Herkesin yaninda ozur diledi mi? Ailesi ve aileniz yani. Hayal ediyorum da bir sofra kurulu,bir taraf yemiyor mal gibi bakiyor,diger taraf da sizsiniz, ne yapacaginizi bilmeden birbirinize bakip duruyorsunuz. O esnada sozlunuz ayaga kalkip ailem adina ozur diliyorum telafi edecegiz dedi mi? Sonradan ailesinin duymayacagi yerde ayaginizin altini da opse faydasi yok cunku.
Neden bu kadar iletisimsizsiniz? Biz de baska illere kiz istemeye gittik, kimin nerde ne yapacagi bile onceden belliydi rezil olmamak adina ayni sekilde evimize kiz istemeye gelinirken de once su ikram bu ikram diye konusurduk. Dolayisiyla sozlunuzun evinizdeki duzenden haberi olmaliydi. Demediniz mi annem yemek hazirliyor ac karnina gelin diye? Veya sozlunuz annesine dememis mi anne yemekle baslayacak diye?
Tabiki söylemişti sabah kahvaltıya geldiklerini onlar da biz de önceden biliyoduk. Ayrıca ufak tefek hediyelik yaptık havlu, patik vs. Ailesi için. Bunları da onlara verdik. Karşılığında bu tavırla boş dönmeleri.. hem kendim için hem ailem için çok üzüldüm