Oldu paşam başka..

Bakin siz disarida zevk alamiyorum diye hayvanlarin saatlerce kapatilmasi istiyorsunuz ve buna karsi cikanlara bencil diyorsunuz.

Siz kapatilmasini isteriniz, ev sahibi kabul eder-etmez bu ona kalmis. Onceden "ben korkarim, kapat" derseniz ve tamam derlerse zaten sorun yok. Ben mesela tercih etmem cocugumu izole etmeyi. Dogdugundan beri misafirlerimle ic iceler, eve gelen misafire top getirirler oynamak icin. Alisik degiller ve mutsuz etmek istemiyorum. Bu beni bencil yapmaz.

Ama evde hayvanlar oldugunu bilerek gitmek, eve girdiginde de kapat bunlari demek sacmalik.

eviniz ortamınız nasıl bilemiyorum hayvanlar için uygun ortam mı
ben bakamazdım sanırım dar bir alanda
misafirleriniz siz kabul etmişsiniz birdahaki sefer kabul etmezsiniz
özgürlüğün 3 saati iyi gelmiştir hayvanlara eşiniz içinde hava daha o kadar soğumadı 3 saatten bir şey olmaz

Yatak odasına kadar gezmek isteyen ya da onları göstermek istemeyen insanları da anlamam hiç. Sanki bakıp aa demek burda sevişiyorlar diyecekler. Bence belli kalıplara takılmamakta fayda var. Ben iki tarafı da anlayamadım doğrusu. Gelme madem hayvanlardan korkuyosan ya da madem sen misafiri kabul ettin başımın üstünde yeri var de atar gider yapma
Zaten iki saat oturur kalkar

Olacağından değil ama sonuçta zorunda da değildi o da bizimle oturabilirdi ailecek

Ben misafiri böyle birşey diyeceğini bilsem kabul edermiydim acaba!

ilk başta dediğim gibi önceden soruyum 2 kere 1. si emin misin durumu biliyor sun ? 2. si önlem aldın mı ? kesinlike odaya kapat banane gibi bir kelime geçmiyor aramızda .Ben buna dahi hakkım olduğunu düşünmüyorum . Zaten genelde bende buluşuyoruz onda buluşunca doğuyor bu durumlar ben kimseye yeter artık birazda sende oturalım demiyorum . Ama evinizde vecil hayvan olduğunu bilmeden gelen birisi korkup bir çare bulmanızı isteyince onun yaptığı bencillik olmaz tam tersine karşısındaki tepki gösterirse bu bencillik . Tabii bu benim bakış açım :)

Gelen kişiler evde evcil hayvan olduğunu biliyorlardı zaten sorun ordan doğdu

Konudaki misafir evde kopek oldugunu biliyor yalniz okudunuz degil mi? Tepkinin bu yuzden verildiginin farkindasiniz yani?

Anam vallla bende arkadaşım çağırdığında kedilerini odaya kapatcakdan öle gelirim anca diom :) ama gerizekalı lafını tabi üstüme almadım ,sonuçta hayvanları herkes sevmek zorunda deil.ne arkadaşım benim sölediğime alınır ,ne de o bana deseki ; kapatamam hayvanları odaya dışarda görüşelim dese ben alınırım.istemiosanız tabikide kabul etmeme gibi bir seçeneğiniz var,onlara bunu söleyebilirsiniz kibarca.anlamayanda gelmesin yani sonuçta ev sizin hayvanlar sizin kurallar sizin...

Ama bak önceden şartını koymuşsun bana öyle birşey söylenmedi söylense ya dışarda buluşuruz derdim ya da belki daha sonra derdim.

Onlar evin bireyleri kusura bakmayın cocuklrimi hcbiyere kapatmam deseydnz

İnsanları hayvan yerine hayvanlarida insan yerine koymussunuz ama
Ne yani siz şimdi benim için değerli bi insansiniz sizinle samimi bi sekilde gorusyoruz ama kopeklerden fena korkarim napicaz? Hayvanlari severim yavru olanlara bayilirimm ama yaklasamam elim ayagim titrer kucuklukten kalma bisey. Biraz ayip etmissiniz.

1. Samimi bi şekilde görüşmüyoruz
2. Bana bu şekilde korkuyorum söylemiyle gelinse dışarda ya da kv görüşelim çocukları evden dışarı çıkaramıyorum derdim

1. Samimi bi şekilde görüşmüyoruz
2. Bana bu şekilde korkuyorum söylemiyle gelinse dışarda ya da kv görüşelim çocukları evden dışarı çıkaramıyorum derdim

Açıkçası yorumlarin hepsini okuyamadim k.bakmayin
Samimi şekilde gorusmuyosaniz bile evinize gelmisler sonuçta bilemedim yani misafir nede olsa

Üstlerine atladilar mi? Öyle olsa biraz korkardim ben.Ama odaya kapatin da diyemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…