• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oldu paşam başka..

Burasi kopeklerimin de evi. Arkadasim evime gelmek zorunda degil. Kopeklerim saatlerce bir odada hapis olmak zorunda da degil. Ev disinda pekala gorusulebilir.

Cok elzem oldugunda kendimizi salona kapatiyorum kopeklerime tum evi birakarak.

Ama evimde kopek oldugunu bildigi halde gelene kadar hicbir sey demeyip gelince kapatmami isteyenlerde iyi niyet de goremiyorum. Bu emrivakidir.

her şeyin bir adabı var. dışarda buluşunca zevk alamıyorum . sürekli bende buluşunca da karşımda ki rahatsız oluyor ... ben gelmeden önce zaten ben gibi gerçekten korkan biri söyler bunu rahatsız oluyorum emin misin diye . Mesela benim kuzenimin kedileri var kalkıp odaya kapat demiyorum ama diyorum abla ben gelirim ama biliyorsun durumu ... ben ilk gördüğümde kediler küçükken çığlık atmıştım o gün bu gündür benden haz etmiyorlar ablamda ona göre duruma bakıyor . Mesela kedileri seven komşusu mu var hemen ona bırakıyor bir kaç saat yada beni odaya hapsediyor :KK53: dediğim gibi sadece biz değil o hayvanlarda bundan rahatsız oluyor ...

zaten herkes gerekeni söylemiş ben de şuna takıldım neden ısrarla evinizi görmek istiyor sevgililik döneminden beri?

bir şey söyleyeceğim bende korkuyorum ve genelde bende rica ederim uyarsa uyar , uymazsa az buz oturur çıkarım Gerizekalı olduğumu da düşünmüyorum ! korku bu insanın içindeki bir şey . siz bu korkulara dayanarak karşınızdakinin zeka seviyesini ölçemezsiniz !bu konuya çok ılımlı yaklaşan tanıdıklarımdan sonra siz bana çok bencil geliyorsunuz . tabii ki onlar sizin evlatlarınız ama onlara ben gibi masumane bir korku besleyen bir çok kişi var . bu bağnazca zeka seviyesi yargınızdan kurtulun diye tanıdıklarımın denedikleri yöntemden bahsetmek istiyorum ;

1 hayvanla misafiri tanıştırıp hayvanın zararsız olduğunu kanıtlama . çünkü o hayvanda hissediyor karşısındakini huzursuz ettiğini
2 . o kişi gelince hayvanı bir odaya alıyor sonra onlar oturma odasına geçince oturma odasının kapısını kapatıp onları serbest bırakıyor
3 onları oyuncak mama ve su ile birlikte bir odaya hapsediyor sizin düşündüğünüz kadar kötü değil yarım saatte bir gisip seviyor alınmasınlar diye
4 dışarı çıkarıyor eşine rica ediyor mesela doktora o gün götürüyorlar

Aslında bunlar hayvan sevgisi veya sevmemesinden kaynaklı değil . Siz onları misafir olarak istememişsiniz ...
İlk kez evine gittiğim birine böyle birşey söylemek ne bileyim garip geldi. Açıkcası benim ne kadar düşkün olduğumu da biliyor gelin koklasın dedim yoooook onları odaya kapatsan dedi ne diyeyim ki

Rahatsız olan gelmesin bu kadar kolay. Birdaha ki sefer gelirlerse eğer yollamayın köpekleri bir yere orası onlarında evi.

Bende kedi ve köpekli eve gitmem korkuyorum çünkü... gidipte odaya kapatın demek saygısızlık... cocuklarımızı ses yapmasın yada rahatsız etmesin diye odaya kitliyormuyuz ki hayvancıkları kitleyelim ... can onlarda... Keşke deseydiniz görümcem size söylemedimi evde hayvan olduğunu gelmeseydiniz keşke diye

Bende kedi ve köpekli eve gitmem korkuyorum çünkü... gidipte odaya kapatın demek saygısızlık... cocuklarımızı ses yapmasın yada rahatsız etmesin diye odaya kitliyormuyuz ki hayvancıkları kitleyelim ... can onlarda... Keşke deseydiniz görümcem size söylemedimi evde hayvan olduğunu gelmeseydiniz keşke diye
Canım biliyorlardı zaten

bir şey söyleyeceğim bende korkuyorum ve genelde bende rica ederim uyarsa uyar , uymazsa az buz oturur çıkarım Gerizekalı olduğumu da düşünmüyorum ! korku bu insanın içindeki bir şey . siz bu korkulara dayanarak karşınızdakinin zeka seviyesini ölçemezsiniz !bu konuya çok ılımlı yaklaşan tanıdıklarımdan sonra siz bana çok bencil geliyorsunuz . tabii ki onlar sizin evlatlarınız ama onlara ben gibi masumane bir korku besleyen bir çok kişi var . bu bağnazca zeka seviyesi yargınızdan kurtulun diye tanıdıklarımın denedikleri yöntemden bahsetmek istiyorum ;

1 hayvanla misafiri tanıştırıp hayvanın zararsız olduğunu kanıtlama . çünkü o hayvanda hissediyor karşısındakini huzursuz ettiğini
2 . o kişi gelince hayvanı bir odaya alıyor sonra onlar oturma odasına geçince oturma odasının kapısını kapatıp onları serbest bırakıyor
3 onları oyuncak mama ve su ile birlikte bir odaya hapsediyor sizin düşündüğünüz kadar kötü değil yarım saatte bir gisip seviyor alınmasınlar diye
4 dışarı çıkarıyor eşine rica ediyor mesela doktora o gün götürüyorlar

Aslında bunlar hayvan sevgisi veya sevmemesinden kaynaklı değil . Siz onları misafir olarak istememişsiniz ...
Şimdi bizi anlıyamazsın canım şoyle örnek vereyim bende bir çok çocuktan rahatsız oluyorum ama odaya falan kapatın demiyorum aynı şey bizim için :KK51::anne:

İlk kez evine gittiğim birine böyle birşey söylemek ne bileyim garip geldi. Açıkcası benim ne kadar düşkün olduğumu da biliyor gelin koklasın dedim yoooook onları odaya kapatsan dedi ne diyeyim ki

ben olsam :D empati kurunca komik geldi de :D şey yapardım ilk başta gelir gelemez onları yatak odasına kitlerdim . diğer odaları gösterir hemen salona alırdım. yatak odasının başkasına göstermeyi doğru bulmuyorum oranın 2 kişiye özel bir ambiansı olmalı ... sonra yavrucukları salın gitsin :D bu konuda çok hassassanız tabii

ben olsam :KK70: empati kurunca komik geldi de :KK70: şey yapardım ilk başta gelir gelemez onları yatak odasına kitlerdim . diğer odaları gösterir hemen salona alırdım. yatak odasının başkasına göstermeyi doğru bulmuyorum oranın 2 kişiye özel bir ambiansı olmalı ... sonra yavrucukları salın gitsin :KK70: bu konuda çok hassassanız tabii
Hiç sevmem yatak odamı göstermeyi zaten evi gezdirmiyecek misin sorusu 3. Kez gelince 2+1 ev zaten biri çocukların (evcil hyvanların) biri de yatak odamız dedim kapattım konuyu ne merak arkadaş

Şimdi bizi anlıyamazsın canım şoyle örnek vereyim bende bir çok çocuktan rahatsız oluyorum ama odaya falan kapatın demiyorum aynı şey bizim için :KK51::anne:
ya aslında empati kurunca anlıyorum ama bende korkuyorum yani yenebildiğim bir şey değil dediğim gibi adabıyla ben gelmeyeyim yada önlemini al diyorum karşımdakinin ne yapacağı kendisine kalmış ki çok yüz göz olmadan tanıştıktan sonra benim için çok sorun olmuyor ben daha çok gerizekalı kısmına takılmıştım :)

Ben olsam hepsini birden aynı odaya getirirdim geldiği gibi gitsin dıdının dıdısı

Ne saygısız kadın

ya aslında empati kurunca anlıyorum ama bende korkuyorum yani yenebildiğim bir şey değil dediğim gibi adabıyla ben gelmeyeyim yada önlemini al diyorum karşımdakinin ne yapacağı kendisine kalmış ki çok yüz göz olmadan tanıştıktan sonra benim için çok sorun olmuyor ben daha çok gerizekalı kısmına takılmıştım :)
Ya gelmeden önce söyleseler bende buna karşı hazırlardım kendimi ya da biz size bi yemek ısmarlayalım falan derdim eve gelene kadar hiçbirşey yok eve gelince tripler huyumu suyumu da bilen kadın yani

Hayvanları severim ama köpekten korkarım. Bende aynı şeyi talep ederdim. Ama kedi yada başka bir hayvan için değil.
Ben olsam kimse rahatsız olmasın diye evlerine gitmem. Çok samimi isem açıklarım.

Ya gelmeden önce söyleseler bende buna karşı hazırlardım kendimi ya da biz size bi yemek ısmarlayalım falan derdim eve gelene kadar hiçbirşey yok eve gelince tripler huyumu suyumu da bilen kadın yani

tabii ki onların ki saygısızlık direk bende çok büyük tepki gösteririm öyle bir şeyde mesela ben kedi köpekten korkarım ama onların başına bir şey gelmesine dayanamam birde ben büyük olanlarından korkuyorum yavrularını severim bir cinsim sanırım :KK48:

Ya tamam saygısız ama gerizekalı falan hoş olmamış. O da korkuyor demek k hemen gözümüzde hayvanlara işkence eden biri canlanmasın. Ben de evlenene kadar evimize misafir geldiğinde hoşgeldin der odama çekilir hiç çıkmazdım sevmiyorum çünkü. Ama bu onları boğazlamal istiyorum demek değil. Haklısınız ama söylemler ağır

Ya tamam saygısız ama gerizekalı falan hoş olmamış. O da korkuyor demek k hemen gözümüzde hayvanlara işkence eden biri canlanmasın. Ben de evlenene kadar evimize misafir geldiğinde hoşgeldin der odama çekilir hiç çıkmazdım sevmiyorum çünkü. Ama bu onları boğazlamal istiyorum demek değil. Haklısınız ama söylemler ağır
Ya tamam korkar anlarım ama köpek ne üstüne atlamış ne diş göstermiş hemen emrivaki yapmak hoş değil daha bi kapıdan salona gir rica et ama yok! Öyle olana açıkcası saygımda yok bunu bana başta söyleseler bizde çözüm bulurduk

Back