Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence harika ölçüleriniz :)Boy 1 58
Bel 64
Kalça 93
Kilo 53
Göğüs 87
Hayyy maşallah :)))boy: 182 cm,
kilomu şimdilik buraya yazmak istemiyorum çünkü kağıt üzerinde boy-kilo oranıma bakılınca zayıflıktan ölmek üzere olan bir şey olmam lazım ama öyle değilim. Vallahi:)
göğüs: 90 cm
bel: 60 cm
kalça: 91 cm
bacak boyu: 100 cm
Profesyonel sporcuydum fakat bırakalı çok oldu ve son zamanlarda da stres vs. nin etkisiyle kilo vermişim, tartılınca fark ettim. Şimdi biraz kas yaparak kilo alma planım var.
Aslında parasını apti gibi ödeyip hiç gitmediğim bir spor salonu üyeliğim de var. Ama ona gitmemeye devam edeceğim:))) Kendi ağırlık setlerimi aldım. Programımı hazırladım. Başlıyorum:)
Yok be yavrum ne superi gorende sen gibi 90 im falan sancak basenimi yaniBence harika ölçüleriniz :)
Bizde squatla büyütmeye çalışıyoruz işte kadının kalçalısı makbul :)) benimde hedefim tam 53 kilo. Spor yaparak alıcağım için inş belim 60 cm ye inmiş olarak alırım. İdolümsünYok be yavrum ne superi gorende sen gibi 90 im falan sancak basenimi yani
Ayy harikasın :)) o boy bende olucaktı varya Uzun boylu kadınlara kilo yakışmıyor zaten ağırlık çalışarak birkaç ayda taş gibi olursun. Bende bir iki ay vücut ağırşığımla çalışıp ağırlık seti almayı düşünüyorum. En iyisi evde spor açıcaksın camı pencereyi oh mis :)boy: 182 cm,
kilomu şimdilik buraya yazmak istemiyorum çünkü kağıt üzerinde boy-kilo oranıma bakılınca zayıflıktan ölmek üzere olan bir şey olmam lazım ama öyle değilim. Vallahi:)
Profesyonel sporcuydum fakat bırakalı çok oldu ve son zamanlarda da stres vs. nin etkisiyle kilo vermişim, tartılınca fark ettim. Şimdi biraz kas yaparak kilo alma planım var.
Aslında parasını apti gibi ödeyip hiç gitmediğim bir spor salonu üyeliğim de var. Ama ona gitmemeye devam edeceğim:))) Kendi ağırlık setlerimi aldım. Programımı hazırladım. Başlıyorum:)
Hahha canim benim kiyamam yaaBizde squatla büyütmeye çalışıyoruz işte kadının kalçalısı makbul :)) benimde hedefim tam 53 kilo. Spor yaparak alıcağım için inş belim 60 cm ye inmiş olarak alırım. İdolümsün
Neee anaaam kız bende squatla kalcayi eritmeye calisiyom ben çok mu yanlis anlamisim bu squat işini yoksa sen ağırlıkla falan mi calisiyosunBizde squatla büyütmeye çalışıyoruz işte kadının kalçalısı makbul :)) benimde hedefim tam 53 kilo. Spor yaparak alıcağım için inş belim 60 cm ye inmiş olarak alırım. İdolümsün
BüyüTür squat :) ağırlıksız yapsanda biraz büyütür ama daha çok sıkılaşıp kalkık durur :))Neee anaaam kız bende squatla kalcayi eritmeye calisiyom ben çok mu yanlis anlamisim bu squat işini yoksa sen ağırlıkla falan mi calisiyosun
Zaten büyüye büyüye bi hal oldular.BüyüTür squat :) ağırlıksız yapsanda biraz büyütür ama daha çok sıkılaşıp kalkık durur :))
Bacak boyunuzun 100 cm olduğuna emin misiniz ? Ben 162 yim bacak boyum 93 cm de.boy: 182 cm,
Bacak boyunuzun 100 cm olduğuna emin misiniz ? Ben 162 yim bacak boyum 93 cm de.
Nasıl kilo aldınız acaba? Ben de kilo almaya çalışıyorum artık çok rahatsızımBoy 1.68
Kilo 50 oldu (47 ydi kilo almaya çalışıyorum)
Gögüs 85
Bel 61
Kalça 86
Bebek maması yiyorumNasıl kilo aldınız acaba? Ben de kilo almaya çalışıyorum artık çok rahatsızım
İşe yarıyor mu gerçekten ? Ve kilonuz orantlı olarak dağıldı mı acaba?Bebek maması yiyorum
Bazen sebzelerden meyvelerden kendim yapıyorum üşenirsem hazır kavanozdakilerden alıyorum
Olurmu canım sor tabiİşe yarıyor mu gerçekten ? Ve kilonuz orantlı olarak dağıldı mı acaba?
Çok sordum özür dilerim :)