- 5 Eylül 2015
- 197
- 183
-
- Konu Sahibi bilgisahibi
Çok sağolun gerçekten ne desem bilmiyorum ama bana baya küçük geliyor. Galiba çok fazla kafama taktım :/ Ameliyatı zaten hiç düşünemem. Yorumunuz için çok teşekkür ederimMeme büyüklüğünüz gayet iyi.. En etkili yöntem tabi ki de ameliyat..
Birleşikler ama cidden canımı çok sıkıyor. Küçük gerçekten, bilmiyorum ne yapsam. silikon falan asla yapamam maalesef diğer yönde ne yapacağım bilmiyorum sürekli aklımda, çok fazla kafama takıyorumCanım belki de ayrık olduğu için küçük geliyordur? Ayrık mi yoksa birleşik mi ?
Protez neden düşünmüyorsunuz?Birleşikler ama cidden canımı çok sıkıyor. Küçük gerçekten, bilmiyorum ne yapsam. silikon falan asla yapamam maalesef diğer yönde ne yapacağım bilmiyorum sürekli aklımda, çok fazla kafama takıyorum
Abla reşit değilim ve yapay bir şey istemiyorum. Doğal ve etkili bildiğiniz var mı?Protez neden düşünmüyorsunuz?
Canım ya da giydigin tişört vs lerde küçük mu duruyor yoksa hem ciplakken hemde giysi varken mi küçük geliyor gözüne ? Sasirdim biraz ölçüler gayet normal ama tabi en iyi bilen sensin senin goguslerin sonuçta ..Birleşikler ama cidden canımı çok sıkıyor. Küçük gerçekten, bilmiyorum ne yapsam. silikon falan asla yapamam maalesef diğer yönde ne yapacağım bilmiyorum sürekli aklımda, çok fazla kafama takıyorum
sütyende bir sorun yok ama çıplakken yok oluyor gibi ya da ben kafayı yiyorum. Acaba yanlış mı ölçüm yapıyorum abla?? Nasıl yapmam gerek bilgin var mı??Canım ya da giydigin tişört vs lerde küçük mu duruyor yoksa hem ciplakken hemde giysi varken mi küçük geliyor gözüne ? Sasirdim biraz ölçüler gayet normal ama tabi en iyi bilen sensin senin goguslerin sonuçta ..
Birde uzaninca falan da mi düzleşiyor? Canım bence yanlış olcuyorsun bu kadar büyük goguslerin gözüne küçük gelmesi ilginç.sütyende bir sorun yok ama çıplakken yok oluyor gibi ya da ben kafayı yiyorum. Acaba yanlış mı ölçüm yapıyorum abla?? Nasıl yapmam gerek bilgin var mı??
Evet abla uzanınca düzleşiyor gibi. Yani tabi ki tam düz olmuyor ama küçük geliyor. Belki de uzanırken dikkatimi çekiyordur küçük görünmesi. Nasıl ölçü almalıyım, doğru ölçü nasıl alınır ki abla?? ben alt ölçüyü tam göğsün altından alıyorum. üst ölçüyü ise tam göğüs ucu hizasında alıyorum abla yanlış mı yapıyorum??Birde uzaninca falan da mi düzleşiyor? Canım bence yanlış olcuyorsun bu kadar büyük goguslerin gözüne küçük gelmesi ilginç.
Canım doğru yapıyorsun evet ama cidden anlamadım ya ?? O zaman mezurayi yamuk tutuyorsundur. ? Bu arada sutyen bedenin kaç desteksiz olarak tabii ?Evet abla uzanınca düzleşiyor gibi. Yani tabi ki tam düz olmuyor ama küçük geliyor. Belki de uzanırken dikkatimi çekiyordur küçük görünmesi. Nasıl ölçü almalıyım, doğru ölçü nasıl alınır ki abla?? ben alt ölçüyü tam göğsün altından alıyorum. üst ölçüyü ise tam göğüs ucu hizasında alıyorum abla yanlış mı yapıyorum??
Çoğunlukla 75i tam doldurmuyor ama yinede 75 en ideali. Kalıplar fark ediyor 75/B kullanıyorum ama cidden neden bilmiyorum kalıplarda fark var. Kimisi oluyor gibi, kimisi doldurmuyorCanım doğru yapıyorsun evet ama cidden anlamadım ya ?? O zaman mezurayi yamuk tutuyorsundur. ? Bu arada sutyen bedenin kaç desteksiz olarak tabii ?
Göğüs çevresini nasıl ölçeyim ki. yanlış mı ölçmüşüm87 gögüs degil sirt ölcün oluyo,75b senin sütyen ölcün. Önce gögüs cervesinden ölc sonra da gögüs altindan,eger aradaki fark 12 cm ise cup olcun b demektir.
Sağol abla. tekrar tekrar ölçtüm ama sonuç aynıHayir dogru olcmussun. A gogus cevresi oluyo iste gogus altindan olctugun. Eger dogru olctuysen 75b