Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her akşam 6 km yürüyorum.hafif egzersiz yapıyorum sonra kol bacak ve bel için.bu hafta böyle çok yoğunum çünkü haftayapilatesi de ekleyeceğim.ayrıca akşamlarısadece salata yiyorum.ne yiyeceksem gündüz yiyorum
Mrb , aynen ben de akşam 6 dan sonra birsey yemiyorum yediğim de corba yogurt :)Her akşam 6 km yürüyorum.hafif egzersiz yapıyorum sonra kol bacak ve bel için.bu hafta böyle çok yoğunum çünkü haftayapilatesi de ekleyeceğim.ayrıca akşamlarısadece salata yiyorum.ne yiyeceksem gündüz yiyorum
Spor dışında yaptiklarim:
Her gün 1 bardak zencefilli tarçınlı çay
1-2 bardak yeşil çay
1 litre alkali su içmek
Fazla tuz tuketmemek (şişkinlik yapiyor fazlasi)
Siyah çay iceceksem bir parça limon katmak
Hamur işi ve tatlidan uzak durmak :) çok canim cekerse nefsi köreltmek için bir parça alıyorum ama :)
Kizlar merhaba , dün rahatsizlandim akşam 7 de yattım spor yapamadim , bugün yarım saatlik yürüyüşüm var aksam spor yapar yazarim buraya da ,
Yu_zey eşine de geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir, herşeyin başı sağlık
Mrb , aynen ben de akşam 6 dan sonra birsey yemiyorum yediğim de corba yogurt :)
Ben de bugün ki bildirimimi yapip kaçiim cok yorgunum
30 dk tempolu yürüyüş
40 dk eliptik bisiklet
400 sag ~400 sola twister
Spor dışında yaptiklarim:
Her gün 1 bardak zencefilli tarçınlı çay
1-2 bardak yeşil çay
1 litre alkali su içmek
Fazla tuz tuketmemek (şişkinlik yapiyor fazlasi)
Siyah çay iceceksem bir parça limon katmak
Hamur işi ve tatlidan uzak durmak :) çok canim cekerse nefsi köreltmek için bir parça alıyorum ama :)
Her akşam 6 km yürüyorum.hafif egzersiz yapıyorum sonra kol bacak ve bel için.bu hafta böyle çok yoğunum çünkü haftayapilatesi de ekleyeceğim.ayrıca akşamlarısadece salata yiyorum.ne yiyeceksem gündüz yiyorum
ben 2.5 litre su
1-2 bardak yeşil çay
2 bardak papatya çayı içiyorum
balık etli olmak yeniden modaymış
erkeklerbalık etli kadın severlermiş nerede bu erkekler bilmiyorum bilimsel araştırmalara göre erkeklerin bilinç altı balık etli kadın istermiş
10000 adım atıp geldim, bugün selülit kremi kullanmaya başlıyorum. bir de Ebru Şallı 21 gün dvdsine de bugün tekrar başlıyorum.
Kızlar selammmm
her gün 45 dk leslie 3 fast mile yapıyorum.
Benim gibi özellikle basen-kalça-bacak kalınlık sorunu olanlar düşünebilir.
Kızlar dün temizliğe kaptırdım bi baktım okul saati gelmiş spor yapamadım. Akşam 8 gibi fırından ekmek hamuru alıp kocaman pizza yaptım eşimle yedik Benim en büyük hatam akşamları yemek iyi yiyorum. Yemekle kalsa iyi sonrasında abur cuburda yiyorum Gece yemelerini kessem göbek gidecek belkide. Dediğim gibi zaten amacım kilo vermek falan değil sıkılaşmak.
Bugün 10 dk kadar yürüdüm sonra yine aynı egzersizleri yaptım. 20 dk kalça kaldırma (squat ağırlıklı hareketler) 20serden 3 set yarım mekik 12 şınav
ya kusura bakmayın ben haftalık spor bildrimi yapsam olur mu?
bu hafta
2gün 45 dakika pilates
3 gün 45 dakika yürüyüş
hergün 2,5 lt su içiyorum hemen hemen,diyete fire vermeden devam....
o zaman benden de 93 dk plates, 15 dakika bacak hareketi...
Erkeklerin beğenisi umrumda bile değil ben kendimi nasil iyi hissediyorsam öyle olmayi tercih ediyorum :)balık etli olmak yeniden modaymış
erkeklerbalık etli kadın severlermiş nerede bu erkekler bilmiyorum bilimsel araştırmalara göre erkeklerin bilinç altı balık etli kadın istermiş
Erkeklerin beğenisi umrumda bile değil ben kendimi nasil iyi hissediyorsam öyle olmayi tercih ediyorum :)
Dün aksam 7 buçukta evdeydim spor yapamadim bugün yarim saatlik yürüyüşüm var akşam da spor insallah :)