• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan bir dert ürettim kendime

milyonlarca insan yanılmış olamaz!!

insanlığın en temel içgüdüsü olan evlat sahibi olma isteğini yadırgama, hayattan bezmişlik, kişisel bakıma üşenme gibi duygular bana göre depresyon belirtisi..

yardım almanızı öneririm..

biraz tarih okuyun hanımefendi. hitler almanyasında da aynı bu cümle kuruluyordu çünkü.

biraz tarih okuyun hanımefendi. hitler almanyasında da aynı bu cümle kuruluyordu çünkü.

tarihle ne alakası var acaba! bu kadar insan çocuk sahibi olmak istiyorsa vardır bir bildikleri demek istedim...

istemeyene de saygı duyarım orası ayrı, herkesin kendi hayatı...

tarihle ne alakası var acaba! bu kadar insan çocuk sahibi olmak istiyorsa vardır bir bildikleri demek istedim...

istemeyene de saygı duyarım orası ayrı, herkesin kendi hayatı...

"milyonlarca insan yanılmış olamaz" cümlesi yanlışlığı fevkalade kanıtlanmış bir cümle.
milyonların elele yaptığı sayısız kötülük gördü bu dünya.
belirtmek istediğim buydu

yoksa siz isterseniz 15 çocuk yapın, banane. ama çocuk sahibi olmak istemeyenlere "şu kadar insan yanılmış olamaz" diyerek, onların bu tercihlerinde yanıldıklarını söylüyorsunuz. bunu doğru bulmuyorum.

evet, bazı kadınlar bebekleri sevimli bulmuyor.
evet, bazı kadınlar bu dünyaya çocuk getirmeyi doğru bulmuyor.
evet, bazı kadınlar çocuk yapmayı yalnızca sonsuz bir bencillik olarak görüyor.
evet, bazı kadınlar çocuk sahibi olmak istemiyor. bitti.
:KK9:

Yaradilis amacimizi hic dusundun mu?
Yazdiklarin cok tuhaf geldi ..
Insanlar neden yaratildi ,neden birlik icinde yasiyoruz,gelecekte ne bekliyor bizi..
Burasi bi imtihan dunyasi...
Geldik gidiyoruz...
Artik o gelmek ve gitmenin arasina ne sigdirabilirsek
Bilmem anlatabildim mi?
Hakkımızda hayirlisi.

Insanlar neden yaratildi ,neden birlik icinde yasiyoruz,gelecekte ne bekliyor bizi..
Geldik gidiyoruz...
Bilmem anlatabildim mi?
Hakkımızda hayirlisi.

Geldik gidiyoruz...
Bilmem anlatabildim mi?
Hakkımızda hayirlisi.

üremek mi?

ben kulluk diye biliyordum oysa. kulluğun içinde de illa üreyin diye bir emir yok.

evet, bazı kadınlar bebekleri sevimli bulmuyor.
evet, bazı kadınlar bu dünyaya çocuk getirmeyi doğru bulmuyor.
evet, bazı kadınlar çocuk yapmayı yalnızca sonsuz bir bencillik olarak görüyor.
evet, bazı kadınlar çocuk sahibi olmak istemiyor. bitti.

Bir evet'te benden gelebilir mi:)
Evet, bazı kadınlar yaşlandıklarında çocuklarının bakmak zorunda olduğunu düşünmüyor.

Bir çocuk sahibi olmayı istemek ne kadar doğalsa istememekte o kadar doğaldır, madem kadının kendi bedeni üzerinde hakkı vardır diyor ve kadınların bedenlerine başkalarının karışmasına karşı çıkıyoruz, bebek yapmamakta kendi bedeniyle ilgili bir karardır ve saygı duyulmalıdır.

Bir başka arkadaşın annelik kutsal değildir' e denk gelen sözüne de katılıyorum, annelik kutsal değildir, öyle olsaydı dünyada terk edilmiş, çöpe atılmış, kurumlara bırakılmış milyonlarca çocuk olmazdı, öz annesi tarafından doğurduktan sonra öldürülmüş bebeklerde olmazdı.

Son düzenleme:
Insanin dogasi bu.
Uremek.
Kadinin hormonlari duygulari dusunceleri buna hazirsa otomatikman gerceklesiyor.
Belkide sizin evreniz daha olgunlasmamistir.
Umutsuzluk psikolojik bir rahatsizliktir.
Depresyonda olabilirsiniz.
Yardim alin.

Sorumluluk herkese gore degildir. Kimisi icin uykusunun bolunmesi, gezmekten geri kalmak, maddi olarak arti bir giderin olmasi vs onlar icin sorun olmayabiliyor. Mesela ben de kendimde ikinci cocugun sorumlulugunu alacak enerjiyi bulamiyorum. Bunlar kisiden kisiye degisen seyler.

Back