Süper olur ama ben mezurayı bulamadım. Üst bacağı hatırlamıyorum alt 34 cm olması lazımdıBu arada bacak ölçüsü falan yazmayalım mu
Aynı boydayız ölçülerde yakın 10 kilo fark var baya kas yapmış olmanız lazım?Boy 158
Göğüs 85
Bel 61
Kalça 87
Kilo 57
Su an bısey yapmıyorum ama genel sporlarım bbg callenetics ve pilates
O bel bende olucaktıBoy: 1.65
Kilo 51 kg
Göğüs: 85
Bel: 59
Kalça: 93
Çok sordum ama kadınların kas yapması çok zor diyorlar. Hormon takviye vs aldınız mı82'iydi popo. Kalça namına birşey yoktu bende.
Yok canım olur mu öyle şey sormak istediğin ne varsa açık açık sorabilirsin. Kadının kas yapması zor evet öyle kolay kolay çıkmaz. Erkeklerin ve kadınların hormon düzeyleri farklıdır. Ben besn takviyesi alıyorum. Protein tozu, bcaa (amino asit) ve glutamine alıyorum.Çok sordum ama kadınların kas yapması çok zor diyorlar. Hormon takviye vs aldınız mı
Bence harika tam ideal keşke benim göğüslerimde biraz büyük olsa. Daha kıvrımlı bir vücut isterseniz bel hareketleri var yana eğilmeli onu yapabilirsiniz. Bende yapıyorum yeni başladımBoy 160
Kilo 56
Göğüs 90
Bel 65
Kalça 94
Sizce nasıl bu ölçüler?
Ben korkuyorum yabancı bir şey almaya. Genetik olarak yatkınlığım var sanırım. Çünkü popom aşırı kaslı dokununca taş gibiydi dikti. Son iki yıldır kilo alıp verme ve hareketsizlikten bütün kaslar gitti nerdeyse, şekli bozulduYok canım olur mu öyle şey sormak istediğin ne varsa açık açık sorabilirsin. Kadının kas yapması zor evet öyle kolay kolay çıkmaz. Erkeklerin ve kadınların hormon düzeyleri farklıdır. Ben besn takviyesi alıyorum. Protein tozu, bcaa (amino asit) ve glutamine alıyorum.
Fiziğini ve yapını görmeden bir şey diyemem. Hareketsizlikten maalesef kaslar yok olup onun yerini yağlar alır şekil bozulur. Tabii eskiye döndürmek kolay değil bol hareket ve spor yapabilirsin. Zaten takviyeleri ilk başlayanlar için önermiyorlar aradan baya 6 ay geçip vucut spora alışması gerekiyor. Ben 1 yıl sonra kullanmaya başladım takviyeleri.Ben korkuyorum yabancı bir şey almaya. Genetik olarak yatkınlığım var sanırım. Çünkü popom aşırı kaslı dokununca taş gibiydi dikti. Son iki yıldır kilo alıp verme ve hareketsizlikten bütün kaslar gitti nerdeyse, şekli bozuldu
Ewet yapmak isterim.Bence harika tam ideal keşke benim göğüslerimde biraz büyük olsa. Daha kıvrımlı bir vücut isterseniz bel hareketleri var yana eğilmeli onu yapabilirsiniz. Bende yapıyorum yeni başladım
Ya bılmıyorum yıllardır spor yaparım kaslı degılım ama Allah vergısı mı dıyelım hep daha zayıf gosterırım ve ınsnmazsın 2dogum yaptım sezaryenleAynı boydayız ölçülerde yakın 10 kilo fark var baya kas yapmış olmanız lazım?
HelAl olsun valla iki sezaryene rağmen inceciksiniz. Sporun karşılığını almışsınız demekkiYa bılmıyorum yıllardır spor yaparım kaslı degılım ama Allah vergısı mı dıyelım hep daha zayıf gosterırım ve ınsnmazsın 2dogum yaptım sezaryenle
Ya bılmıyorum yıllardır spor yaparım kaslı degılım ama Allah vergısı mı dıyelım hep daha zayıf gosterırım ve ınsnmazsın 2dogum yaptım sezaryenle
TeşekkürlerSüper ya vücudun çok sıkı belli ki