Selamlar kızlar geçen yıldan beri güzel bir birlikteliğim vardı. Birbirimizi seviyoruz özellikle de sözlüm çok çok seviyor. Her fırsatta bunu gösterdi ve bu kısa zaman içinde kendini hem bana hem aileme tanıttı.. aileme ve çevreme çok saygılıydı, onlara da sürekli yardım ediyor benim çevreme ne kadar değer verdiğini her şekilde gösteriyordu. Ailesi memlekette, burada akrabası yoktu. Kalabalık bir ailenin en küçüğü.. Ailesiyle beni telefon aracılığıyla tanıştırdı. İyi anlaştık ablalarıyla kaynaştık annesi de ara sıra beni arıyo çok olumlu konuşuyodu. Ancak geçen hafta ilk kez tanışma ve istemeye geldiler..
Biz ailecek çok güzel hazırlıklar yaptık ve elimizden geldiğince güzel ağırladık. Ancak geldiklerinde kurduğumuz sofradan hiç yemediler, sonrasında annesi “şimdi gelmişken isteme, söz, nişan herşeyi aradan çıkaralım” dedi. Ancak bizim bundan haberimiz yok ve böyle bir hazırlık yapmadık. Ben çok çok kötü oldum ancak arada sözlüm vardı.. duruma müdahale edemedim. Ailem nişan için geldiklerine göre hazırlıklı gelmişlerdir diye düşünmüş ancak akşam söz kesildiğinde bize hiçbir hediye verilmedi, birşey takılmadı. Ertesi gün bu şekilde memleketlerine döndüler, biz belli etmedik. saygımızı bozmadık.
Bütün bunlardan sonra ben şok halindeydim, şuan bu durum sözlümle bana da yansımış durumda. Bu sorunlar canımızı çok sıktı ve 2-3 gündür pek konuşmuyoruz, zaten kendisi sınav haftasında..
bizim tahminimiz oğlu için düşündükleri başka bir aday vardı. ancak benim suçum ne? Beni sözlüm seçti ve 1 yıl peşimden koştu. Benim için herşeyi yaptı. Bundan sonra ne yapacağım. Hiç bişey anlamıyorum lütfen yardım edin..