Oldu paşam başka..

Halbuki misafir geldiğinde kedimizin köpeğimizin sunumunun iyi olması gerekiyor.

Bunlardan bolca bende duyuyorum kızım 4 aylık çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz yok ama bunları sürekli kırık plan gibi tekrarlayam akrabalardan gına geldi. Sanki kedimin karnını doyurup kakasını temizliyorlar söz hakkı buluyorlar itina ile bozuyorum sizede şimdifen sabırlar dilerim

''arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim''

Allah gönüllerini yumuşatsın ah ne demeli ne demeli..

Baksana ya ben hiç duymadım köpeğin ağladıgını yazdı bana yukarda. Yalan söylüyoruz çünkü. Cidden anlamak istemeyene anlatmaya ugrasmamak lazım.

O şöyle oluyor. Evin normal rutin akışında kısa süreli kapatsan o kadar önemsemez. Yatar uyur mesela. Ya da baska şeylerle ugrasır, oyuncağıyla oynar vs. Ama eve yabancı biri gelince, misafire falan inanılmaz heyecanlanıyor köpekler. O heyecanıyla kapatırsan bir odaya duramıyor. Ağlıyor, havlıyor kıyamıyorsun yani.
Ha misafiri de anlıyorum cunku benim köpeğim misafir geldi mi koşa koşa kendini sevdirmeye gidiyor bacaklarına sarılıyor insanların. Haliyle korkan olabiliyor. O sebeple misafir almıyorum korkuyorsa veya sevmiyorsa. Bu bencillik değil. Köpeğimi de düşünüyorum misafiri de kendimi de. Sonucta kimse de benim evime bayılmıyor illa geleyim diye.
Konu sahibine gelince sanırım eşinin 3 saat dısarda beklemiş olmasına da sinirlenmiş biraz. Gerizekalılar diye cıkısması fazla olmus evet.

keşke dışarı çıkartmasaydın. ben olsam kedim var kapatamam girmek istemezseniz anlayışla karşılarım derdim.

Benimkiler eve geleni hiç görmeden kapatılırsa havlıyorlar mesela. Haklı hayvanlar, eve birisi geldi ama kim? Onlar her şeyin içinde çünkü bu evde. İçeride kapalıyken salondan gelen seslere havlıyorlar çünkü ne olduğunu bilmiyorlar. Stres yapıyorlar.
Ama ben ne bilirim köpek sahibi olmayı?

Kurt kırması bunun yanına küçük ırk kalır Rus finosuna minicik zaten

Çok farkediyor emin olabilirsiniz

Korkularına hiçbirşey demezdim ama daha evime 1 adım attıktan sonra böyle birşeyi ''emir etmesi'' hoş değil kaldı ki zorla gelelim gelelim yaptılar zaten

Tepkinizi abartı buldum. Sizi sevmiş, yakın görmüşki evinize gelmiş. İnanın hakkında böyle düşündüğünüzü bilse çok üzülürdü söz konusu kişi.
Kadın benim hassas olduğum konuda bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen hala hamile kalamadın mı diye söylenip gelinini gösteriyor hamile diye şimdi bu kadın mı üzülecek?

Kalkıp konuyu kaf dağına taşımayın lütfen 2 konu birbirinden çok farklı

En azından bahçeli bir ev olmalı. Apartman koşullarında hayvan bakmak o hayvana başlı başına eziyet, çok üzülüyorum gerçekten.
Sokakta aç susuz soğukta kalırken arabalardan kaçarken bulduk size göre tabi eziyet ediyoruz hayvanlara

Gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman oldum neymiş misafire saygısızlık etmişim kendi evimde ban yapılan muamele karşısında sert tepki vermişim !

Okumamakta iyi yapmıssın bence

benimde muabet kusun var bebek olcak annem verin baskasina diyo ayni odada olmaz diyo anneme dedim esim baskasina asla vermez dedim solona koyariz olur biter dedim

O avatardaki mi kuşunuz?

Benim kuşlara pek ilgim yoktur ama o nasıl bir şey öyle ya tombik çok tatlı, bayıldım

Ayyyy biktim ben o insanlardan bizimde kopegimiz havliyor diye zirt pirt sikayete gelen komsulara en sonunda: abicim bak ben insanim insan gibi senin anladigin dilde turkce konusuyorum ve diyorum ki kopek bu tek yapabildigi havlamak bu yolla iletisim kuruyor ama ben senin dilinde konustugum halde sen bunu anlamazken benimle farkli dili konusan kopege "havlama" dedigimde bunu anlamasını nasil bekliyorsun!

Onceleri, tamam bazi insanlar hayvanlari sevmiyor olabilir der gecerdim kendi kendime ama artik diyemiyorum malesef cunku saygi da duymuyorlar...

Evinde kedin kopegin oldugunu bildigi halde geliyorsa saygi duymak zorunda! Bunu lutfen soyleyin onlara.

Ay biz barinaktan aldik kopegimizi barinagin kapisindan cikarken ki halini gormeniz lazimdi okadar mutlu ve hareketliydi ki saatte 100 km hizla kuyruk salliyordu resmen. Eve geldik 3. Kata ciktik aksam ihtiyacini gidersin diye disari cikartacagiz tasmasini taktik boyle miyk miyk ses cikarmaya basladi. Merdivenlerden inmiyor ayak diriyor oturuyor. Gozlerime oyle bakti ki resmen korktugunu gordum gozunden. Ama disari da cikmamiz lazim. Kucagima aldim saruldim oyle indik asagi biraz dolastik tekrar eve ciktik ama merdiveni 2 ser 2 ser cikiyor sipa. Ertesi gun disari cikarken yine ayni seyi yapti. 3. Gun duzeldi bu davranis. Buyuk ihtimalle onu barinaga goturucez zannetti ama sonra alisti. Yani ben agladigina sahit oldum.

Kıyamam ona gitme korkusu olmuştur eve gelince tekrardan sevinmiş alışmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…