Ölçülerimizi paylaşalım

kakkumi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
175
114
Spor yapan arkadaşlar ölçülerimizi paylaşarak birbirimize motivasyon sağlayalım.

Boy:1.57
Kilo:46
Göğüs:85
Bel:66
Kalça:90

Hedefim kalçamı squatla kaldırmak ve bel hareketleri yapmak. Aynı zamanda 5 kilo almak istiyorum.
Pilates squat ve yürüyüş yapıyorum

Çok sordum ama kadınların kas yapması çok zor diyorlar. Hormon takviye vs aldınız mı
Yok canım olur mu öyle şey sormak istediğin ne varsa açık açık sorabilirsin. Kadının kas yapması zor evet öyle kolay kolay çıkmaz. Erkeklerin ve kadınların hormon düzeyleri farklıdır. Ben besn takviyesi alıyorum. Protein tozu, bcaa (amino asit) ve glutamine alıyorum.

Ben korkuyorum yabancı bir şey almaya. Genetik olarak yatkınlığım var sanırım. Çünkü popom aşırı kaslı dokununca taş gibiydi dikti. Son iki yıldır kilo alıp verme ve hareketsizlikten bütün kaslar gitti nerdeyse, şekli bozuldu

Fiziğini ve yapını görmeden bir şey diyemem. Hareketsizlikten maalesef kaslar yok olup onun yerini yağlar alır şekil bozulur. Tabii eskiye döndürmek kolay değil bol hareket ve spor yapabilirsin. Zaten takviyeleri ilk başlayanlar için önermiyorlar aradan baya 6 ay geçip vucut spora alışması gerekiyor. Ben 1 yıl sonra kullanmaya başladım takviyeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…