Ölçülerimizi paylaşalım

boy: 182 cm,
kilomu şimdilik buraya yazmak istemiyorum çünkü kağıt üzerinde boy-kilo oranıma bakılınca zayıflıktan ölmek üzere olan bir şey olmam lazım ama öyle değilim. Vallahi:)
göğüs: 90 cm
bel: 60 cm
kalça: 91 cm
bacak boyu: 100 cm
Profesyonel sporcuydum fakat bırakalı çok oldu ve son zamanlarda da stres vs. nin etkisiyle kilo vermişim, tartılınca fark ettim. Şimdi biraz kas yaparak kilo alma planım var.
Aslında parasını apti gibi ödeyip hiç gitmediğim bir spor salonu üyeliğim de var. Ama ona gitmemeye devam edeceğim:))) Kendi ağırlık setlerimi aldım. Programımı hazırladım. Başlıyorum:)

Son düzenleme:
kilomu şimdilik buraya yazmak istemiyorum çünkü kağıt üzerinde boy-kilo oranıma bakılınca zayıflıktan ölmek üzere olan bir şey olmam lazım ama öyle değilim. Vallahi:)
Profesyonel sporcuydum fakat bırakalı çok oldu ve son zamanlarda da stres vs. nin etkisiyle kilo vermişim, tartılınca fark ettim. Şimdi biraz kas yaparak kilo alma planım var.
Aslında parasını apti gibi ödeyip hiç gitmediğim bir spor salonu üyeliğim de var. Ama ona gitmemeye devam edeceğim:))) Kendi ağırlık setlerimi aldım. Programımı hazırladım. Başlıyorum:)
Hayyy maşallah :)))

Yok be yavrum ne superi gorende sen gibi 90 im falan sancak :-)basenimi yani :işsiz:
Bizde squatla büyütmeye çalışıyoruz işte kadının kalçalısı makbul :)) benimde hedefim tam 53 kilo. Spor yaparak alıcağım için inş belim 60 cm ye inmiş olarak alırım. İdolümsün :KK53:

Ayy harikasın :)) o boy bende olucaktı varya :cool: Uzun boylu kadınlara kilo yakışmıyor zaten ağırlık çalışarak birkaç ayda taş gibi olursun. Bende bir iki ay vücut ağırşığımla çalışıp ağırlık seti almayı düşünüyorum. En iyisi evde spor açıcaksın camı pencereyi oh mis :)

Bizde squatla büyütmeye çalışıyoruz işte kadının kalçalısı makbul :)) benimde hedefim tam 53 kilo. Spor yaparak alıcağım için inş belim 60 cm ye inmiş olarak alırım. İdolümsün :KK53:
Hahha canim benim kiyamam yaa :KK70:
Seni asla unutmiycam ilk defa biri bana "idolumsun"dedi :halay:
Bak belin için planki öneririm bide senin daha yaşın da küçük daha iyi verim alırsın :KK68:

Neee anaaam kız bende squatla kalcayi eritmeye calisiyom ben çok mu yanlis anlamisim bu squat işini yoksa sen ağırlıkla falan mi calisiyosun o_O:eek:

Bacak boyunuzun 100 cm olduğuna emin misiniz ? Ben 162 yim bacak boyum 93 cm de.

Bacak boyunuzun 100 cm olduğuna emin misiniz ? Ben 162 yim bacak boyum 93 cm de.

"Bilim insanları işi gücü bıraktı Kylie Minogue un bacaklarının sırrını çözmeye kendilerini adadı. 164 lük kısa boyuna rağmen 91 cm lik uzun bacakları Kylie’yi en güzel bacaklı ünlü yaptı....Polonya Wroclaw Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre bir kadının boyunun yarısı alınıyor. Bacakların boyu kadının boyunun yarısından 10 cm uzunsa o bacaklar ideal boyda kabul ediliyor."
Hadi yine iyisiniz sizin bacaklarınız da ideal boyda=D

Boy 166 cm
Kilo 55 kg
Bel 70 cm
Göğüs 80 cm
Kalça 91 cm

Görüldüğü üzere çok orantısız bir vücut belimi inceltmem gerek

Boy 1.68
Kilo 50 oldu (47 ydi kilo almaya çalışıyorum)
Gögüs 85
Bel 61
Kalça 86

Nasıl kilo aldınız acaba? Ben de kilo almaya çalışıyorum artık çok rahatsızım :KK43:
Bebek maması yiyorum :-)
Bazen sebzelerden meyvelerden kendim yapıyorum üşenirsem hazır kavanozdakilerden alıyorum

İşe yarıyor mu gerçekten ? Ve kilonuz orantlı olarak dağıldı mı acaba?
Çok sordum özür dilerim :)
Olurmu canım sor tabi
Bende işe yaradı sporda yapıyorum o yüzden orantılı
Birer gün atlayarak mekik falan çekiyorum

Aslında bebe bisküvisini sütle ıslatıp bal katıp akşam yeyince daha hızlı kilo alıyosun ama ben tatlıdan pek hoşlanmıyorum
Belki sen seversin

X