• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan bir dert ürettim kendime

bunlar benım yazdıklarım ...

bunlarda sızın hakaretlerınız
tabı eger hakaret degıl asagılamadım gayet normal konustum uslubum bu dıyorsanız buda sızın kulturunuz ... herkes kendıne yakısanı yapar

ama once bı desturun

sızı kıbledım. konuyu sabote ettıgınız , algı yaptıgınız, bana satastıgınız ve bunu bıkac kısıye daha yaptıgınız ıcın
Teşekkürler ilginiz için kibleyin cnm Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gerekeni yapsın hataliysam bak bende etiketledim msj imda bende sizin anneliği aşağılayıcı msjinizi kibliyorum o zaman öptüm kib bye

Hanımlar sakin lütfen.
Ben sakinim
Bu hanım arkadaş benim mesajımı alintilayip hakaret etti
Tüm sabrima rağmen üst üste tüm mesajlarimi alintilayip polemik çıkarmaya çalıştı.

Konu resmen sabote oldu ne gerek var böyle birseye ...

Konu sahibi umutsuz sizde kusura bakmayin lütfen

Ben sakinim
Bu hanım arkadaş benim mesajımı alintilayip hakaret etti
Tüm sabrima rağmen üst üste tüm mesajlarimi alintilayip polemik çıkarmaya çalıştı.

Konu resmen sabote oldu ne gerek var böyle birseye ...

Konu sahibi umutsuz sizde kusura bakmayin lütfen
Kimse kimseye hakaret etmemiş, rica ediyorum birbirinizi alıntılamayı bırakın artık zira yanlış anlayıp duruyorsunuz.
Konu içeriğine dönün lütfen.

Öööööf hayat enerjımı sömürdün be guzelım napalım olelım mı? Insanlık ıcın kucuk kendın ıcın buyuk bır adım at ve psıkolaga gıt. Hersek senın kadar kolay pes etseydı, duzeltemeye ugrasmayıp kenarı cekılıp olumu bekleseydı dunya bu kadar yasanılacak bır yer olmazdı en basta ulkemız olmazdı unutma Ataturk kendıne ve halka ınandı gercek bı destan yazdılar sımdı sen bır kız dogursan onu egıtsen bır neslı egıtmıs olursun herkes egıtımlı bır bırey yetıstırse 50 yıl snra ulkemızde suc oranı azalır tplum bır nebze duzelır dımı byle dusun

Yani kismen haklisiniz evet cocuk buyuk bi sorumluluk ve cocuk yokken daha rahat hayat. Hamile kaldigimiz andan itibaren hayati iki kisilik yasiyoruz hatta cocuk odakli en azindan cogu anne boyle. Buyuyunce de bitmiyor mesele, iyi okusun, iyi yerlere gelsin, evlendi mutlu mu her sey yolunda mi hastalansa ondan cok caniniz yaniyor. Ben onceden olmekten korkmazdim, korkmamak derken olumu baslangic olarak gorur, oldukten sonrasi derdim onemli olan. Simdi ya bana bir sey olsa nasil bakarlar cocuguma diye odum kopuyor. Basim donse kafami bi yere carparim diye degil evde tekiz cocuga bir sey olur mu diye korkuyorum. Yani akil isi degil aslinda anne olmak. O kadar buyuk bi sevgi ki bazen agir geliyor. Ama iste o sevgi de anne olma istegi doguran sey sanirim. Yoksa ureyeyim de insanligin nufusu azalmasin, cok yuksek mevkilere gelsin de insanliga katkisi olsun, yada yaslaninca bana baksin diye dogurmadim yani. Daha dogmadan sevdigim icin dogurdum. :)))

Bu arada coxuk konusundan bagimsiz depresyondasin sanirim doktora git.

Kuzumun ter kokusunu bile çeke cEke icime severim...kusmuk kokusu rahatsız etmiyor beni.tum gün kusmuk kokusuyla gezdigim olmuştur..bu kadar güzel bişey nasıl anlatılır daha tarif edemiyorum . annelik bu kadar güzel asagilanamazdi bravo size yaşınızı bilmiyorum ama Kac yaşında olursanız olun su yazdiginizi okuduktan sonra hiç sayılacak biri olmadığınız düşünmeye başladım.

Yaşınız kaç olursa olsun asla sayılacak biri değilsiniz

Anneliği çok güzel asagilamissiniz bravo size algısı ?

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Bende konustuklarimiza dikkat etmek gerek sanıyordum öyle öğrenmiştim ama yanılmışım pardon.

Herkesten özür dilerim

İmza :anneliği aşağılayan su hayat da hiç sayılmayacak kadın.

Asla öyle bir amaç taşımıyor yazdıklarım. Düşüncelerim bana da saçma geliyor. Mantıklı olsa zaten kimse çocuk yapmazdı. Ben sadece bu düşüncelerimin nedenini öğrenmek istedim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Dünya'da yaşanan olumsuzlukları görünce düşüncelerinizin böyle olması normal, ben bir tuhaflık görmedim söylediklerinizde.

Çocuğum var ama bir tane, maddi, manevi, duygusal, dünya da yaşanan kötü şeyler vb birçok sebepten bir çocuğum olsun başka olmasın istedim, bu karardan hiç pişman olmadık, şimdilerde kötülüklerin arttığını gördükçe kararımızın doğruluğu perçinleniyor.

Anneler tedirgin değil mi? Bence hepsi tedirgin ve birçok korkuları var ama böyle konuların doğurmayın, anne olmayın mesajı verdiğini zannedip savunmaya geçiyorlar, hangi anne çocuğunun kötü arkadaş kurbanı olup uyuşturucu, sigara, alkol bağımlısı olmasından korkmuyor? Hiçbiri.
Hangi anne çocuğunun pedofili, tecavüzcü, sapık birinin pis emellerine kurban gitmesinden korkmuyor? Hiçbiri.

Sırf bu korkular yüzünden en yakınlarımızın bile öpmesine, kucağına almasına, dokunmasına izin vermiyoruz, çocuklar hayattan izole büyüyor.

Dünya böyle kötüye giderken bir çocuk sahibi olup onu istediğimiz gibi yetiştirebilmek zorlaşıyor, ileri de yeniden evlenip anne olmakla ilgili düşünceleriniz değişebilir ama bu korkuları her daim yaşayacağınız da bir gerçek zira ebeveyn olmak çokta kolay değil, okul çağına kadar dizinizin dibinde olan bebeğinizin huysuzluklarına bile razı hale geliyorsunuz okul sonrası ve ergenlik, yetişkinlik dönemlerinde.

Son düzenleme:
Esasen bence çok haklısınız.
Imza: Büyük oğlunu babasına satınca ayaklarını uzatıp dinleyeceğini düşünürken memesine küçük oğlu saldıran anne.
Hak veriyorsam neden çocuk yaptim değil mi?
El cevap: Tamamen bencillikten.
Baktım dünyada namımı yürütecek dise dokunur bir icraatım yok. Bari çocuk yapayım arada belki bi 80-90 yıl adım anılır dedim. Artık iyi mi kötü mü bilemem de öte tarafta kulaklarım çınlayacak kafaya koydum.
Gayretim iyi olması yönünde tabii.

Kimse kimseye hakaret etmemiş, rica ediyorum birbirinizi alıntılamayı bırakın artık zira yanlış anlayıp duruyorsunuz.
Konu içeriğine dönün lütfen.
Ok mune yazdıklarım hakaret değil hakaretse eğer ona göre onunki daha fazlası dir yani
ben konu sahibinin görüşlerine saygı duyuyorum dünya kötü ok kabul ediyorum
Bende tedirginim ama elimden geleni yapıyorum korumak adına msjlarim incelenmiştir mune yorum yaptığına göre
Ama bı yanlışım varsa gereği neysede yapılır zaten böyle bı sorun çıktığı için sadece >>>>>>konu sahibi<<<<< özür diliyorum .herkese iyi sohbetler....ins bu derdinizden düşüncelerinden feraha erersiniz konu sahibi...

Soylediklerinizin hepsi gayet mantikli da, insanoglu o kadar mantikli bir yaratik degil.
Cocuk sahibi olmak buyuk risk, kumar, ama kazanirsan dunyanin en mutlusu olup kaybedersen dibe batiyorsun. Ve dunyaya getirdigimiz her kotu bireyle de dunyayi bir tik asagi cekiyoruz. Aksi de mumkun tabi.

milyonlarca insan yanılmış olamaz!!

insanlığın en temel içgüdüsü olan evlat sahibi olma isteğini yadırgama, hayattan bezmişlik, kişisel bakıma üşenme gibi duygular bana göre depresyon belirtisi..

yardım almanızı öneririm..

evet, bazı kadınlar bebekleri sevimli bulmuyor.
evet, bazı kadınlar bu dünyaya çocuk getirmeyi doğru bulmuyor.
evet, bazı kadınlar çocuk yapmayı yalnızca sonsuz bir bencillik olarak görüyor.
evet, bazı kadınlar çocuk sahibi olmak istemiyor. bitti.

Back