Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olaylı bir nişan.. ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi pembefill
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kayınvalide #kv #söz #nişan #yardım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Hedıye önemlı degıl takma o kadar .Sevıyormusun bıttı.Hayır sözlüm çiçek çikolata pasta baklava yüzük vs herşeyi yaptırıp öyle geldi bize. Sözlümde hiçbi sıkıntı aramızda olmadı gerçekten. Benim anlattığım ailesinin bize karşı yaptığı hareket
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Ne hareketi arkadaşım?Hayır sözlüm çiçek çikolata pasta baklava yüzük vs herşeyi yaptırıp öyle geldi bize. Sözlümde hiçbi sıkıntı aramızda olmadı gerçekten. Benim anlattığım ailesinin bize karşı yaptığı hareket
Gidince teşekkür bile etmişler.
Elleri kolları dolu dolu gelmişler.
Daha ne bekliyordunuz cidden?
Demek ki karşısında ki insanı umursamayan bir aile .Hayır sözlüm çiçek çikolata pasta baklava yüzük vs herşeyi yaptırıp öyle geldi bize. Sözlümde hiçbi sıkıntı aramızda olmadı gerçekten. Benim anlattığım ailesinin bize karşı yaptığı hareket
Siz nişanlınız ile iyi olun ama dile de getirin sonra sen değiştin demesin nişanlınız .
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Ama sizin muhatabiniz sozlunuz? Saydiklarinizdan baska hediye beklentiniz var madem sozlunuz bunu bilmiyor mu? Bilmiyorsa neden bilmiyor? Veya siz ne hediye bekliyordunuz da yapilmayinca bu kadar sorun ettiniz?Hayır sözlüm çiçek çikolata pasta baklava yüzük vs herşeyi yaptırıp öyle geldi bize. Sözlümde hiçbi sıkıntı aramızda olmadı gerçekten. Benim anlattığım ailesinin bize karşı yaptığı hareket
He yani sizin derdiniz ayrı nişan değil hediye verilmemesi.
İyi de hediye içten gelip verilir,sipariş veremezsiniz ya.
Nişanlınınız da pırlanta gibi olaydı az buçuk ucundan sorardı,özendiğin,beğendiğin bir takı varsa alalım mı diye öyle değil mi?
Büyüklerin konuşması bana abes geliyor,gençler aralarında halletmeli bu işleri bence.
Nişanlının ailesinde problem yok bence,nişanlınla hallet bu konuları.
Artık gelmiş geçmiş,çok da uzatmanın anlamı yok.
Sözlüm de bizim gibi çok şaşkın. Bunların olacağını tahmin etmemişti eminim. Çok üzüldü ailesine sert tepki verdi. Annesinin hiç böyle yapacağını düşünmemiştir, her zaman konuşuyoduk ve ailesiyle de ara ara görüşüyoduk. Kadın beni çok sevdiğini söylüyodu.
Bunların olcağını bilsek sözden önce sözlümden isterdim birşeyler yapardı. O akşam bikaç aile dostumuz da vardı. Açıkçası çok utandık
- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 38
Ama nişanlınız zaten çiçek çikolata baklava pasta yüzük almış bohça mohçaya yada set met takmadılar diyeyse bu boşuna gerilme siz de büyük tören istemiyormuşsunuz zaten takılıp bunlara bu zamanlarını heba etme boşuna söz gibi düşün ayrıca nişan yapmaya gerek yok zaten anneniz konuşur daha sonra gerekli şeyler alınır hal olur
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Allahım utandırmasın inşallah arkadaşım.Sözlüm de bizim gibi çok şaşkın. Bunların olacağını tahmin etmemişti eminim. Çok üzüldü ailesine sert tepki verdi. Annesinin hiç böyle yapacağını düşünmemiştir, her zaman konuşuyoduk ve ailesiyle de ara ara görüşüyoduk. Kadın beni çok sevdiğini söylüyodu.
Bunların olcağını bilsek sözden önce sözlümden isterdim birşeyler yapardı. O akşam bikaç aile dostumuz da vardı. Açıkçası çok utandık
Bunlar utanılacak işler mi?
Sağlık olsun,gönlüller hoş olsun dersin.
Sözlün ailesiyle irtibat kurmuyorsa,sen sözlüne beğendiğin bir bileziği gösteremiyorsan kusura bakma da sözlünün ailesinin hiç bir günahı yok bu işte!
Sözlündür tek sorumlusu bu işin!
Ama sizin muhatabiniz sozlunuz? Saydiklarinizdan baska hediye beklentiniz var madem sozlunuz bunu bilmiyor mu? Bilmiyorsa neden bilmiyor? Veya siz ne hediye bekliyordunuz da yapilmayinca bu kadar sorun ettiniz?
Sizin sofranızda yemek yenmeden kalkılmasını hiç sorun etmez misiniz? Sözlüm ve anne babası o gün çok ayrı hareket ettiği için buraya bunları yazıyorum. Hediye bi kenara kadın işi bozmak için gelmiş gibiydi. Söz günü neden iki saat ağlayıp kendimi zor toparladım? Sonuçta onlar eşimin ailesi olarak kalacak. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sizin sofranızda yemek yenmeden kalkılmasını hiç sorun etmez misiniz? Sözlüm ve anne babası o gün çok ayrı hareket ettiği için buraya bunları yazıyorum. Hediye bi kenara kadın işi bozmak için gelmiş gibiydi. Söz günü neden iki saat ağlayıp kendimi zor toparladım? Sonuçta onlar eşimin ailesi olarak kalacak. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ya sizde kalıp nasıl yemek yemediler yukarda da sordum.Oruç mu tuttular bir gün?
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Belki bu da iletişim sorunudur. Yoldan geldikleri için rahatsızlık vermek istemeyip yolda yemiş olabilirler.Sizin sofranızda yemek yenmeden kalkılmasını hiç sorun etmez misiniz? Sözlüm ve anne babası o gün çok ayrı hareket ettiği için buraya bunları yazıyorum. Hediye bi kenara kadın işi bozmak için gelmiş gibiydi. Söz günü neden iki saat ağlayıp kendimi zor toparladım? Sonuçta onlar eşimin ailesi olarak kalacak. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Alyansları o gün mü aldınız prki?
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Soframda yemek yemeden kalkildiysa o gece evimde kalamazlarSizin sofranızda yemek yenmeden kalkılmasını hiç sorun etmez misiniz? Sözlüm ve anne babası o gün çok ayrı hareket ettiği için buraya bunları yazıyorum. Hediye bi kenara kadın işi bozmak için gelmiş gibiydi. Söz günü neden iki saat ağlayıp kendimi zor toparladım? Sonuçta onlar eşimin ailesi olarak kalacak. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Zaten nisan icin soz icin gelenler evimde kalamazlar, ne munasebet pansiyoncu muyum ben?
Es adayimin ailesi,es adayimdan cok farkli davrandiysa,es adayim da ayaga kalkip,ailesi icin ozur dileyemiyorsa esim zaten olamaz.
İyi de sözlün tüm bu olacaklardan habersiz miydi yani? Yoksa bildiği halde sessiz mi kaldı?
Bir de sınavları varsa, kaç yaşında ki bu kişi ?
Sözlüm olacaklardan habersizdi ondan eminim. İkimiz de böyle düşünmedik. her zaman anne babasının beni çok beğeneceğini ve ellerinden geleni yapacağını düşünüyodu. O gün ikimiz de dumur olduk. Ben bundan sonrasını düşünüyorum. Günden güne yıpranıyorum
- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Sorumu cevapsız bırakmanıza ve onun bu kadar pasif kalmasına bakınca, yaşı çok küçük diye tahmin ediyorum.Sözlüm olacaklardan habersizdi ondan eminim. İkimiz de böyle düşünmedik. her zaman anne babasının beni çok beğeneceğini ve ellerinden geleni yapacağını düşünüyodu. O gün ikimiz de dumur olduk. Ben bundan sonrasını düşünüyorum. Günden güne yıpranıyorum
Yanılıyor muyum?
Olan kadar olmayanda da hayr vardır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Zamana bırakın ve izleyin.
Soframda yemek yemeden kalkildiysa o gece evimde kalamazlar
Zaten nisan icin soz icin gelenler evimde kalamazlar, ne munasebet pansiyoncu muyum ben?
Es adayimin ailesi,es adayimdan cok farkli davrandiysa,es adayim da ayaga kalkip,ailesi icin ozur dileyemiyorsa esim zaten olamaz.
Sözlüm özür diledi benim aileme de söyledi neden böyle yaptılar niye yemediler ben de anlamadım dedi. Üzülmese onlara da sert tepki vermezdi. Beni söz günü akşama kadar arayıp dışardan destek oldu, başka şekillerde telafi edeceğimizi söyledi.. ancak ikimizin de canını sıktılar. Sonuç olarak şuan araya soğukluk girmiş bulunuyor
Ya sizde kalıp nasıl yemek yemediler yukarda da sordum.Oruç mu tuttular bir gün?
Evet hep beraber oturduk ve hiç el sürmediler çay dışında. Yolda yediler desem, akşam baba ve arkadaşı yedi ancak kadın yine yemedi..
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Herkesin yaninda ozur diledi mi? Ailesi ve aileniz yani. Hayal ediyorum da bir sofra kurulu,bir taraf yemiyor mal gibi bakiyor,diger taraf da sizsiniz, ne yapacaginizi bilmeden birbirinize bakip duruyorsunuz. O esnada sozlunuz ayaga kalkip ailem adina ozur diliyorum telafi edecegiz dedi mi? Sonradan ailesinin duymayacagi yerde ayaginizin altini da opse faydasi yok cunku.
Neden bu kadar iletisimsizsiniz? Biz de baska illere kiz istemeye gittik, kimin nerde ne yapacagi bile onceden belliydi rezil olmamak adina ayni sekilde evimize kiz istemeye gelinirken de once su ikram bu ikram diye konusurduk. Dolayisiyla sozlunuzun evinizdeki duzenden haberi olmaliydi. Demediniz mi annem yemek hazirliyor ac karnina gelin diye? Veya sozlunuz annesine dememis mi anne yemekle baslayacak diye?
Neden bu kadar iletisimsizsiniz? Biz de baska illere kiz istemeye gittik, kimin nerde ne yapacagi bile onceden belliydi rezil olmamak adina ayni sekilde evimize kiz istemeye gelinirken de once su ikram bu ikram diye konusurduk. Dolayisiyla sozlunuzun evinizdeki duzenden haberi olmaliydi. Demediniz mi annem yemek hazirliyor ac karnina gelin diye? Veya sozlunuz annesine dememis mi anne yemekle baslayacak diye?
- 31 Ekim 2013
- 21.291
- 71.322
- 798
- 40
ben olaylı bir nişan olduğunu düşünmüyorum ben mi çok bekletisiz bi insanım acaba ondan mı bilmiyorum ama zaten nişanda bana göre bir yüzük yeterli ki onu da getirmişler
hem nişanı kız tarafı yapar masraftan kaçmak için yapılan bir hareket olduğunu düşünmüyorum
ayrıca kv adayın seni istemese neden geldikleri günü nişanı da yapalım desin
tek aklıma takılan yemek yenmemesi ama sofrada oturup öyle sadece oturdular mı yani eee siz de bişe demediniz x hanım y bey buyrun yemeğe gibi ne biliyim ben
hem nişanı kız tarafı yapar masraftan kaçmak için yapılan bir hareket olduğunu düşünmüyorum
ayrıca kv adayın seni istemese neden geldikleri günü nişanı da yapalım desin
tek aklıma takılan yemek yenmemesi ama sofrada oturup öyle sadece oturdular mı yani eee siz de bişe demediniz x hanım y bey buyrun yemeğe gibi ne biliyim ben