigara içiyo diye bu da sigaraya başladı, baba olsun oğlum dedi sırtını sıvazladı
annesi kollamaya çalışsa bu sefer "sen çalıştın çocuğa bakmadın ondan oldu" diye suçladı herkes
hem kocası hem ailesi çocuk doğduğundan beri böyle
şimdi bu oğlan lysde ite kaka dandirik bi bölüm tutturmuş ama boşunaymış
neymiş, annesinin bürosunu devralcakmışmış o yüzden bu bölümü yazmışmış
ama annesi hasta olup büroyu kapatarak çocukcağızın hayalleriyle oynamış
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((
o hasta kadına bağıra çağıra milletin içinde "senin yüzündeğğğnnnn" diye bağrışı var ya
o gün dedim ben "ulan analık buysa, ne için??? ne için o kadın kendini paraladı??"
şimdi de diyoki babası anasından boşansa yeriymiş, çünkü anası ev işi yapmıyomuş çalışmıyomuş
kadın dediğin hede hödö geyikleri yapıyo
17 yaşında kıçındaki donu yıkamaktan aciz yaratık, hasta anasını işe yaramamazlıkla suçluyo
tüm başarısızlığının sorumlusu da annesi
oh ne rahat hayat valla
çok yazdım gene affedin kk ahalisi. velhasıl kelam, senin yüzünden demez demeyin yani.